Protiv Monaca Juve slabo odigrao ali bez rizika i svjesno..
Odigrao je i Real protiv Schalkea u Madridu na granici ispadanja cak ili drugo poluvrijeme protiv Atletica u gostima pa sta opet je prosao u polufinale..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Nakon prošlogodišnjeg teškog, morao je doći malo lakši. Iako je 90% foruma, pa čak i navijači Real Madrida mislili da će ispasti od Atletica, ali eto, šta je tu je.Tweeds_10 je napisao/la:Joj reala...nikad laksi put do finala.
Omjer ti je nigdje veze,bez uvrede. Barcelona je bez sumnje najvise pokazala,napadacki su brutalni i igraju za gol vise nebitno ko je protivnik,stoga sam siguran da ce protiv Bajerna zabijati i u gostima i kod kuce i to bi moglo odluciti pobjednika,narocito ako Bajern bude bez Robena i Riberia. 55-45 za Barcelonu cisto zbog napadackog potencijala koji je najveci od svih polufinalista.Pametuglavu je napisao/la:Barca vs Bayern (65% vs 35%)
Juve-Real (25 % vs 75%)
Hvala na zeljamaScholl je napisao/la:Za samo jednu ekipu sam milion posto siguran da nece uzet klempu a to je real. Svi ostali imaju sanse,a ja tipujem na juve onako iz sjene da uzme ko chelsi 2012,onako na srecu i potpuno nezasluzeno. Malo zbog buffona koji nikad nije osvojio. A malo i radi propalog talijanskog fudbala da se digne.
proslogodisnji tezi put do finala ,pa Do polufinala niste imali ozbiljne ekipe protiv sebe ,ako ces destkovanu borusiju koja je bila bez 5-6 igaca iz prvih 11 u tom dvomecu i propali schalke nazvati tezi put do finala jbg onda.sta onda tek barca ima ako je real imo tezi put prosle godine .svasta .anonymousHD je napisao/la:Nakon prošlogodišnjeg teškog, morao je doći malo lakši. Iako je 90% foruma, pa čak i navijači Real Madrida mislili da će ispasti od Atletica, ali eto, šta je tu je.Tweeds_10 je napisao/la:Joj reala...nikad laksi put do finala.
Red je da neki tim odbrani klempu, a ko bi drugi nego Real Madrid.
Stvar je takva da je ovo ispalo ovako kako je jer su od ove 4 ekipe izvukli Barcu prvu i onda su sanse da ulete Real ili Bayern na njih porasle na 66%.messilla je napisao/la:Stvar je poprilično jasna. El klasični se štima u finalu, a pošto Real ne može proći Bayu...
Marvin je napisao/la:Hvala na zeljamaScholl je napisao/la:Za samo jednu ekipu sam milion posto siguran da nece uzet klempu a to je real. Svi ostali imaju sanse,a ja tipujem na juve onako iz sjene da uzme ko chelsi 2012,onako na srecu i potpuno nezasluzeno. Malo zbog buffona koji nikad nije osvojio. A malo i radi propalog talijanskog fudbala da se digne.ali nisam za to da neko digne klempu nezasluzeno. Juventino sam i uvijek sam za to da izadju na teren,daju sve od sebe i neka ih protivnik pregazi ako je toliko bolji,samo nek bolji pobijedi,jest da to ubija jednu car nogometa ali "nepravda" i "puka sreca" ne bi trebale biti odlucujuci element. A digao se tallijanski fudbal ove sezone itekako. Juve u LP ,Napoli i Fiorentina u LE. Konano se ta LE shvatila ozbiljno od strane talijana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.