Euroliga 2014/15
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Euroliga 2014/15
Najbolji igrac Reala ove sezone je Reyes, ko god je vise puta gledao Real ce to potvrditi. Mada je u padu forme u zadnjih nekoliko utakmica.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
najbolji igrač reala trenutno je Ljulj, pa Serhio, pa Rejes, pa Noćini pa tek onda Kerol i Rudi...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ajme sto si ga pretjerao
Nit su ofanzivno ucinkovitiji , nit su priblizno defanzivno dobri.
Pod tim mislim na dva Sergia od kojih Rodriguez ima cisto prosjecnu sezonu.
Ne znam sto si Nocionia i spomenuo..
Rudy jest vakav i nakav al je najkorisniji igrac Reala koji igra u oba smjera.
I to nije samo ocit dojam ako se gleda dovoljno utakmica Reala(a ja gledam) vec statisticki tocno.
I to nije samo ocit dojam ako se gleda dovoljno utakmica Reala(a ja gledam) vec statisticki tocno.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Pogotovo je pretjerao za ChaCha
Neuporedivo lošiji nego prošle godine
Felipe Reyes je najbolji ofanzivac ove sezone.Valjda to i statistika pokazuje (neam pojma)
Rudy,em što je koristan u oba pravca,em može prodat faul u ključnim momentima. Dakle,višestruka korisnost
Neuporedivo lošiji nego prošle godine
Felipe Reyes je najbolji ofanzivac ove sezone.Valjda to i statistika pokazuje (neam pojma)
Rudy,em što je koristan u oba pravca,em može prodat faul u ključnim momentima. Dakle,višestruka korisnost
A.F.C. Bournemouth!
Raul_64 je napisao/la:Ajme sto si ga pretjerao![]()
zato što sam alergičan na dotičnog...
on je učinkovit u odbrani samo zato se baca kao rahitičan čim ga pogledaš on pad ko da si ga posjekao katanom
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Eh , al ne moze samo flopanjem biti i prvi kradljivac eurolige.
Odlican je defanzivac na perimetru , razumije igru , dobar na skoku , onakav vizljast pokriva dosta terena.
[youtube][/youtube]
Ovdje vidimo da ga Laso moze koristit i u zoni 1-2-2 za presing preko citavog terena.
Ipak je za evropske pojmove atletski mocan igrac i to zna koristit.
Odlican je defanzivac na perimetru , razumije igru , dobar na skoku , onakav vizljast pokriva dosta terena.
[youtube][/youtube]
Ovdje vidimo da ga Laso moze koristit i u zoni 1-2-2 za presing preko citavog terena.
Ipak je za evropske pojmove atletski mocan igrac i to zna koristit.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Hajmo jos malo zakuhati
Najbolja petorka dosadasnjeg dijela Eurolige?
Moj izbor:
1. Milos Teodosic
2. Andrew Goudelock
3.Sonny Weems
4. Jorgos Printezis
5.Felipe Reyes
Najbolja petorka dosadasnjeg dijela Eurolige?
Moj izbor:
1. Milos Teodosic
2. Andrew Goudelock
3.Sonny Weems
4. Jorgos Printezis
5.Felipe Reyes
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Evo moje dvije..
Prva:
Teodosic
Spanulis
Bjelica
Reyes
Marjanovic
Druga:
Rochestie
De Colo
Rudy Fernandez
Randle
Tomic
Prva:
Teodosic
Spanulis
Bjelica
Reyes
Marjanovic
Druga:
Rochestie
De Colo
Rudy Fernandez
Randle
Tomic
Goudelock
Rochestie
Bjelica
Printezis
Marjanović
Rochestie
Bjelica
Printezis
Marjanović
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Svaka prva petorka bez Evroligaškog Kobe-a nije realnadscile je napisao/la: Prva:
Teodosic
Spanulis
Bjelica
Reyes
Marjanovic
A.F.C. Bournemouth!
ma kakav spanulis, nema njemu mjesta...dscile je napisao/la:Evo moje dvije..
Prva:
Teodosic
Spanulis
Bjelica
Reyes
Marjanovic
Tomic
mini mamba umjesto njega
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Goudelock
Rochestie
Rudy
Smith
Marjanovic
Rochestie
Rudy
Smith
Marjanovic
Nije mi jasno kako forsirate Goudelocka, čovjek divljak malo reči, nešto ko ertel ili je pukovnik ili je pokojnik jednostavno ili donese pobjedu ili poraz čistim divljenjem
Spanulis je jedan u nizu rođenih pobjednika i match winera, uvijek uzima kada je najteže
Spanulis je jedan u nizu rođenih pobjednika i match winera, uvijek uzima kada je najteže
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Divlja na 50% iz igre i 45% za tri i stavlja skoro 17 po utakmici
Za Evropske standare,Hardenovske brojke
A.F.C. Bournemouth!
Sve čestitke braći na prolazu na F4
Printezis
Printezis
Sve tačno ali čim ne ubacuje čovjek manje na terenu što će se vidjeti na F4rambo16 je napisao/la:Divlja na 50% iz igre i 45% za tri i stavlja skoro 17 po utakmici
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
smiješ se kladiti da fener osvaja?nerminh74 je napisao/la:Sve tačno ali čim ne ubacuje čovjek manje na terenu što će se vidjeti na F4rambo16 je napisao/la:Divlja na 50% iz igre i 45% za tri i stavlja skoro 17 po utakmici
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ma možemo se kladiti u avatar, u novac se ne kladim, ja kažem da Fener ne uzima kantu
Moje skromno kosarkasko znanje mi govori da CSKA uzima tutilu
Prejaki su,vidjet ce se sve na Final 4.
ja ne znam... glup mi je malo ovaj sistem fajnl fora, uskračeni smo za neko uzbuđenje, više bih volio da se igra recimo polufinale na 3 dobijene... a finale jedna, ili čak bih volio da je i finale na 3 dobijene...
fener - imaju strahovitu ekipu, maestra na klupi... ali ne znam, prošlo je dosta sezona "gdje su bili glavni favoriti"
morat će popravit boljku iz ove sezone, gdje startaju utakmice loše, pa poslije stižu rezultat, na to ovdje neće imati priliku.. mada, samo pogled na roster izaziva ogromno strahopoštovanje
real - slična priča kao fener, glavno pitanje jesu li opet predodređeni za neuspjeh, ili će konačno razbit taj maler
cska - od početka sezone, ovu sam ekipu smatrao za glavnog konkurenta da osvoji euroligu.. strašan roster, odlična košarka, igrači koji će preuzeti odgovornost... pa rekao po meni i dalje No1 za osvajanje
olimpijakos -
genijalna ekipa, toliko draga za gledati.. nevjerovatno... poezija vili spanulisa i printezisa - čisti užitak... srce šampiona naravno, odlični iskusni igrači, ali pred sobom imaju težak ispit u vidu cska...
ja bih svim srcem volio vidjeti olimp u finalu, i da osvoje naravno, nadam se da mogu..
fener - imaju strahovitu ekipu, maestra na klupi... ali ne znam, prošlo je dosta sezona "gdje su bili glavni favoriti"
morat će popravit boljku iz ove sezone, gdje startaju utakmice loše, pa poslije stižu rezultat, na to ovdje neće imati priliku.. mada, samo pogled na roster izaziva ogromno strahopoštovanje
real - slična priča kao fener, glavno pitanje jesu li opet predodređeni za neuspjeh, ili će konačno razbit taj maler
cska - od početka sezone, ovu sam ekipu smatrao za glavnog konkurenta da osvoji euroligu.. strašan roster, odlična košarka, igrači koji će preuzeti odgovornost... pa rekao po meni i dalje No1 za osvajanje
olimpijakos -
ja bih svim srcem volio vidjeti olimp u finalu, i da osvoje naravno, nadam se da mogu..
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.