I nece biti El Clasico u finalu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Bili drugi u grupi, prošli Dortmund koji nije u stanju izboriti Evropu ove godine, i jaki Monacoflwz je napisao/la:Al sto pojedini seru fol se stima Realu. Pa nije Juventus na bingu izvukao polufinale LP nego su ga momci zasluzili. Ravnopravni kao i ostala tri ucesnika.
HeavensWonder je napisao/la:Jesmo vas zajebali... Nije Realu namješten Juve već Juventusu Real ! A možda i obrnuto !
![]()
![]()
![]()
Ba i smorilo je i vas gledat i vase duele, konstantne ciganluke i ostalo. Ti dueli su toliko izvjestaceni da ne znam kako ljubitelj fudbala moze tako nesto prizeljkivatiLillard je napisao/la:El Clasico u finalu dakako. Nista drugo me i ne zanima
To je taj mentalitet, imas ekipu od 750 mil i prizeljkujes povrede drugih ekipaJamesJoyce je napisao/la:U drugom duelu sto vise crvenih i ozljeda, tim bolje.
Bas makijavelisticki, jelde. Yebiga, drugacije nemamo sansetuzlak1987 je napisao/la:To je taj mentalitet, imas ekipu od 750 mil i prizeljkujes povrede drugih ekipa
Vidim izostavio si kako je Real Madrid dosao do polufinala. Neka si, i mene je stid.PetricKBateman je napisao/la:Bili drugi u grupi, prošli Dortmund koji nije u stanju izboriti Evropu ove godine, i jaki Monacoflwz je napisao/la:Al sto pojedini seru fol se stima Realu. Pa nije Juventus na bingu izvukao polufinale LP nego su ga momci zasluzili. Ravnopravni kao i ostala tri ucesnika.
Lillard je napisao/la:Ja cu cak "navijat" za Madrid. Prvo jer Juve ne mogu sekunde, drugo jer bi bilo neopisivo nabit ih u finalu.
Kup Kralja zapravo svaki El Clasicotuzlak1987 je napisao/la:Eto imate tamo te Kupove kralja, sutajte se, glumite, grizite se ..radite sta hocete samo nemojte na velikoj sceni ako Boga znate.Ja osobno ne volim gledati jer tu nema muskosti i ima previse drame.
Lillard je napisao/la:Ja cu cak "navijat" za Madrid. Prvo jer Juve ne mogu sekunde, drugo jer bi bilo neopisivo nabit ih u finalu.
Pametuglavu je napisao/la:
Atletico se igrao sa JuvetomMonaco takodjer...
Zato prsenal ima svake godine samo šansu da bude u LP, ali nema šansu da oođe od 1/2 i da igra ovako velike utakmicetopnik1 je napisao/la:Bayern nema šanse protiv Barselone. Nemojte biti skromni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.