FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ajla
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ajla » 14 apr 2010, 22:35

ronaldo9 je napisao/la:ovaj put harry ne slazem se s tobom...na pocetku sezone 2009/10 prodali su sve dobre igrace i ostali su oni losiji sto je sakib i vidio i napustio slobodu zbog nekih razloga koje ja mislim nisu tacni ali haj et....jedini koji je mogao preuzeti klub je Buco i to u katrastrofalnim uslovima...i zavrsila se ta polusezona da bi Malkocevic dosao i trazi mjesto sefa strucnog staba i predlozio da Denis Karic bude pomocni trener a Denis Karic kako znam kad je igrao za nas autogolove je samo takve davao....i Malkocevic je mutan tak da nek bude vako kako je dobro nam ide....
Ovaj je mutniji, pa jel došao da bude trener ili da živi u Hotelu Tuzla, pa čovjek skoro da i ne vodi treninge, sve Buco radi, a zašto nikad šansa nije data Denisu Sadikoviću, nakon svega zaslužio je[/quote]

pa jest zasluzio je al mi tu nemozemo nista ha ja....nek pokusa se kako ubaciti kad zavrsi ova druga polusezona...:D :D :D
FKR 1987..

ronaldo9
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo9 » 14 apr 2010, 22:38

ajla je napisao/la:
ronaldo9 je napisao/la:ovaj put harry ne slazem se s tobom...na pocetku sezone 2009/10 prodali su sve dobre igrace i ostali su oni losiji sto je sakib i vidio i napustio slobodu zbog nekih razloga koje ja mislim nisu tacni ali haj et....jedini koji je mogao preuzeti klub je Buco i to u katrastrofalnim uslovima...i zavrsila se ta polusezona da bi Malkocevic dosao i trazi mjesto sefa strucnog staba i predlozio da Denis Karic bude pomocni trener a Denis Karic kako znam kad je igrao za nas autogolove je samo takve davao....i Malkocevic je mutan tak da nek bude vako kako je dobro nam ide....
Ovaj je mutniji, pa jel došao da bude trener ili da živi u Hotelu Tuzla, pa čovjek skoro da i ne vodi treninge, sve Buco radi, a zašto nikad šansa nije data Denisu Sadikoviću, nakon svega zaslužio je
pa jest zasluzio je al mi tu nemozemo nista ha ja....nek pokusa se kako ubaciti kad zavrsi ova druga polusezona...:D :D :D[/quote]

Ma doće ta privatizacija pa ćemo ih skinuti, šta ti misliš kad dođe do toga da napravimo udruženje i kupimo dionice? mislim da je to izvedivo, a i ima pozitivnih primjera u svijetu

ajla
Kontakt:

Post Postao/la ajla » 14 apr 2010, 22:44

ronaldo9 je napisao/la:
ajla je napisao/la:
Ovaj je mutniji, pa jel došao da bude trener ili da živi u Hotelu Tuzla, pa čovjek skoro da i ne vodi treninge, sve Buco radi, a zašto nikad šansa nije data Denisu Sadikoviću, nakon svega zaslužio je
pa jest zasluzio je al mi tu nemozemo nista ha ja....nek pokusa se kako ubaciti kad zavrsi ova druga polusezona...:D :D :D
Ma doće ta privatizacija pa ćemo ih skinuti, šta ti misliš kad dođe do toga da napravimo udruženje i kupimo dionice? mislim da je to izvedivo, a i ima pozitivnih primjera u svijetu[/quote]

ma bilo bi dobro da mi mozemo kupiti dionice...hahha...i sve da ih otjeramo sem buce i dovedemo nove i postene ljude...hehheh...
FKR 1987..

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 apr 2010, 22:46

Ma nas spasava samo da ode Sabovic,da dodje neki koji voli Slobodu,a ne ovi radi zajebancije,da se furaju da su vodili neki klub itd.Glavas dobro vodi ekipu na terenu,a ostalo nista,nit trenira,covjek se ispali u Njemacku,dodje dan pred tekmu,i sere na konferencijama,ako ovaj ode ne bi me cudilo da Mesanovic vodi klub :evil: jer on je dobar sa glavonjom Šabovicem itd.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

ronaldo9
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo9 » 14 apr 2010, 22:46

Nije do ne izvedivo, samo da dođe do privatizacije, napraviti jaku školu nogometa i da igraju domaće snage

ronaldo9
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo9 » 14 apr 2010, 22:50

harry_90 je napisao/la:Ma nas spasava samo da ode Sabovic,da dodje neki koji voli Slobodu,a ne ovi radi zajebancije,da se furaju da su vodili neki klub itd.Glavas dobro vodi ekipu na terenu,a ostalo nista,nit trenira,covjek se ispali u Njemacku,dodje dan pred tekmu,i sere na konferencijama,ako ovaj ode ne bi me cudilo da Mesanovic vodi klub :evil: jer on je dobar sa glavonjom Šabovicem itd.
Harry kupujemo po pola dionice, važi? :D

ajla
Kontakt:

Post Postao/la ajla » 14 apr 2010, 22:55

harry_90 je napisao/la:Ma nas spasava samo da ode Sabovic,da dodje neki koji voli Slobodu,a ne ovi radi zajebancije,da se furaju da su vodili neki klub itd.Glavas dobro vodi ekipu na terenu,a ostalo nista,nit trenira,covjek se ispali u Njemacku,dodje dan pred tekmu,i sere na konferencijama,ako ovaj ode ne bi me cudilo da Mesanovic vodi klub :evil: jer on je dobar sa glavonjom Šabovicem itd.

ma neka sto dalje Mesanovic od Slobode to bolje...uvijek je bio sebican...pokrao nas i zato je i dao ostavku kad mu nestane keša vratit ce se on...a sho je najgore ovi nasi ce mu opet naci neko mjesto u Slobodi....ccccccc....
FKR 1987..

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 apr 2010, 22:58

ajla je napisao/la:

ma neka sto dalje Mesanovic od Slobode to bolje...uvijek je bio sebican...pokrao nas i zato je i dao ostavku kad mu nestane keša vratit ce se on...a sho je najgore ovi nasi ce mu opet naci neko mjesto u Slobodi....ccccccc....
nemoj Ajla tako za vojnika Slobode :lol: valjalo je od Saidovog transfera malo obnovit restoran u Jablanici,jesi i ti neka,ne mislis dobro ovom klubu,ako pricas protiv vojnika Slobode.Ma to mene brine,nacice mu neko mjesto u SLobodi,da opet krade na sve strane,on je po meni najvise pokrao Slobodinu kasu..
ronaldo9 je napisao/la:
Moze,dogovoreno,samo kolika ce cijena dionica biti ???? :D :D :D :D

ajla
Kontakt:

Post Postao/la ajla » 14 apr 2010, 23:03

harry_90 je napisao/la:
ajla je napisao/la:

nemoj Ajla tako za vojnika Slobode :lol: valjalo je od Saidovog transfera malo obnovit restoran u Jablanici,jesi i ti neka,ne mislis dobro ovom klubu,ako pricas protiv vojnika Slobode.Ma to mene brine,nacice mu neko mjesto u SLobodi,da opet krade na sve strane,on je po meni najvise pokrao Slobodinu kasu..
ronaldo9 je napisao/la:
Moze,dogovoreno,samo kolika ce cijena dionica biti ???? :D :D :D :D

zato sho prije trebaju dovesti postene ljude da zauzmu sva mjesta u upravi Slobode a lopove otjerati i ko od njih pozeli da se vrati nek mu zalupe vrata pred nosom i kazu nema mjesta...ha ja...:D
FKR 1987..

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 apr 2010, 23:08

Al tesko ce posten covjek sjesti u nasu upravu,ako Šabović ode,eto jos goreg,eh jedino ako iz reda SDP neko sjedne u Slobodinu fotelju,bolje ce krenut sport u Tuzli,kad Dzasko dadne pare,nece biti fontana vise,sve ce ici na stadion pare,a mozda koju udari na stadionu fontanu,citam za sport u TK u narednoj sezoni bice izdvojeno milion maraka :o :shock: sad cemo vidjet dal je to istina,ili nova laz opcine ZlaTu ..

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 14 apr 2010, 23:32

harry_90 je napisao/la:Al tesko ce posten covjek sjesti u nasu upravu,ako Šabović ode,eto jos goreg,eh jedino ako iz reda SDP neko sjedne u Slobodinu fotelju,bolje ce krenut sport u Tuzli,kad Dzasko dadne pare,nece biti fontana vise,sve ce ici na stadion pare,a mozda koju udari na stadionu fontanu,citam za sport u TK u narednoj sezoni bice izdvojeno milion maraka :o :shock: sad cemo vidjet dal je to istina,ili nova laz opcine ZlaTu ..
Ma nemojte sad o politici, nema to neke veze. Ako imate ljude kojima je stalo do Slobode bio on politički aktivan u nekoj stranci ili potpuno apolitičan Slobodi će biti bolje. A ako imate idiote koji nisu spremni raditi za Slobodu bili oni iz SDP, SDA, HDZ, BOSS ili bilo koje druge stranke fubdalu će ići loše a bogami i klubu. Onaj milion za sport u TK je manje od kapi. Samo u Fudbalu imate dva premijerligaša koji na to polažu pravo, zatim prvoligaši Budućnost, Slaven, Omladinac..... pa niži rangovi, a gdje je košarka, rukomet, tenis.... plivanje pa mi u plivanju imamo tri kluba i uglavnom se održavaju od članarina djece koja treniraju. Milion je bez veze. Za vrhunske rezultate u BiH okvirima samo Slobodi bi trebalo makar 3 miliona. Nekad su fudbaleri bili hadžije a sad.... ma pusti. Nekad je Rizo Mešković trenirao po 8 sati dnevno, kupi gajbu kole i dijeli svakome ko mu da go i normalno bio najbolji golman u državi. Mogao je tako trenirati i više jer je plata stan i ostalo bilo riješeno, a naši momci sad gledaju ko će im platit kafu. Ma bježi, nemojte me ljutit!
A đe da znam?!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 15 apr 2010, 00:29

harry_90 je napisao/la:Al tesko ce posten covjek sjesti u nasu upravu,ako Šabović ode,eto jos goreg,eh jedino ako iz reda SDP neko sjedne u Slobodinu fotelju,bolje ce krenut sport u Tuzli,kad Dzasko dadne pare,nece biti fontana vise,sve ce ici na stadion pare,a mozda koju udari na stadionu fontanu,citam za sport u TK u narednoj sezoni bice izdvojeno milion maraka :o :shock: sad cemo vidjet dal je to istina,ili nova laz opcine ZlaTu ..
Kakve veze imaju Opština Tuzla i izdvajanja za Tuzlanski Kanton
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 apr 2010, 09:45

Sta je sa tuzbom i onih 650000KM odstete radi izbacivanja Slobode iz Euro takmicenja?
:shock:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 15 apr 2010, 09:48

Probisvjet je napisao/la:Sta je sa tuzbom i onih 650000KM odstete radi izbacivanja Slobode iz Euro takmicenja?
cekaju da savez sabere pare..skupljaju po marku...a i onaj nepismeni kloc sto siroki drzi je obeco neku donaciju...valjali su mu pa ce ih pogurat sa cenerom :D :D ...inace,vise bi volio da nas izbac iz lige al da se moraju iskesirat pa da se konacno ugase i proglase bankrot...stoka lopovska...
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 apr 2010, 09:53

slani grad je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Sta je sa tuzbom i onih 650000KM odstete radi izbacivanja Slobode iz Euro takmicenja?
cekaju da savez sabere pare..skupljaju po marku...a i onaj nepismeni kloc sto siroki drzi je obeco neku donaciju...valjali su mu pa ce ih pogurat sa cenerom :D :D ...inace,vise bi volio da nas izbac iz lige al da se moraju iskesirat pa da se konacno ugase i proglase bankrot...stoka lopovska...
Nema goreg saveza na svijetu. Skoro sam napisao mail FIFI i UEFI kakve se stvari smijesne desavaju u nasem fudbalu pa ako neko pozeli slucajno da procita neka se smije! :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 apr 2010, 10:26

Frutek je napisao/la:
Kakve veze imaju Opština Tuzla i izdvajanja za Tuzlanski Kanton
Jbg.zeznuo sam se ovu zadnju recenicu gdje sam napisao zajedno Opcinu Tuzla i TK,moja greska :roll:

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 15 apr 2010, 11:24

Lopovi iz uprave...
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 apr 2010, 17:44

Nikad vecih lopova u upravi Slobode!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 apr 2010, 18:32

Tužna godišnjica: Otkriven spomenik Ervinu Čejvanoviću

U prisustvu najbliže rodbine, prijatelja, nogometaša i košarkaša Slobode, predstavnika drugih klubova iz sastava SD Sloboda, navijača Fukara, te drugih, na groblju Trnovac danas u 16 sati otkriven je lijepi spomenik Ervinu Čejvanoviću (25), bivšem kadetu FK Sloboda.

slika

Ervinu Čejvanoviću je prije deset godina, igrajući za Slobodu protiv zeničkog čelika, pozlilo. Pao je u postelju iz koje više nije ustajao, sem u posebnim prilikama kada su ga roditelji, u invalidskim kolicima, vodili ljekarima tražeći spasa. Ili, kada bi ga otac Mido, doveo na neku važniju nogometnu utakmicu.

slika

Liječen je u Italiji i drugdje, ali spasa nije bilo. Bio je veliki zaljubljenik u Slobodine boje, kažu i veoma talentovan nogometaš.

slika

Borba s bolešću prestala je maja prošle godine. Sahranjen je na groblju Trnovac, a roditelji su podigli spomenik iz kojeg se širi velika ljubav.

slika

Mnogi detalji spomenika urađeni su u Italiji. Između dva anđela, tamni je mermer u obliku srca. Na pročelju, odnosno, na mini-stepeništu, postavljena je nogometna lopta od posebnog materijala. U sredini srca je Ervinov lik u dresu Slobode, i grb kluba.

slika

U povodu godišnjice Ervinove smrti, počast prerano umrlom sportašu, odali su nogometaši, sinoć košarkaši, publika i navijači Fukare, koji su u Mejdanu izvjesili ogromni transparent sa podsjećanjem na smrt svog prijatelja i člana.

slika

Danas su roditelji otkrili spomenik, na koji su, odajući počast Ervinu, došli mnogi. Članica udruge “Koraci nade”, Azra Begtašagić, pročitala je dirljivo pismo. Veliki broj posjetilaca, tužno je, u tišini, pohodio mladićev grob. Neko je proučio fatihu, neko izgovorio drugu molitvu, svi su posebnim pijetetom pohodili ovo danas tužno, ali na neki način i veličanstveno mjesto.

slika

Grob Ervina Čejvanovića, s pažnjom isklesan, urađen, opremljen, skoro je zatrpan cvijećem. Poneko je upalio svijeću, za spokoj duše.

Spomenik podignut velikom ljubavlju i pažnjom roditelja i rodbine. Ostali su došli da bi stali uz Ervinove.

slika

Na godišnjicu, kada im ruka prijatelja može donijeti lakšu bol.

slika

Bol koja nikada neće prestati. Za voljenim Ervinom!

slika
slika

U povodu godišnjice, u Bukinju će se odigrati i malonogometni turnir uz učešće četrdesetak ekipa u seniorskoj i konkurenciji pionira.

:cry: :cry:

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 15 apr 2010, 19:30

R.I.P
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.