FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Besic
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Besic » 23 apr 2015, 18:05

Izgleda sudbina govori da se prelazi na tri nazad Benatia - Martinez - Boateng
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 23 apr 2015, 19:32

vas erlauben zi dize holger? ist ima ferlec. dinstag hat gespilt svah vi flase lea.
boateng, levandovski un muler, dize spiler varen spiler, varen maestea gevorden. holger ima ferlec. vas erlauben zi holger?
ih habe fertih.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 23 apr 2015, 19:37

Ovo bas nije normalno al nikako pa ljudi dragi dokle ove povrede, sreca je ako nije stara povreda, ima nade jos za holgera. Sad samo da havi i meho budu spremni i idemo dalje.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 23 apr 2015, 19:40

anelbavarac je napisao/la:Definitivan kraj jednog od najvecih talenata Bayerna, u zadnjih 10-tak godina...
Bolje i za njega i za Bayern, za navijace da se ovo okonca.
Besmisleno i nerazumno je pomisljati da ce se ikad' vise vratiti na teren...
Ti meni stvarno nisi jasan. Svaki put najavljuješ njegov kraj, kao da ga priželjkuješ.
Pa čovjek je top formu dostigao tako brzo, pa je u utorak odigrao fantastičnu utakmicu, bolje nego ovi neki koji stalno igraju.... ;) Što se opet ne bi vratio??? :?

Holger će definitivno faliti, jer njegovo otvaranje igre i oni dijagonalni pasovi, pa ono je nešto stvarno fantastično. A uz to se Holger izuzetno dobro postavlja....
sekerbay je napisao/la:vas erlauben zi dize holger? ist ima ferlec. dinstag hat gespilt svah vi flase lea.
boateng, levandovski un muler, dize spiler varen spiler, varen maestea gevorden. holger ima ferlec. vas erlauben zi holger?
ih habe fertih.
:D :D :D Đesi Trappatoni? Šta mai?? :D :D

U polufinalu mi je skoro pa svejedno koga ćemo izvući. I to iskreno, jer svaki nam protivnik od ova 3 moguća može biti zaheban, a definitivno i svakog možemo pobijediti.
Juve ne bi opšte tako lagan protivnik bio, jer njih moraš načeti, pa bi onda možda lakše išlo. Ali nije lako njihovu čvrstinu i kompaktnost razbiti. Ne bi to bilo lako niti za nas, niti Real, niti Barcu. Iako su ova 3 kluba naravno kategorija viša, zbog stalne konstatnosti i visokog nivoa zadnjih nekoliko godina. Jednostavno Bayern, Real i Barca su top, top kategorija i top 3 kluba zadnjih 5-6 godina. Ali opet to ne znači da bi se Juve tako lako preskočio... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 23 apr 2015, 20:52

anelbavarac je napisao/la:Definitivan kraj jednog od najvecih talenata Bayerna, u zadnjih 10-tak godina...
Bolje i za njega i za Bayern, za navijace da se ovo okonca.
Besmisleno i nerazumno je pomisljati da ce se ikad' vise vratiti na teren...
onda napises to je moje skromno misljenje ;)
VOLIM BAYERN

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 23 apr 2015, 20:58

Vala ako Badstuber vjeruje u sebe i svoj povratak ne znam sto mi ne bi, nije Deisler, covjek je psihicki jacki bar za 10 puta.

Badstuber: Veoma sam razocaran i tuzan,ali nisu me zaustavile ni prethodne ozljede pa nece ni ova. Vratit cu se opet.

Samo jako bavarac nas, nedaj se, vratit ces se jos jaci, samo da se vrati sad Benatia da tu vise nemamo problema, polako se i Javi vraca, tu je Dante, sa razlogom mu malo vjerujemo, ali recimo prije 2 sezone u duelima sa Barcom ili Juventusom kad je igrao odlicno, ja vjerujem da ce ispravit svoje neke greske i da bi nam mogao bit od znacaja, na kraju krajeva moramo mu vjerovat, nedaj Boze jos nekih povreda nazad,dok god je u Bayernu treba ga podrzat !

:thumbup:
FC Bayern !!!!!

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 23 apr 2015, 21:08

BavaracZenica je napisao/la:Badstuber: Veoma sam razocaran i tuzan,ali nisu me zaustavile ni prethodne ozljede pa nece ni ova. Vratit cu se opet.
malo je ozljeda od kojih se ne može neko oporavit, npr eduardo se vratio nakon "otpadanja" stopala, pa ce i badi opet, jedini je problem ako njem više ne dosadi takav fudbal kao npr. hargreavesu, ali ova izjava dokazuje da je pun samopouzdanja

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 23 apr 2015, 21:43

effe_sa je napisao/la:Ti meni stvarno nisi jasan. Svaki put najavljuješ njegov kraj, kao da ga priželjkuješ.
Pa čovjek je top formu dostigao tako brzo, pa je u utorak odigrao fantastičnu utakmicu, bolje nego ovi neki koji stalno igraju.... ;) Što se opet ne bi vratio??? :?
Saberi se ziv bio, zasto bi ja prizeljkivao njegov kraj. :facepalm:
Znam da si malo uzrujan sto poljska "krampa" reseta k'o lud, pa mi stavljas rijeci koje nisam rek'o. ;)
Sjebo si se zestoko.
isakovich je napisao/la:onda napises to je moje skromno misljenje ;)
Bolje ovo: Bojim se da te nisam nista pit'o.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 23 apr 2015, 21:56

Joj ALIJA, **** TI KASIKE ZLATNE!!! Koliko mi je krivo zbog Holgera, nevjerovatno :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 24 apr 2015, 00:50

anelbavarac je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:Ti meni stvarno nisi jasan. Svaki put najavljuješ njegov kraj, kao da ga priželjkuješ.
Saberi se ziv bio, zasto bi ja prizeljkivao njegov kraj. :facepalm:
Znam da si malo uzrujan sto poljska "krampa" reseta k'o lud, pa mi stavljas rijeci koje nisam rek'o. ;)
Sjebo si se zestoko.
isakovich je napisao/la:onda napises to je moje skromno misljenje ;)
Bolje ovo: Bojim se da te nisam nista pit'o.
malo pocesto pises gluposti, nisi odmjeren u komentarima,bjeze ti rijeci kao da nisu ovjerene u frontalnom reznju.
ja ga jednom citiram i odma na noz, nije to ok ;)
VOLIM BAYERN

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 24 apr 2015, 08:12

Kakva šteta za Štubera :o želimo ti da se što prije vratiš iako ovakve povrede se vraćaju svakih evo 5 mjeseci teško da će više ikad naš Štuber biti onaj stari. Ali nema predaje Štuber svi iskreni navijači Bayerna su uz tebe
slika

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 24 apr 2015, 08:18

Pizza aka stari lisac ce uskoro produziti svoj ugovor, moze on jos koju sezonu nas Pizarro :salut:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 24 apr 2015, 09:15

eselamu alejkum svim bracama koji navijaju za bayu.
podreska za raju sa chata :cool:
sto se tice holgera, budala je ono neka, njega povrede ne mogu zaustavit, vratit ce se jos jaci.
NYKnicks Fan je napisao/la:Joj ALIJA, **** TI KASIKE ZLATNE!!! Koliko mi je krivo zbog Holgera, nevjerovatno :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
kake zlatne kasike yebo te selim beslagic
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 apr 2015, 12:24

Barca.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 apr 2015, 12:25

Uh bit će teško...

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 24 apr 2015, 12:25

Znalo se od početka, nismo morali ni gledati. ;)
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 24 apr 2015, 12:27

Bit ce zayebano :D
Bit ce dosta motivisani protiv Bayerna.. ;)

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 24 apr 2015, 12:30

ako ćemo ispasti a mislim da nećemo bolje u polufinalu manje razočarenje

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 24 apr 2015, 12:30

Ovo je trebalo biti finale

edotabako
Kontakt:

Post Postao/la edotabako » 24 apr 2015, 12:30

Da smo dobili Real, gorili bi od zelje za osvetom. Dobili smo Barcu, oni gore od zelje za osvetom. Ali mi imamo Pepa. :D :D
Samo ne daj Boze vise povreda.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.