Europa League 2014/2015
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Europa League 2014/2015
Napoli-Dnipro
Sevilla - Fiorentina
Sevilla - Fiorentina
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
finale Napoli-Sevilla 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
napoli-dnipro
sevilja-fiorentina
Znaci italijansko finale
sevilja-fiorentina
Znaci italijansko finale

Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 24 apr 2015, 12:15, ukupno mijenjano 2 puta.
- JamesJoyce
- Kontakt:
Rafa po cetvrti europski trofej. 

https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
- QUARTERBACK
- Kontakt:
oba daju 3+ sevilla viola hladno 

Napoli bi morao da dobije Dnjepra. To je pod muss.
Firenca ima jedinu prednost shto igra revansh na Franchiju. Sevilja je daleko jacha ekipa. But, in Vincenzo we trust.

Firenca ima jedinu prednost shto igra revansh na Franchiju. Sevilja je daleko jacha ekipa. But, in Vincenzo we trust.

Odvratni parovi no što je tu je.Izgleda da imamo finale Fiorentina-Dnipro,nije ni to loše.
Izbori
Izbori

Napoli - Dnipro 60% - 40%
Sevilla - Fiorentina 55%-45%
Neka bude ita finale
Sevilla - Fiorentina 55%-45%
Neka bude ita finale

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jedno pitanje. Osvajac EL ide direktno u LP. U slucaju da to bude Sevilla onda ce spanjolci imat sva cetiri direktno, tj. prema trenutnoj tablici mjesto u kvalifikacijama za LP izgubila bi Valencia.
Mogu shvatit to da cetvrtoplasirani ostane bez LP, ali sto bi bilo da EL osvoji klub koji dolaze iz lige koja daje jedan klub u kvalifikacije LP i taj klub osvajac ujedno ne bude prvak drzave. Primjer, sta da Maribor osvoji EL, a prvak Slovenije bude Celje? Celje bi igralo kvalifikacije za EL?
Mogu shvatit to da cetvrtoplasirani ostane bez LP, ali sto bi bilo da EL osvoji klub koji dolaze iz lige koja daje jedan klub u kvalifikacije LP i taj klub osvajac ujedno ne bude prvak drzave. Primjer, sta da Maribor osvoji EL, a prvak Slovenije bude Celje? Celje bi igralo kvalifikacije za EL?
- SteveHeighway
- Kontakt:
Ne bi ga izgubila Valencia,ako osvoji Sevilla onda Spanci imaju 5 predstavnika u LP.Signore je napisao/la:Jedno pitanje. Osvajac EL ide direktno u LP. U slucaju da to bude Sevilla onda ce spanjolci imat sva cetiri direktno, tj. prema trenutnoj tablici mjesto u kvalifikacijama za LP izgubila bi Valencia.
Ne,nego bi Slovenci imali 2 predstavnika !
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Sad mi je jasnije. Mislio sam da je kao u LP, kao onda kad je Chelsea kao osvajac i sestoplasirani igrao LP, a Tottenham kao cetvrtoplasirani izgubio mjesto u LP.
- SteveHeighway
- Kontakt:
Ma jok,ovo su nova pravila uvedena od ove godine,kako bi se ovo takmicenje ucinilo jos zanimljivijimSignore je napisao/la:Sad mi je jasnije. Mislio sam da je kao u LP, kao onda kad je Chelsea kao osvajac i sestoplasirani igrao LP, a Tottenham kao cetvrtoplasirani izgubio mjesto u LP.

When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Večeras zbog posljednjih iskakanja iz tracnica ipak uz Sevillu.Proper utakmica,brojimo sitno i smijemo se pušačima marketinga koji i dalje komentiraju ono nebitno natjecanje.
Izbori
Izbori

- BavaracZenica
- Kontakt:
Realno gledajuci Sevilla- Napoli finale, ali ne treba otpisivat Fiorentinu koja vrlo lako moze proci.
Dnipro iznenadjenje, ali mislim da je ovo njihov maximum i veceras bi mogli primit dosta golova ako Napoli bude raspolozen
Dnipro iznenadjenje, ali mislim da je ovo njihov maximum i veceras bi mogli primit dosta golova ako Napoli bude raspolozen

FC Bayern !!!!!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Sevilla FC:
Rico, Vidal, Carriço, Kolo, Trémoulinas, Krychowiak, Mbia, Banega, Reyes, Vitolo, Bacca.
AC Fiorentina::
Neto, Tomovic, Savic, Gonzalo Rodriguez, Alonso, Mati Fernandez, Badelj, Borja Valero, Joaquin, Gomez, Salah.
Napoli:
Andujar, Ghoulam, Albiol, Britos, Maggio, Callejon, Hamsik, Jorginho, David Lopez Silva, Insigne, Higuain
Dnipro:
Boyko, Cheberyachko, Fedetskyi, Bacelar, Leonardo De Matos, Luchkevich, Kankava, Fedorchuk, Konoplyanka, Rotan, Kalinic
Rico, Vidal, Carriço, Kolo, Trémoulinas, Krychowiak, Mbia, Banega, Reyes, Vitolo, Bacca.
AC Fiorentina::
Neto, Tomovic, Savic, Gonzalo Rodriguez, Alonso, Mati Fernandez, Badelj, Borja Valero, Joaquin, Gomez, Salah.
Napoli:
Andujar, Ghoulam, Albiol, Britos, Maggio, Callejon, Hamsik, Jorginho, David Lopez Silva, Insigne, Higuain
Dnipro:
Boyko, Cheberyachko, Fedetskyi, Bacelar, Leonardo De Matos, Luchkevich, Kankava, Fedorchuk, Konoplyanka, Rotan, Kalinic
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Hmmmm, jesi li gledao Ukrajince ove sezone?BavaracZenica je napisao/la:

Bog je jedan!krmpotich je napisao/la:Hmmmm, jesi li gledao Ukrajince ove sezone?BavaracZenica je napisao/la:
Dnipro iznenadjenje, ali mislim da je ovo njihov maximum i veceras bi mogli primit dosta golova ako Napoli bude raspolozenPredobro stoje pozadi i nema boga da se probije taj zadnji blok. Veceras idu sigurno na nulu. Kako se Napoli zna muciti ove sezone, zadnji put s Milanom koji je imao igraca manje od prve minute cisto sumnjam da ce tu biti nekog razbijanja. Ako daju 1, neka se udaraju nogom u zicagu
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
I zove se Diego?VelaHavle je napisao/la:Bog je jedan!krmpotich je napisao/la:Hmmmm, jesi li gledao Ukrajince ove sezone?BavaracZenica je napisao/la:
Dnipro iznenadjenje, ali mislim da je ovo njihov maximum i veceras bi mogli primit dosta golova ako Napoli bude raspolozenPredobro stoje pozadi i nema boga da se probije taj zadnji blok. Veceras idu sigurno na nulu. Kako se Napoli zna muciti ove sezone, zadnji put s Milanom koji je imao igraca manje od prve minute cisto sumnjam da ce tu biti nekog razbijanja. Ako daju 1, neka se udaraju nogom u zicagu
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Idemo Fiorentina i Napoli
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Gomez 
1:0 Sevilla
Fernandez promasi cijeli gol sa metar i po

1:0 Sevilla
Fernandez promasi cijeli gol sa metar i po

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.