Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Torres_9
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la Torres_9 » 23 apr 2015, 20:18

Kakav cirkus reyes ima 9 uzetih suteva a dosad u prve tri tekme nije uzeo toliko sveukupno

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 23 apr 2015, 20:27

Evo odvoji se Real
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 23 apr 2015, 20:47

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA'
DOBIO SAM 12.300 DANSKI KRUNA NA FINSKU UTAKMICU, LJUDI ZABILI GOL U 94 MIN PA NE MOGU DA VJERUJEM :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 23 apr 2015, 20:49

ahahhahahhahaahah koji brat.. čestitam :rol: :tokralju: :tokralju:

breskva
Kontakt:

Post Postao/la breskva » 23 apr 2015, 20:51

12 hiljada i 300 ili ?

ako je ovako onda :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 23 apr 2015, 20:54

Nerminovic je napisao/la:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA'
DOBIO SAM 12.300 DANSKI KRUNA NA FINSKU UTAKMICU, LJUDI ZABILI GOL U 94 MIN PA NE MOGU DA VJERUJEM :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
ovaj turku 4+ jel ?

3200 KM
Zadnja izmjena: bojler, dana/u 23 apr 2015, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 23 apr 2015, 20:55

@bojler JEST BRATE STAVIO SAM + 3,5 GOLOVA KVOTA BILA 6.00

PA LJUDI OCA MI MOG TRESEM SE PA STA JE OVO :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
slika

BackSpace United

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 23 apr 2015, 20:56

E nek je vala serem im se usta ko da sam ja dobio sestre mi nek i njima se desavaju stvari u zadnjoj sekundi PRC picke cestitke bruda

nele-BHF
Kontakt:

Post Postao/la nele-BHF » 23 apr 2015, 20:57

Kol'ko si uplatio i jesi li još šta igrao?

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 23 apr 2015, 20:59

nele-BHF je napisao/la:Kol'ko si uplatio i jesi li još šta igrao?
3000 DKK i igrao sam samo single bet. :tokralju:

BackSpace United

Moggiano
Kontakt:

Post Postao/la Moggiano » 23 apr 2015, 21:00

stavi to sve na wolfsburg, dojava :mrgreen: :mrgreen:
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

exorciiist
Kontakt:

Post Postao/la exorciiist » 23 apr 2015, 21:00

Neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj, cestitam brate :D

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 23 apr 2015, 21:01

nerminovicu bratko tebe je baš pos.alo ovih dana, nakon onog sexa sa bayernom sad ovo :lol: e neka je, uživaj

dobio momak dojavu, napokon pravu i stavio više love i dobio, bila dojava pa jasno da je pao gol u 90+ :mrgreen:

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 23 apr 2015, 21:02

Ja maloprije na bingu dobio 5 km drhto više od njega :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 23 apr 2015, 21:03

biti će golijada u Ukrajini, mogli bi do petarde i barem dva-tri do pol

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 23 apr 2015, 21:09

pratio sam tekmu sve do 90 min, kad me drug zove i kaze nermine sine dragi dali su ovi gol u 94 min :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: nisam vjerovao kad ono pise Vahid Hambo rodila ga majka zabio u 94 min :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

hvala momci ne znam sta vise da kazem, na aparatima sam :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

BackSpace United

Pametuglavu
Kontakt:

Post Postao/la Pametuglavu » 23 apr 2015, 21:16

Nerminovic je napisao/la:pratio sam tekmu sve do 90 min, kad me drug zove i kaze nermine sine dragi dali su ovi gol u 94 min :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: nisam vjerovao kad ono pise Vahid Hambo rodila ga majka zabio u 94 min :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

hvala momci ne znam sta vise da kazem, na aparatima sam :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Omiljena tema :rol: :urnebes:
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:

x

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 23 apr 2015, 21:36

Ubi Wolfsburg ovo ne valjaa :/
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 23 apr 2015, 21:44

razumijem da se nema i da je kladionica postala skup sport. što po živce, što po novčanik.

al na tikete kvote 2 stavit 0.10 centi..
jel ovo sprdačina ili?
U desetom selu živi Antuntun!

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 23 apr 2015, 21:45

@Nerminovic

Čestitam brate od srca svaka ti čast i u zdravlju ih potrošio. :thumbup: :thumbup: :bow:

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.