Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
?BitiSrcemVezan je napisao/la:Kakvi debili, jebote kakvi debili...
Cirkus.biskitt je napisao/la:?BitiSrcemVezan je napisao/la:Kakvi debili, jebote kakvi debili...
XBitiSrcemVezan je napisao/la:Rezime današnjeg dana = S konja na magarca! Od evropskog trenera, profesionalca, čovjeka sa vizijom, stručnjaka do amatera i mahalca za 1 dan. Daj Bože da se varam. Uprava debelo pala na ovom ispitu!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.BitiSrcemVezan je napisao/la:Rezime današnjeg dana = S konja na magarca! Od evropskog trenera, profesionalca, čovjeka sa vizijom, stručnjaka do amatera i mahalca za 1 dan. Daj Bože da se varam. Uprava debelo pala na ovom ispitu!
Da donese ligu sampiona, on je neznalica, prostak i alkoholicar i kao osoba je nedostojan da sjedi na klupi FK Sarajeva.macahz je napisao/la:Vidjet ćemo šta će biti kad nam taj "magarac" donese titulu, kao što je i kup, šta će te onda pričati. Samo polahko.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nismo ocekivali grupnu fazu, ali smo ocekivali da bude neke igre, a ne da nas Drina nadigrava. Mehi sve najbolje u karijeri, ali nije on za ovog.patriot je napisao/la:Ja ne hvalim Kodru kao strucnjaka, ali mislim da je ovo prestrogo i da je sve uradjeno pod pritiskom, navijaca, javnosti, itd... neki izgleda ocekuju da ih Kodro odma odvede u grupnu fazu lige prvaka, da izvuku povoljan rezultat protiv Bayerna, cim se ne ide prema tome, odma se smjeni. Ne znam je li smijesno, evo nekima jeste, neki pisu da je sve ovo cirkus, ali eto, u svakom slucaju, sretno Sarajevu.
Kakva bolan LP Božiji robe kada ti nikad gori čelik uzme bod NA SRED KOŠEVA...A o Mehi najviše minusa: nikakav autoritet, igra nepostojeća a ostali smo pri vrhu samo zbog kikseva DRUGIH ne MEHINOM zaslugom! O čemu mi pričamo ovdje? Jedina greška jeste što su ga smijenili DAN pred tekmu sa olimpiC-om, a to su trebali odmah poslije čelika učiniti TU ISTU NOĆ, ali tako je valjda samo u pravim klubovima...ali gledajući ko nam je SD i ne iznenađuje...patriot je napisao/la:Ja ne hvalim Kodru kao strucnjaka, ali mislim da je ovo prestrogo i da je sve uradjeno pod pritiskom, navijaca, javnosti, itd... neki izgleda ocekuju da ih Kodro odma odvede u grupnu fazu lige prvaka, da izvuku povoljan rezultat protiv Bayerna, cim se ne ide prema tome, odma se smjeni. Ne znam je li smijesno, evo nekima jeste, neki pisu da je sve ovo cirkus, ali eto, u svakom slucaju, sretno Sarajevu.
Sa definitivno NAJJAČIM sastavom u ligi, sa NAJŠIROM klupom u ligi, NAJBOLJIM uslovima u ligi, i to protiv daleko slabijih protivnika...brojevi tu nisu nikakvo mjerilo jer je igra **** I NEPOSTOJEĆA i to je vidio svako ko je gledao barem 2-3 fudbalske utakmice!patriot je napisao/la:11 pobjeda, cetiri remija, dva poraza, nije bas rezultat nekog amatera
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Pantelija, perodeformero, Tracy3McGrady i 48 gostiju.