FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

uNbx
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la uNbx » 22 apr 2015, 22:40

Duljevic ako ne poradi na tajmingu kada treba uputiti pas ili osutati, moze okacit svoje prodore macku o rep. Pravo mi je drag, al mora se naucit nekim stvarima majka mu stara...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 22 apr 2015, 22:43

Pregled 23 Kola BHT Premijer Lige.

" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: MCMXLVI, dana/u 22 apr 2015, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 22 apr 2015, 23:14

simon je napisao/la:Danasnja igra puno bolja od ovih ranije, druga ekipa. Realizacija uzasna, u prvom poluvremenu smo trebali voditi 3:0 previse smo prilika propustili ovo se protiv Sirokog ne smije ponoviti. Sudiji se ovom prilikom sjetim mame za one silne prekide i za onaj prekrsaj nad Stojcevom u sesnaestercu.

Stojcev ponovo lose, previse pegla loptu a Baric teski odron. Ostali :thumbup: a mogu jos puno bolje.

Kolo koje slijedi nam je jako bitno, kao sto je neko vec ranije napisao pred nama je 7 finala !
Barić dobar pogotovo frugo poluvrijeme
Sarajevo ljubavi moja!

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 22 apr 2015, 23:20

Barić je odigrao jako loše utakmicu. Duljević je također odigrao loše, njegovo standardno peglanje lopte, Stojčev ne znam kako se čovjeku koji je hajmo reći profesionalac dešavaju onakvi šutevi. Imam osjećaj da bih ja jače i preciznije opucao..

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 22 apr 2015, 23:38

Nije problem slab sut, problem je kad ti igrac prima 10 puta loptu od tebe na metar i po, a ti ga gledas samo i hodas. To mu debelo zamjeram. Protrco je kad je vidio da se Mesa zagrijava :facepalm:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 22 apr 2015, 23:38

Zastone je napisao/la:Barić je odigrao jako loše utakmicu. Duljević je također odigrao loše, njegovo standardno peglanje lopte, Stojčev ne znam kako se čovjeku koji je hajmo reći profesionalac dešavaju onakvi šutevi. Imam osjećaj da bih ja jače i preciznije opucao..
Stojčev je prevara od igrača... Ne postaje se jednim potezom fudbaler ;)
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 apr 2015, 23:42

Hajde sto pegla loptu i gubi je nepotrebno po 10 puta, ali kad vidim da nece da trci nego ono samo krene pa stane, ja bih ga isamarao odmah da sam trener. Pa jarane nisi Messi da mozes priustiti da drugi trce za tebe i to u jednoj ovakvoj utakmici gdje nam se sezona lomi.
Bahati, bahati Željkan!
1946

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 22 apr 2015, 23:57

CashMan je napisao/la:
Zastone je napisao/la:Barić je odigrao jako loše utakmicu. Duljević je također odigrao loše, njegovo standardno peglanje lopte, Stojčev ne znam kako se čovjeku koji je hajmo reći profesionalac dešavaju onakvi šutevi. Imam osjećaj da bih ja jače i preciznije opucao..
kad je tek dosao u Sarajevo ibretio sam se kako je moguce da je ovakav igrac samo pola godine u Kazahstanu proveo i da nije dogurao mnogo vise i od te lige u karijeri, sad vidimo dobro zasto nije napravio vecu karijeru, jednostavno igrac za termina i ovako po mahali da se zajebava on za ozbiljniji fudbal nije
Pyro is not a crime !

begiii
Kontakt:

Post Postao/la begiii » 22 apr 2015, 23:59

Bobe su bitne danas bile i to je odradzeno.Par igraca zadluzuje pohvalu,vidi se neka koliko-toliko bolja motivacija kao sto i dzeno rece "NEKI IGRACI SU ME PRIHVATILI A NEKI NE,NEGO STA JE TU JE!?ovo me brine,znaci da nismo kompaktna cjelina i da medju igracima postoje klanovi,to pod hitno rijesit!stojcev ne zeli da igra i to se jasno vidi,spor,trom,neprecizna dodavanja...itd.jos kad je vidio MISKETA na tribinama nebi me cudilo da prestane igrat lopte hahaha,protiv listice ovo mora da ide na bar 2-3puta veci level inace nam je puska.
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 23 apr 2015, 00:05

Vratite nam Saida !!
Ti si opet šampion !

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 23 apr 2015, 00:05

ja ne znam sta je vama. Stojvec je u ogromnom padu forme al je trca i borio se. Koliko je puta samo ganjao loptu. Igrao je do sada krilo ne svoju poziciju. Kodro ih je unistio rotaciom. Krste najbolji danas bez freske. Duljevic takodje sjajan. Pravi visak.moze svakof da prodje. Cimi onaj stari ponovo. Radovac u pocetku dosta logubljen, ruatemovic ddosta bolji. DZEMAL BERBEROVIC ne vjerujem da ovo mogu naposati ali cista 10 danas po meni i boljo od krste ( mrsko mi gore brisat) hhh. Sa ovakvom borbom i garom tesko da mozemo izgubiti i od kog u ovoj ligi, ali i ako se to desi niko im nece zamjeriti. Ali samo SRCE NA TEREN !!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

begiii
Kontakt:

Post Postao/la begiii » 23 apr 2015, 00:17

@macahz pa koju tekmu si ti gledao?stojcev ako je hajd da to nazovemo u padu forme,onda valjda logicki seli na klupu ako ne i na tribine!ako bude ovaka igra protiv listice uh bolje i da ne pomisljam,rekao sam vec PAR igraca je odigralo za pohvalu,pa jbt naki olimp treba napucat ko kantu kad ti se ljudi vec nude zar ne???
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 23 apr 2015, 00:19

macahz je napisao/la:ja ne znam sta je vama. Stojvec je u ogromnom padu forme al je trca i borio se. Koliko je puta samo ganjao loptu. Igrao je do sada krilo ne svoju poziciju. Kodro ih je unistio rotaciom. Krste najbolji danas bez freske. Duljevic takodje sjajan. Pravi visak.moze svakof da prodje. Cimi onaj stari ponovo. Radovac u pocetku dosta logubljen, ruatemovic ddosta bolji. DZEMAL BERBEROVIC ne vjerujem da ovo mogu naposati ali cista 10 danas po meni i boljo od krste ( mrsko mi gore brisat) hhh. Sa ovakvom borbom i garom tesko da mozemo izgubiti i od kog u ovoj ligi, ali i ako se to desi niko im nece zamjeriti. Ali samo SRCE NA TEREN !!!

Imao je danas jedan šut preko cijelog terena, mislim da je lopta završila na glavnoj ulici. :D

U suštini je dobar bio, vjerovatno posle tekme sa Slobodom u Tuzli njegova najbolja tekma otkako je tu. I dalje mislim da on nije kvalitet za FK Sarajevo, a to je pokazao više puta.
Das Ist Walter

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 23 apr 2015, 00:38

Dobar je dzemica bio danas, ocistio nekoliko opasnih lopti koje su lagano mogle bit kobne po nas. Milos ako ponovi danasnje prvo poluvrijeme protiv listice, odmah ga napolje poslat na pocetku drugog i uvest Bicu(?)/Mesu.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 23 apr 2015, 00:40

Stojčev je znao odigrati i dobrih utakmica, ali ovih par za nepovjerovati, bolje da ne igra nikako ako će ovako..

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 23 apr 2015, 00:48

Kol'ko hvalite Velkoskog, to je malo da je dva zabio. :lol:

Milos je, po mom skromnom misljenju, najveci talenat u ekipi, ali se nesto desava sa njim. Mozda se zaljubio. :D
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 23 apr 2015, 00:55

THEC je napisao/la:
CashMan je napisao/la:
kad je tek dosao u Sarajevo ibretio sam se kako je moguce da je ovakav igrac samo pola godine u Kazahstanu proveo i da nije dogurao mnogo vise i od te lige u karijeri, sad vidimo dobro zasto nije napravio vecu karijeru, jednostavno igrac za termina i ovako po mahali da se zajebava on za ozbiljniji fudbal nije
O tome ti ja pričam. Slučajno sam znao 4-5 mjeseci prije da će doći u FKS i odmah sam iskolačio oči. Igrač za malog fudbala, ništa ozbiljno ne može napraviti. Što prije ga se riješiti, a onaj ko je malo bolje upućen, zna i zašto mora igrati.
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 23 apr 2015, 01:00

uschtipak je napisao/la:Kol'ko hvalite Velkoskog, to je malo da je dva zabio. :lol:
ocito jer znamo stvar-dvije o fudbalu :hmmmmm:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 23 apr 2015, 01:05

ma garantujem da ce atojcev biti najbolji idici tekmu. Cudime sto bilbija nije igro. Sad nesto razmisljm od ekipa kojim idemo sve su sigurne tako da ne moraju ginuti prootiv nas. Sto odma olaksava posao. Nama je lljuc sad siroki. Ako jos velez otkine bod zrinji to bi bio apsulutni comeback.
Dzenu bi ukovali u zvijezde hhh

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 23 apr 2015, 01:10

Ako mi iko može izvući živce to je onda Duljević. On konstantno iz utakmice u utakmicu zajebaje se s loptom. I ne mogu vjerovat da je neko iznad mene napisao da je sjajan bio (il nesto slicno). Ja mu još nisam halalio one dvije prilike protiv zelje... Stojčev treba odavno malo na klupu preseliti. Ne znam u kakvoj je formi Alispahić, jer je vrlo malo igrao, al možda bi u ovom trenutku bio bolji od Miloša.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.