https://www.youtube.com/watch?t=30&v=KgVvtxAUWGM
Evo momčina

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Bayern@heart je napisao/la:Centre forward je napisao/la:Jel' to Javi s Božijom pomoći blizu povratka na teren ?![]()
https://www.youtube.com/watch?t=30&v=KgVvtxAUWGM
Evo momčinadanas trenirala očekujemo ga da snagu 100% vrati do 1/2 LP
Ovdje je izostavljena naša pobjeda protiv Rome od 7:1. A danas je to objavio jedan naš portal, pa moguće da im se potkrala, ta sitna greška ili je možda i svjesno izostavljen taj rezultat, iz nekog razloga...dr.adnan je napisao/la:Među deset najuvjerljivijih pobjeda u nokaut fazi Lige prvaka, čak pet ih je ostvario Bayern
1. Bayern – Shakhtar 7:0 (2015)
2. Bayern – Basel 7:0 (2012)
3. Bayern – Sporting 7:1 (2009)
4. Barcelona – Bayer Leverkusen 7:1 (2012)
5. Manchester United – Roma 7:1 (2007)
6. Lyon – Werder Bremen 7:2 (2005)
7. Bayern – Porto 6:1 (2015)
8. Real – Schalke 6:1 (2014)
9. Sporting – Bayern 0:5 (2009)
10. Arsenal – Porto 5:0 (2010)
ČESTITAMO SVIMA
P.S. Obratiti pažnju na prva tri najbolja rezultata
Prenijelo me...Ja pročitao to fino, a opet u glavi zacrtao sve najveće pobjede u LP opšte......Rekordmeister je napisao/la:Pa fino ti pise u nokaut fazi,Roma je bila u grupnoj fazi....
U 10 utakmica smo postigli 30 golova, poprilično dobar prosjekSaurman je napisao/la:Najefikasnija smo ekipa ove sezone u CL.
Još kada se uzme u obzir da smo ove sezone u LP imali 3 prave kanonade, gdje smo protivnike, koji su daleko od toga da su slabi, dosta dobre protivnike zapravo, napunili do vrha - Roma 7:1, Shahtar 7:0, Porto 6:1, onda je to stvarno impresivno....dr.adnan je napisao/la:
U 10 utakmica smo postigli 30 golova, poprilično dobar prosjek![]()
Ja zadovoljan
Samo prvak. Znači poraženi finalista ne ide u EL, jer ukoliko se osvajač kupa plasirao u evropsko takmičenje kroz ligu, onda sedmi iz BuLi ide u EL. Uglavnom poraženi finalista više nema mogućnost da na taj način, kroz finale kupa ostvari plasman u EL.Klare je napisao/la:
1.Kakvo je pravilo za ovu sezonu u vezi DFB Pokala i Lige Evrope.
Da li poraženi finalista ide u to takmičenje, ili samo prvak?
Kartoni se brišu definitivno....Klare je napisao/la: 2.Liga prvaka i žuti kartoni, poprilično sam siguran da se i ove godine poslije četvrtfinala ne brišu, ali evo navalili da se brišu?
Ako se brišu mišljenja sam da je to loš potez, i takmičenje gubi određenu draž.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.