shzna je napisao/la:Ako neko nađe današnji klip kad smo pjevali pjesmu "Kad dođu teški dani" zamolio bih ga da mi to pošalje. Još me jeza hvata i još su mi suze u očima..
Imaš na klixu
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
shzna je napisao/la:Ako neko nađe današnji klip kad smo pjevali pjesmu "Kad dođu teški dani" zamolio bih ga da mi to pošalje. Još me jeza hvata i još su mi suze u očima..
a kako smo igrali protiv radnika nego tako? osim što je kosorić bio suspendovan.bojamora je napisao/la:Evo zbog čega mislim da je Odović pogriješio i da nas je to koštalo izgubljene borbe za titulu koja nam se realno ukazala. To je po meni povratak Memije na beka. Sa tim potezom odbrana nije ništa dobila nego možda čak i izgubila a napad i sredina su izgubili jer je naša dobitna kombinacija bila Memija, Bajić, Amir koji se se sjajno uklapaju i poznaju.
Što se odbrane tiče imamo Kvesu lijevo i na štoperu Kosorića koji je zajedno sa Antolovićem došao u pravu formu. Sa Kosorićem može igrati Bogdanović, Zeljković a i Uzelac je pokazao da se na njega može računati. Na desnom beku je za mene najbolji Zeljković a i čola se vrača u formu. To bi bilo to što se tiče odbrane koja je bez Memije na puno večem nivou nego prošlu polusezonu.
Sa Memijom na desnom krilu napad nam je puno ubojitiji a otvaraju se i dodatne mogučnosti. Naime pored Bajića na špicu i Hasanovića na defanzivnom veznom i Amira na centralnom lijevo bi mogao igrati ili Djelmić ili Kokot s tim što onaj drugi ostaje u kombinaciji za ofanzivnog veznog ili polušpica zajedno sa Beganovićem a imamo za vezu i D.Sadikovića što nam daje širinu u kombinacijama i klupi. Imamo još i Vareu Bučana koji mogu odigrati pola sata kad zatreba.
Mislim da je Odović tako razmišljao da sigurno ne bi prosuli ova 4 boda na Grbavici a da ne pričam kako bi to tek Amar iskombinovao i sad bi bili prvi.
Sve to stoji,ali isto tako s takvim sastavom mi nemamo poraza u ovoj polusezoni.Zrinjski i Siroki po bod,uzimaju u obzir da si zavrsio sve jace protivnike osim Sarajeva,a bod razlike,naravno da se pricalo o tituli.Sad da li je to realno ili nije,manje je bitno.Da je Hasanović pogodio prazan gol,i da Bajić danas nije bio sebičan, imali bi 80% šanse za titule.MIslim mene titula ne zanima,ali to su činjenica ****.champions1921 je napisao/la:Jes najlakši ako gledaš površno.. Činjenica je da ćeš morati crći za svaki bod do kraja.. Nismo dobili nikog jačeg u ovoj sezoni, imamo najmladji i najneiskusniji sastav i priča o tituli nema smisla i može biti samo kontraproduktivna jer donosi dodatni pritisak tim neiskusnim igračima..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sto nije zaustavio loptuNydalen je napisao/la:Zasto se Kosoric ljuti na Zeljkovica kod gola? Ne mogu da skontam nikako.
Slazem se ništa posebno al je ušao kad smo imali igrača manje, al ako ne ide hadziahmetovica nemaš šta izgubiti ako ubacis sadikovicaRios je napisao/la:Ocito da je Sadikovic van forme cim ga Oda drzi na klupi nekoliko utakmica vec.Danas je dobio cini mi se pola sata i moram ti reci da nisam bas nesto zdovoljan njegovom predstavomMrRiccoli je napisao/la:Ja tu malo odovicu zamjeram, znam da na klupi imamo nule većinom, ali mislim da je evo odma u drugom trebao početi Sadiković umjesto hadziahmetovica, momak je izvrstan talenat al to ne znači da ga treba forsirati po cijenu svegaRios je napisao/la:Valjda nam je svima jasno da je ova ekipa sklona oscilacijama,meni bar jeste i pisao sam to i nakon Viteza kao svojevrsno upozorenje.Zbog toga se manuti price o tituli,okrenuti se samo borbi za Evropu,te analizama,pohvalama i kritikama pristupati od utakmice do utakmice,nikako generalizovati nesto.
Danas u prvom poluvremenu smo i igrali dobro donekle.Postignuti rani gol,ona kolosalna prilika Hasanovica,rastrcanost,borbenost,nekoliko lijepih akcija.Medjutim u drugom poluvremenu nas je ocito sustigao umor od subote i doslo je do fizickog pada ekipe.Sa druge strane je stajao protivnik koji je dosao rasterec,lisen svakog pritiska,odigrao agresivno i disciplinovano i dosao do tog gola i na kraju boda.Nasa limitirana klupa dosla jos jednom do izrazaja,izmjene nisu donijele nista posebno,nikakvu svjezinu,nista,a upravo se od izmjena ocekuje nesto kad imas igraca manje na terenu..
Beganovicu ne zamjeram nista,ona dva ekspresna zuta kartona su plod neiskustva i mladosti,jbg..
Malo je nezgodno to sto smo prosuli nova 2 boda kuci u okolnostima kad je borba za Evropu jako tjesna,ali sta je tu je..Slijedi nam izuzetno tesko gostovanje Zvijezdi koja nakon danasnje pobjede vjerovatno ponovo sanja san o ostanu u Pl,nece biti lagano nimalo..Generalno naredno kolo bi moglo ponuditi dosta odgovora obzirom na parove,nadati se samo da ce oni biti najbolji moguci po nas..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Možeš naći jedan takav post?RuleHz je napisao/la:Evo jedna stvar neće meni biti jadna kod nekih momaka vaših. Zašto poslije pobjeda neki momci pričaju , odvajamo titulu , a poslije kikseva ma ne kod nas igraju djeca nemamo mi šanse za titulu itd.
Ugl. nemoj ko da pomisli da he ovo neka provokacija im sl. daleko od tog, ali to me zanima ??
Upravo to. I nas brat bi to isto htio da budemo bliži i jači nego ikad i da volimo želju jače nego ikad. Ne smije grupu razbiti jedna obična narkomancina koja uze život našem bratu. Ako je stav da se do kraja sezone nema organizovanog navijanja ja to postujem, al taj period trebamo iskoristiti da vidimo šta je najbolje i da se još više zblizimo ako i radi čega onda radi našeg brata Mirze, da mi dragi Allah podari lijepo Dzennetkatakomba je napisao/la:Sjedim i razmišljam o svemu. Vrtim ovaj klip od danas milion puta. Mislim u sebi, pa Bože, zašto uvijek najbolji ? Sa 14 godina sam ostao bez majke, i tada sam mislio da me više ništa ne može tako pogoditi. A ipak može. Naš rahmetli Mirza, imao je 26 godina, otprilike isto kao i 'Manijaci' . Iako boli ova smrt, moramo ustati i biti jedno, kao nikad do sada. Zar da dopustimo da jedna obična narkomančina uništi sve ovo. Sve ovo što se godinama gradilo ? Možda jeste ubio našeg brata (koji će vječno živjeti u nama), ali nije ubio NAS ! Mi smo ti koji trebamo da se borimo za ovu tribinu! ZA NAŠEG ŽELJU ! To bi i naš Mirza htio. Ne trebamo posustati sada, bez "ispaljenog metka" . Lako je meni otici na sjever ili na jug, ne bojim se ja nikoga. Ali me još više boli kada vidim da nismo jedno. (a danas smo pokazali da JESMO). Zato ovu sezonu prebroditi nekako, a od iduce u nove pobjede nadam se, zajedno sa NAŠIM ŽELJKANOM !
SVI KAO JEDNO, JER MI TO JESMO ! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ !
edit: morao sam ovo napisati, bilo je jače od mene ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.