Ja tu malo odovicu zamjeram, znam da na klupi imamo nule većinom, ali mislim da je evo odma u drugom trebao početi Sadiković umjesto hadziahmetovica, momak je izvrstan talenat al to ne znači da ga treba forsirati po cijenu svegaRios je napisao/la:Valjda nam je svima jasno da je ova ekipa sklona oscilacijama,meni bar jeste i pisao sam to i nakon Viteza kao svojevrsno upozorenje.Zbog toga se manuti price o tituli,okrenuti se samo borbi za Evropu,te analizama,pohvalama i kritikama pristupati od utakmice do utakmice,nikako generalizovati nesto.
Danas u prvom poluvremenu smo i igrali dobro donekle.Postignuti rani gol,ona kolosalna prilika Hasanovica,rastrcanost,borbenost,nekoliko lijepih akcija.Medjutim u drugom poluvremenu nas je ocito sustigao umor od subote i doslo je do fizickog pada ekipe.Sa druge strane je stajao protivnik koji je dosao rasterec,lisen svakog pritiska,odigrao agresivno i disciplinovano i dosao do tog gola i na kraju boda.Nasa limitirana klupa dosla jos jednom do izrazaja,izmjene nisu donijele nista posebno,nikakvu svjezinu,nista,a upravo se od izmjena ocekuje nesto kad imas igraca manje na terenu..
Beganovicu ne zamjeram nista,ona dva ekspresna zuta kartona su plod neiskustva i mladosti,jbg..
Malo je nezgodno to sto smo prosuli nova 2 boda kuci u okolnostima kad je borba za Evropu jako tjesna,ali sta je tu je..Slijedi nam izuzetno tesko gostovanje Zvijezdi koja nakon danasnje pobjede vjerovatno ponovo sanja san o ostanu u Pl,nece biti lagano nimalo..Generalno naredno kolo bi moglo ponuditi dosta odgovora obzirom na parove,nadati se samo da ce oni biti najbolji moguci po nas..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.