Mirza dragi, ako citas ovo, usadi im u glavi da je ovo nova sezona od pocetka u kojoj se igra samo 7 kola, i prvo kolo je protiv Travnika. Nismo mrtvi, daleko od toga, iako ce sad mangupi po medijima i forumima pisati da jesmo i da nam je sve gotovo u ligi, a kadru to uopste ne treba, treba da se dignu iz ovog pepela do subote. Allaha mi, moze se, ako i dalje hoce! Ovo danas nam nista ne mora znaciti.
A sljedeci put, niposto igrati otvoreno u ligi protiv rivala, trazimo samo bod i da ih usporimo, druge ekipe ce taj posao nama odraditi kasnije, a mi ne smijemo fulati tako. Radije dva remija, ili barem jedan remi i jedan poraz, nego dva poraza, svejedno koliko su bili blizu i kako je ko igrao.
@Mancini
Pravo mi je krivo, sve okolnosti, cinjenica da je gol pao u prvoj minuti, Juka se mozda povrijedio, zamalo da Gligorov ne igra, Hugo povrijedjen, zabrinjavajuca igra, i jos od ovoga ako su se umorili plaho e onda..
Uh, ne mogu uopste da razmisljam dalje o ovome, moram provesti koji dan u tisini da razbistrim misli ponovo.