uvijekuztebe1921 je napisao/la:Na papiru realno mi smo mozda 5. ekipa. Ja smatram da Odovic izvlaci trenutni maksimum iz ove ekipe. Nemamo mi tu nadmoc da pritisnemo i zabijemo gol, fali nam jedan Zeba-Bekric igrac koji ce povuci, mi ga sad nemamo.bojamora je napisao/la:Ma nek priča ko šta hoče ali poslije još jednog kiksa na domačem terenu ozbiljno se treba razmisliti o povjerenju Odoviću. Protiv realno slabijih ekipa kada je najvažnije i kada nam se pružila prilika čak i za borbu za titulu mi gubimo 4 prevažna boda. Priča o tome kako nemamo dobru ekipu uopšte ne stoji i realno su možda jedino pitari po imenima jači. Stvarno da se čovjek rokne, umjesto da smo prvi nama je sad upitna i Europa.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Odovic je najbolji nas trener poslije rata nakon Amara. Ovo je klasicno vracanje, uzmes bod u Sirokom i Mostaru, ali izgubis. Mi smo tituli blizu ne radi nas, nego radi drugih, realnost je 3-4 mjesto, tj Evropa. Mislim da cemo uspjeti. Treba nama jos iskustva, ko god da je trener da naucis izvuci ovakve tekme. Nazalost nije nam se sreca okrenula u ovom kolu kao u nekim predhodnim. Glavu gore, bez zanosenja. Idemo u Gradacac po BODOVE!!!