FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Napokon 1., pa makar i na kratko.
Eh kad bi...

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
-
- Kontakt:
Dzeno majstore
“Rotacija pojedinih igrača koji ne mogu da adekvatno odgovore zadatku je glavni problem lošijih igara”, zaključio je trener Sarajeva.
Dzeno objasnio!

“Rotacija pojedinih igrača koji ne mogu da adekvatno odgovore zadatku je glavni problem lošijih igara”, zaključio je trener Sarajeva.
Dzeno objasnio!

Jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Prvi bar na dva sata a abd iduce kolo kad Velez otkine Zrinjskom bod(ove) i mi mlatnemo Siroki idemo na prvu poziciju. Nisam zadovoljan samo kontrama dok su presing, pozicioniranje u polju odbrane, duel igra i zalaganje bili na maksimalnom nivou.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ponisti sudija cisti go garibima ,...
Pa sad koliko je cist gol pitanje je je li igrac Olimpika ramenom zakacio naseg igraca, mislim Puzija ili Barica, zatim je diskutabilan ofsajd Benka u prvom, zatim situacija sa Stojcevom, zatim gol Duljevica itd.podhum je napisao/la:Ponisti sudija cisti go garibima ,...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Opet dzeno copa oko i nos
nista se nije promjenio hahahaha

pa ISKRENo sta da ti kazem, maksimalno cu se potruditi da to ne radim viseHz-Sa je napisao/la:Opet dzeno copa oko i nos![]()
![]()

Pyro is not a crime !
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Ono radovanje kad se okrenuo prema navijačima.brzi21 je napisao/la:
Šta je to uradio, nisam upratio? Inače @MCMXLVI doličan stream, bez prekida, super
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
- Evolution87
- Kontakt:
Krste Velkoski !!! 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Evolution87 je napisao/la:Krste Velkoski !!!

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
nisam semislio javljati ja sam sretan presretan ovo je ono sto sam zelio gledat borba protok lopte sve sve samo sanse da iskoriste da rijese ranije izgleda da je problem bio u mehi.,dzenane kraljuDrustveniParazit je napisao/la:Koliko ja znam utakmica se igra u ponedjeljak.medSa je napisao/la:Čestitke na nova 3 boda![]()
Nego koliko će koštati karte za subotnju utakmicu protiv Širokog? Hvala na odgovoru.
Dobro je momci, izjava Džene na kraju je najbolje opisala utakmicu. Tri boda su bitna, prvi smo ali ne zadugo jer svinjski vodi ali to nije ni bitno, ići utakmicu po utakmicu i pokušati izvući maksimalno iz svake. Danas najlošiji Barić i mislim da bi u narednoj trebao AK igrati na toj poziciji, Cimirot i Radovac napokon na nivou, Benko standardan, Velkoski dobar, Marlboro, Puzi i ostali solidni. Ima tu stvari koje se trebaju popraviti i mnogo bolja igra mora biti protiv lištice.
Matej Delač![]()
za ono na kraju. Ljudino, kupio si me za sva vremena.
![]()
@MCMXLVI odličan stream svaka čast.
Ako ovo čita molio bi @kanarinac da se javi.
Samo Sarajevo
- Evolution87
- Kontakt:
Dodjosmo ti i ja na svoje.Bosniacum Lilium je napisao/la:Evolution87 je napisao/la:Krste Velkoski !!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
![]()
![]()

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
necu ni da zamisljam sta bi bilo da igra u tandemu s Benkom, a da imamo normalno krilaEvolution87 je napisao/la:Dodjosmo ti i ja na svoje.Bosniacum Lilium je napisao/la:Evolution87 je napisao/la:Krste Velkoski !!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
![]()
![]()
![]()

Cim je dosao Dzeno, vratilo mi se vjera u titulu

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ja ne mogu biti vise zadovoljniji, za razliku kako smo igrali u prethodnim utakmicama, ovo je ekstra, da smo ovako igrali prije, bili bi sigurno prvi na tabeli
nema sumnje da ce Dzeno jos bolje posloziti ekipu, i pripremiti za naredne utakmice, s nestrpljenjem cekam Siroki
I Berberovic me iznenadio danas
nema sumnje da ce Dzeno jos bolje posloziti ekipu, i pripremiti za naredne utakmice, s nestrpljenjem cekam Siroki
I Berberovic me iznenadio danas

- DrustveniParazit
- Kontakt:
Nema više onakvih ispada i bit ćeš dobar, reko sam ti onu noć šta je glavni problem što te raja hejta. Nije to još dobro ali mi ovo ulijeva mnogo veću nadu nego recimo ona pobjeda protiv Travnika, nek' se nastave boriti utakmicu po utakmicu i možda možemo i do titule.kanarinac je napisao/la:nisam semislio javljati ja sam sretan presretan ovo je ono sto sam zelio gledat borba protok lopte sve sve samo sanse da iskoriste da rijese ranije izgleda da je problem bio u mehi.,dzenane kraljuDrustveniParazit je napisao/la: Ako ovo čita molio bi @kanarinac da se javi.
Marlboro: 'nisam ni znao da mi je ovo 180-a utakmica, nadam se da ću preći i 200'
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Matej Delač
Matej Delač
meho nijednu utakmicu nije dobio da je imao igru samo protiv zelje sa njim na klupi smo uspjeli ponesto odigrDrustveniParazit je napisao/la:Nema više onakvih ispada i bit ćeš dobar, reko sam ti onu noć šta je glavni problem što te raja hejta. Nije to još dobro ali mi ovo ulijeva mnogo veću nadu nego recimo ona pobjeda protiv Travnika, nek' se nastave boriti utakmicu po utakmicu i možda možemo i do titule.kanarinac je napisao/la:nisam semislio javljati ja sam sretan presretan ovo je ono sto sam zelio gledat borba protok lopte sve sve samo sanse da iskoriste da rijese ranije izgleda da je problem bio u mehi.,dzenane kraljuDrustveniParazit je napisao/la: Ako ovo čita molio bi @kanarinac da se javi.
Marlboro: 'nisam ni znao da mi je ovo 180-a utakmica, nadam se da ću preći i 200'
at..a libo me nes dal me raja hejta ja sam rekao ako su izgubljena dva boda protiv celika rezultat otkaza mehi onda mi nije zao 2 prosuta boda

Samo Sarajevo
Sledece kolo je nasa prilika koja se vise nece ponoviti. Zrinjski ide Velezu, Siroki dolazi nama i Zeljo gostuje Zvijezdi kojoj bi pobjeda znacila sve. Ocekujem minimalno 12 000 na Kosevu. Znali li se tacno termin. AKo je vec u ponedeljak onda ce vjerovatno biti tekma oko 19:00 ili kasnije.
Nije Miske bezveze dosao danas da nas gleda
Nije Miske bezveze dosao danas da nas gleda

Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- dr.van nostrand
- Kontakt:
samo nek ga ne gledaju kao treneraAmca007 je napisao/la:Nije Miske bezveze dosao danas da nas gleda

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Koliko je Velkoski unio živosti po tom krilu i onda neko kaže nemoj ga na krilo pa bolje i ovo nego da na klupi sjedi. Džemo definitivno samo može igrati stopera sve ostalo je ravno samoubistvu po nas. Barić
treba njega potapšat po ramenu na kraju sezone i reći mu sretan ti put momak jer definitivno nema kvaliteta za FKS. Dulja po starom sve odradi i onda smijurija. Benko ipak daje golove i ako ima pojedine šokirane igrača sa kojim igra zajedno u timu. Što kaže Dženo nije to to još treba ovu igru podhitno popraviti. Grozno smo i danas izgledali u pojedinim momentima na utakmici. Narednu šansu ne smijemo propustiti da dođemo na 1 poziciju. Jedino je dobro što će do tekme sa kamenjarima biti manje vatre i opuštenija atmosfera među rajom, a boga mi i u klubu.

SRETAN BROJ - 1725
DrustveniParazit je napisao/la:Koliko ja znam utakmica se igra u ponedjeljak.medSa je napisao/la:Čestitke na nova 3 boda![]()
Nego koliko će koštati karte za subotnju utakmicu protiv Širokog? Hvala na odgovoru.
Dobro je momci, izjava Džene na kraju je najbolje opisala utakmicu. Tri boda su bitna, prvi smo ali ne zadugo jer svinjski vodi ali to nije ni bitno, ići utakmicu po utakmicu i pokušati izvući maksimalno iz svake. Danas najlošiji Barić i mislim da bi u narednoj trebao AK igrati na toj poziciji, Cimirot i Radovac napokon na nivou, Benko standardan, Velkoski dobar, Marlboro, Puzi i ostali solidni. Ima tu stvari koje se trebaju popraviti i mnogo bolja igra mora biti protiv lištice.
Matej Delač![]()
za ono na kraju. Ljudino, kupio si me za sva vremena.
![]()
@MCMXLVI odličan stream svaka čast.
Ako ovo čita molio bi @kanarinac da se javi.
Možda si i upravu, samo piše na **** da je u subotu u 16:30, pa sam mislio da je u subotu. Kako god, koja je cijena karata, nisam u toku?
Trenutno korisnika/ca: boki86, mosarajvosa83, napoleon72, Oerde, riki46 i 60 gostiju.