Manite se forumskih i fb apela,nego ako ce se sta raditi treba drugim putem

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nema tu hljeba,dok Munib ''glasnogovorira''.seha je napisao/la:Devetnaestogodišnji stoper Malmea Jasmin Sudić neće debitirati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine u jednom od naredna dva prijateljska meča, sa Švedskom 29. maja u Štokholmu i sa Njemačkom 3. juna u Frankfurtu.
Iako je postojala mogućnost da ga selektor Safet Sušić pozove u državni tim, Sudić je molio čelnike Nogometnog saveza BiH da ga izostave u ovoj akciji.
- Sudić je izrazio želju da zaigra za BiH, ali je zamolio da to ne bude ovom prilikom - kazao nam je sekretar za reprezentovanje nogometa u NSBiH Munib Ušanović.
Sudić je, naime, povremeni U-21 reprezentativac Švedske, ali je i tamošnji Savez zamolio da ga ne zove za naredne reprezentativne akcije.
Još nema ni bh. pasoš, a ako se odluči za BiH, morat će dobiti dozvolu FIFA-e.
Ma i razumiti je momka sto odugovlaci sa debitovanjem,jasno je da ne zeli igrati protiv drzave koja ga je primila odhranila i dala mu sve i siguran sam da je to i jedini razlog odugovlacenja...harishp je napisao/la:Nema tu hljeba,dok Munib ''glasnogovorira''.seha je napisao/la:Devetnaestogodišnji stoper Malmea Jasmin Sudić neće debitirati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine u jednom od naredna dva prijateljska meča, sa Švedskom 29. maja u Štokholmu i sa Njemačkom 3. juna u Frankfurtu.
Iako je postojala mogućnost da ga selektor Safet Sušić pozove u državni tim, Sudić je molio čelnike Nogometnog saveza BiH da ga izostave u ovoj akciji.
- Sudić je izrazio želju da zaigra za BiH, ali je zamolio da to ne bude ovom prilikom - kazao nam je sekretar za reprezentovanje nogometa u NSBiH Munib Ušanović.
Sudić je, naime, povremeni U-21 reprezentativac Švedske, ali je i tamošnji Savez zamolio da ga ne zove za naredne reprezentativne akcije.
Još nema ni bh. pasoš, a ako se odluči za BiH, morat će dobiti dozvolu FIFA-e.
Mada i ovo Sudicevo rastezanje je bas bezveze.
Hocu,predat cu za pasos i dozvolu FIFE pa kad bude gotova.
Jel tu neki problem.Problem je izgleda samo kod Sudica.
A i kod nas kad pustamo onog degenerika od Uslje da kobajagi ''urgira''
Po wikipediji nema vise potrebe da se pise o njemu...soko je napisao/la:Denni Avdic 2 gola danas za njegov Elfsborg
Kod: Označi sve
http://en.wikipedia.org/wiki/Denni_Avdi%C4%87
Jackie_Chan je napisao/la:Mladi Bosanac krči put do Serie A
Kao i mnogi drugi fudbaleri, Kenan ima želju da nastupa za Bosnu i Hercegovinu, a kako nam kaže, nedavno je kontaktiran od pomoćnog trenera naše U19 reprezentacije, Irfana Demirovića.
Pisano je 1400 puta do sada i on je igrac Slovenske repke 100% i to je toSINE je napisao/la:Ne znam je li neko već ovo objavio ali ovog momka bi stvarno trebalo po svaku cijenu kaparisati, jer je već imao nastupa za mladu sloven. rep. Evo šta piše u Dayli Mailu:
Manchester Untied are chasing Newcastle wonderkid Haris Vučkić.
The 17-year-old Slovenian midfielder, who has made just three first team appearances for Chris Hughton, almost joined the Barclays Premier League champions a year ago and also had a trial with AC Milan before moving to Tyneside from NK Domzale.
Although he has struggled with a persistent ankle injury since, United and Milan have kept an eye on his progress and could make an offer the newly promoted Championship club cannot refuse.
Vučkić has two years left on his contract and Hughton knows he may struggle to keep hold of him.
Ni blizu da je to to. Pisalo je vec prije nekoliko mjeseci da su nasi pricali s njim, i da je covjek zainteresovan. Jos se nije odlucio. Sto da prepustamo bosnjake slovencima? Ima da se borimo za talente poput ovog. Ovo se zove talenat, a ne neki Kapidzic i Ubiparip.Ponos Torina je napisao/la:Pisano je 1400 puta do sada i on je igrac Slovenske repke 100% i to je toSINE je napisao/la:Ne znam je li neko već ovo objavio ali ovog momka bi stvarno trebalo po svaku cijenu kaparisati, jer je već imao nastupa za mladu sloven. rep. Evo šta piše u Dayli Mailu:
Manchester Untied are chasing Newcastle wonderkid Haris Vučkić.
The 17-year-old Slovenian midfielder, who has made just three first team appearances for Chris Hughton, almost joined the Barclays Premier League champions a year ago and also had a trial with AC Milan before moving to Tyneside from NK Domzale.
Although he has struggled with a persistent ankle injury since, United and Milan have kept an eye on his progress and could make an offer the newly promoted Championship club cannot refuse.
Vučkić has two years left on his contract and Hughton knows he may struggle to keep hold of him.
Znam zato sto imam ciste usiRiNo je napisao/la:Kako znas da su to Svedjani, mozda su se Bosanci skupili pa otisli navijati za Džazmina
Za_raju je napisao/la:Evo kako vole Svedzani Sudica.
[youtube][/youtube]
Mislim da ce biti veoma tesko da mi njeg "otmemo " od "plavusa"...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 25 gostiju.