Mislim da ce Stojcev igrati vise po krilu, a Krste i Benko gore ...Buzdovan je napisao/la:Jel Velkoski igra poziciju ko Duljevic ili igramo sa dva napadaca?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- trunks1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: trunks1946, dana/u 22 apr 2015, 16:12, ukupno mijenjano 1 put.
orde del male
- ElCartel11
- Kontakt:
Duljevic OUT Bekic INkeramikr je napisao/la:Delač, Barić, Tatomirović, Berberović, Puzigaća, Radovac, Cimirot, Stojčev, Velkoski, Duljević, Benko
a moze nas Dulja iznenaditi danas pa da proigra

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Re: Odg: FK Sarajevo
Link ljudi, molim Vas: )
FK Olimpic - FK SARAJEVO LIVE
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Dzemo zacementirao prvu postavu
Sent from my Nokia 909
Sent from my Nokia 909
Sreća pa su Hz glasne danas, pa se slabije čuje ovaj piskutavi komentator
- ElCartel11
- Kontakt:
Evo i Misketa na Otoci 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
A daj koji im je qrac, mogli su do sad vodit minimalno 2 razlike. Kako je ono Krste uspio promasit 

ZZ
-
- Kontakt:
Momciluci moji mogu vam samo jednu stvar napisati ... grrmiiiii sa SJEVERAAAAAAAAA
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
**** ja sebi mater ako nemam bolji i jaci sut od ovog Stojceva.
A dreke ove,..svak pjeva nesto svoje,..uzas,...
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Pozitivan rezultat, igra moze i mora biti bolja.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Uzasna igra, sve na ho-ruk, ni glave ni repa, mozda olimpic i bolji! Jebote ko da su se juce na cevampima nasli i sastavili tim, nemogu da vjerujem da su ovi tako zvani igraci vec duze na okupu... Sta oni treniraju da mi je znati! Stvarno je lud onaj klub koji ovim igracima cast izuzetcima placa da igraju omg
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ajd ne pricajte gluposti, ko se imalo razumije u fudbal, a imajuci u vidu da je Olimpic izuzetno kvalitetan tim, sasvim je razumljivo i normalno da imaju kontrolu lopte i igre na terenu, ipak su oni ti koji gube i ganjaju rezultat...
Ja gore kontrolisanje kamera u toku prenosa nisam vidio u zivotu ...
Upravo tako.. Ne mozes ocekivati preko noci da se igra igrene za 180°hurem je napisao/la:Ajd ne pricajte gluposti, ko se imalo razumije u fudbal, a imajuci u vidu da je Olimpic izuzetno kvalitetan tim, sasvim je razumljivo i normalno da imaju kontrolu lopte i igre na terenu, ipak su oni ti koji gube i ganjaju rezultat...
nisu se oni sinoc sastalibubble je napisao/la:Upravo tako.. Ne mozes ocekivati preko noci da se igra igrene za 180°hurem je napisao/la:Ajd ne pricajte gluposti, ko se imalo razumije u fudbal, a imajuci u vidu da je Olimpic izuzetno kvalitetan tim, sasvim je razumljivo i normalno da imaju kontrolu lopte i igre na terenu, ipak su oni ti koji gube i ganjaju rezultat...
Sve to stoji, ali ima tu puno faktora.. Nakog niza losih igara ovo izgleda mnogo boljeFudo je napisao/la:nisu se oni sinoc sastalibubble je napisao/la:Upravo tako.. Ne mozes ocekivati preko noci da se igra igrene za 180°hurem je napisao/la:Ajd ne pricajte gluposti, ko se imalo razumije u fudbal, a imajuci u vidu da je Olimpic izuzetno kvalitetan tim, sasvim je razumljivo i normalno da imaju kontrolu lopte i igre na terenu, ipak su oni ti koji gube i ganjaju rezultat...
FK Sarajevo
.
Zadnja izmjena: Fudo, dana/u 22 apr 2015, 17:34, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Chony533, johntravolta123, mosarajvosa83, NazorUso, OzmoodPinglewood, r3m1, Tarapi, Venom i 46 gostiju.