Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
A na Otoku po pobjeduuschtipak je napisao/la:Dje cemo?
15 do 3kraljlavova je napisao/la:Moguli se karte sad kupiti
Pa procitao samo 'povratak neotpisanog, i dole ispod pise da je dzeno vodio sarajevo do dolaska mehe.MortemHz je napisao/la:Nisi bas upucen a i ne citas vijesti a?QUARESMA 18<<< je napisao/la:Ne razumijem, otkud to da se odjednom spominje Uscuplic?
Sent from my Nokia 909
keramikr je napisao/la:Delač, Barić, Tatomirović, Berberović, Puzigaća, Radovac, Cimirot, Stojčev, Velkoski, Duljević, Benko
drago mi je zbog Krste sto danas pocinje,sad ce on kod Dzene imati puno vecu minutazubreskva je napisao/la:keramikr je napisao/la:Delač, Barić, Tatomirović, Berberović, Puzigaća, Radovac, Cimirot, Stojčev, Velkoski, Duljević, Benko
Po meni odličan, da li smo i jednom nastupili ovako? Meni se čini da nismo, ispravite me ako griješim..
Nismo ni jednom odkad je Meho bio tu... juce nagovjestio ovaj sastav, sve sam pogodio osim Berberovicabreskva je napisao/la:keramikr je napisao/la:Delač, Barić, Tatomirović, Berberović, Puzigaća, Radovac, Cimirot, Stojčev, Velkoski, Duljević, Benko
Po meni odličan, da li smo i jednom nastupili ovako? Meni se čini da nismo, ispravite me ako griješim..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.