Nego hajmo danas prvo na Grbavicu svi i dobiti tuzlake..
Ja bi jednu egal utakmicu volio gledati,gdje bi se oni branili,zadrzavali i je*ali njihobom golmanu sve sa sjevera haha i onda u 80.toj im zabiti 1:0 i nek se tada valjaju..

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Bravo majstore !zaboljisportuBiH je napisao/la:Danas treba svi da smo na našoj Grbavici. LJude sa djecom shvatam, ali mogu doći i bez djece sad, sa posla svratiti. Treba nas Željo, ne samo zbog toga što smo u vrhu, nego što trba da pokažemo da smo najjači kad je najteže. To nas je uvijek krasilo kroz istoriju. Treba da smo tu zbog Mirze, Buaza, Pace, rahmetli Đilde i svih onih manijaka koji su i u ratu i naokn rata poginuli da bi nama bilo bolje i da bi Željo opstao. NJih više nema ali tu je ono za šta su dali živote. Gledam zadnjih dana a ulicama ginu sve djeca šehida i poginulih boraca. Ljudi su poginuli da bi nama bilo bolje, a jedino što su nam ostavili u amanet je da se brinemo za njihovu djecu. I šta mi radimo? Puštamo da kreteni biju i tu njihovu djecu. Narkomani, revolveraši, ne znam kako bi ih nazvao da je adekvatan naziv. Mogu uvrijediti i kretene ako ih tako nazovem. Opominje nas Bog a mi nikako da skontamo. Nikako da im stanemo u kraj.
GOdinama mene pitaju ova neka raja koja ne prati naš fudbal šta imam tu vidjeti. Taman da ništa nemam, idem na svoje. Na moj stadion, na moj travnjak, na moju tribinu. Sjedim sa svojom rajom. Ne gledam na tv-u kako se neki krezubi Englez raduje i ja kao sa njim. GLedam mog komšiju kako prebaci golmana u Vitezu kao veliki igrač. Od Bolića protiv Španije čini mi se nisam vidio nekog našeg igrača da zabije gol ko Memija Vitezu. DObro eto Vitezu je, ali zabit će on i REalu onako nekad pa će ti isti pričati na sva zvona. Ja neću jer sam znao da će ga zabiti. Gledam kako mali Dženis trči i ljubi grb, kako ga Kokot srbin kojeg smo svi pljuvali baca od radosti. VOli i Kokot Želju. Deda mu volio. Rodio se Koka u onom Sarajevu koje smo pustili niz vodu da ode jer smo se povukli nad kretenima, revolverašima i sl. Je... im sve ono.
SAmo momci danas dajte sve od sebe, koncentrišite se, ja ću biti tu, makar sve do kraja zijanili, a nećete sigurno ako budete igrali sa sto posto kao i do sada. Razmišljajte smao o tekmi jer vi nam samo pobjedom možete pomoći. Ostalo prepustite nama i ne brinite se.
zaboljisportuBiH je napisao/la:Danas treba svi da smo na našoj Grbavici. LJude sa djecom shvatam, ali mogu doći i bez djece sad, sa posla svratiti. Treba nas Željo, ne samo zbog toga što smo u vrhu, nego što trba da pokažemo da smo najjači kad je najteže. To nas je uvijek krasilo kroz istoriju. Treba da smo tu zbog Mirze, Buaza, Pace, rahmetli Đilde i svih onih manijaka koji su i u ratu i naokn rata poginuli da bi nama bilo bolje i da bi Željo opstao. NJih više nema ali tu je ono za šta su dali živote. Gledam zadnjih dana a ulicama ginu sve djeca šehida i poginulih boraca. Ljudi su poginuli da bi nama bilo bolje, a jedino što su nam ostavili u amanet je da se brinemo za njihovu djecu. I šta mi radimo? Puštamo da kreteni biju i tu njihovu djecu. Narkomani, revolveraši, ne znam kako bi ih nazvao da je adekvatan naziv. Mogu uvrijediti i kretene ako ih tako nazovem. Opominje nas Bog a mi nikako da skontamo. Nikako da im stanemo u kraj.
GOdinama mene pitaju ova neka raja koja ne prati naš fudbal šta imam tu vidjeti. Taman da ništa nemam, idem na svoje. Na moj stadion, na moj travnjak, na moju tribinu. Sjedim sa svojom rajom. Ne gledam na tv-u kako se neki krezubi Englez raduje i ja kao sa njim. GLedam mog komšiju kako prebaci golmana u Vitezu kao veliki igrač. Od Bolića protiv Španije čini mi se nisam vidio nekog našeg igrača da zabije gol ko Memija Vitezu. DObro eto Vitezu je, ali zabit će on i REalu onako nekad pa će ti isti pričati na sva zvona. Ja neću jer sam znao da će ga zabiti. Gledam kako mali Dženis trči i ljubi grb, kako ga Kokot srbin kojeg smo svi pljuvali baca od radosti. VOli i Kokot Želju. Deda mu volio. Rodio se Koka u onom Sarajevu koje smo pustili niz vodu da ode jer smo se povukli nad kretenima, revolverašima i sl. Je... im sve ono.
SAmo momci danas dajte sve od sebe, koncentrišite se, ja ću biti tu, makar sve do kraja zijanili, a nećete sigurno ako budete igrali sa sto posto kao i do sada. Razmišljajte smao o tekmi jer vi nam samo pobjedom možete pomoći. Ostalo prepustite nama i ne brinite se.
Igrajte za Mirzu, kao sto je Mirza "igrao" za vas...zivot je izgubio na "duznosti" da bi vi imali podrsku sa tribina.
Da se nadovežem na ovu pricu o nasim navijacima u inostranstvu, primjetio sam da često na zvaničnoj fb stranici kluba komentariše jedan Brazilac, prvo sam mislio da je lažni profil, al kad sam vidio da je pravi baš sam se obradovao. Mislim da bi u budućnosti, kad stanemo na noge što se tice finansija bilo lijepo da pozovemo neke naše navijače iz Brazila, Meksika, okolnih zemalja, itd, na Željine tekme, da im klub plati avionsku kartu i smještaj, mislim da bi se u tom slucaju naša baza navijača po Brazilu i Meksiku dodatno proširila, a klub bi dobio na popularnosti u tim zemljama..rodom s Mejtaša je napisao/la:Ma iko dođe i ko ne dođe ima svoje razloge. Nismo svi isti. I ova raja na fb-u baš sam neki dan malo tabirio, ima raje od svakle, iz svih naših gradova, Hrvatske, Srbije, Makedonoje, Crne Gore, Slovenije, širom Evrope i svijeta i vidi se da ljudi vole Želju. Ne mogu doći, ali tu su, vole klub, komentarišu, daju podršku itd. Željo nikad nije bio loko priča i mi se svi moramo potruditi da tako i ostane. Željo je uvijek bio i ostao najpolurarniji bh sportski kolektiv.
Nekakva me zebnja ufatila pred Slobodu. Sjetim se one godine kad su zapeli, a nizašta im nije trebalo, kad je Hare zabio u sudijskoj. Kakvo je slavlje nastalo. Volio bi danas kad bi moglo, da ranije riješimo tekmu, da se ne sekiramo, nama starijim je sekiracije preko galve, ali tako je za Željom vazda bilo, zato ga toliko i volimo.
Pa momak nije iz Sarajeva u cemu je problem ?avenija je napisao/la:Daj obezbjedite Virtualnom stream ..Uvijek ga zapadne dezura na forumu kada igra repka ili klub nebitno
Ma pusti Sabinha, trol stari,rodom s Mejtaša je napisao/la:Zeza se čovjek, kakav Brazil i Meksiko, to su dva lika iz Lješeva.
Virtual uvijek ima stream, što će potvrditi mnogi sa ove teme koji su ga redovno dobijali u inboxavenija je napisao/la:Daj obezbjedite Virtualnom stream ..Uvijek ga zapadne dezura na forumu kada igra repka ili klub nebitno
![]()
deno_TM87 je napisao/la:Svi na Grbavicu do nove pobjede![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], kolezeljovac, MrkiMedo i 18 gostiju.