Zeznu se pa napisa pobjeda da ce dobit Nalbandian,sta mislis za Tsonga-Ferrer ??Willy je napisao/la:Povećava mi se optimizam za taj par.harry_90 je napisao/la:Zezno sam se za nalizu Robredo-Nalbandian napisao sam 2,mislio sam pobjedu Robreda,greska moja .
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ferrer igra sa Ljubičićem, a Ferrero sa Tsongom, mislim da će dobiti Španac.harry_90 je napisao/la:Zeznu se pa napisa pobjeda da ce dobit Nalbandian,sta mislis za Tsonga-Ferrer ??Willy je napisao/la:Povećava mi se optimizam za taj par.harry_90 je napisao/la:Zezno sam se za nalizu Robredo-Nalbandian napisao sam 2,mislio sam pobjedu Robreda,greska moja .
Cuj toCitizen-X je napisao/la:Maestro mojharry_90 je napisao/la:0:6 1.40harry_90 je napisao/la:Ljubicic Ivan - Ferrer David 1 set 2
posto jos nije poceo pa sam analizirao.Ne dam vise na tebe kad zagraknu

ja0 ja0 sto mi sumnju ulishte u ovoga Djokovića. pa igrao sam 1 ccc

Tsonga Jo-Wilfried - Ferrero Juan Carlos 2
Puti bre nih samo malerisumandraX je napisao/la:ja0 ja0 sto mi sumnju ulishte u ovoga Djokovića. pa igrao sam 1 ccc![]()

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Da, Da ... kako vas nije stidDevil je napisao/la:Puti bre nih samo malerisumandraX je napisao/la:ja0 ja0 sto mi sumnju ulishte u ovoga Djokovića. pa igrao sam 1 ccc![]()
igrao sam i ja keca.Ima da nam isplate dobitak ako padnemo samo na njemu.

Bravoharry_90 je napisao/la:Arsenal Kiev - Tavriya 1

Jbg.los dan,moram i ja neka pogrijesitmandraX je napisao/la:Bravoharry_90 je napisao/la:Arsenal Kiev - Tavriya 11 - 3
Poslusao bi te da nisam bio vec odigrao listic

WTA BARCELONA
Dulgheru Alexandra - Parra-Santonja Arantxa 1
Dulgheru Alexandra - Parra-Santonja Arantxa 1
Drug, savjet, za tebe je tenis, pratim te odkad su poceli ovi turniri, dobro ih skidas, svaka castharry_90 je napisao/la:Jbg.los dan,moram i ja neka pogrijesitmandraX je napisao/la:Bravoharry_90 je napisao/la:Arsenal Kiev - Tavriya 11 - 3
Poslusao bi te da nisam bio vec odigrao listic

Samo sto ja uvijek zakasnim

I najboljim se dogodi. Važno je da sam sinoć digao 300 eura. Ovih 30 uloga sto su otisle lako se zaboraveCitizen-X je napisao/la:Jesi ekspert nema staMrgood je napisao/la:Teško.Arsenal FC je napisao/la:Almeria-Real 2 1,35
Valencia-Atletic.B 1 1,70
Partizan-Vojjvodina 1 1,35
Danska-Svedska 1 1,50
Nalbandian-Robredo 1 1,70
Cilic-Montanes 2 2,55
Sta mislite???
Willy, odgovori![]()
Nemoguće.![]()
Bolje se posveti kocijaskom vrijedjanju i psovanju to ti dobro ide![]()

Najgore sto sam ovaj par analizirao na brzaka oko 13:50,a tekma pocine u 14:00 h,nisam se dovoljno informisao o ovoj tekmi,pa zato,ovako losa prognoza,mada u fudbal skidam dobro,mada je njega najteze pogodit .
Bit' ce boLjeharry_90 je napisao/la:Najgore sto sam ovaj par analizirao na brzaka oko 13:50,a tekma pocine u 14:00 h,nisam se dovoljno informisao o ovoj tekmi,pa zato,ovako losa prognoza,mada u fudbal skidam dobro,mada je njega najteze pogodit .

Ma nisam ga stigao igrat al et bolje je,mada ima jos do kraja meca .mandraX je napisao/la:Bit' ce boLjeharry_90 je napisao/la:Najgore sto sam ovaj par analizirao na brzaka oko 13:50,a tekma pocine u 14:00 h,nisam se dovoljno informisao o ovoj tekmi,pa zato,ovako losa prognoza,mada u fudbal skidam dobro,mada je njega najteze pogodit .nego, ako si igrao ovoga, lagano na popravni
Koge - Sonderjyske ... ovo bi mogla 2 biti danas, nisam siguran jel' se predao ovaj Koge, nisam pratio tu ligu odavno...vidim zadnji su, nemaju sanse nikakve...15 bodova im bjeze ovi ispred njih...a ovome Sonderjvske-u gori pod nogama, idealna sansa da se izvuku malo 

Djokovic Novak - Wawrinka Stanislas over 20 gemova
- Citizen-X
- Kontakt:
Puk'o sam dvicu na Wawrinku pa bog mu dusa muharry_90 je napisao/la:Djokovic Novak - Wawrinka Stanislas over 20 gemova

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Ja kontam da ce mec ici na 3 seta,mislim da mu Wawrinka moze uzeti 1 set .Citizen-X je napisao/la:Puk'o sam dvicu na Wawrinku pa bog mu dusa muharry_90 je napisao/la:Djokovic Novak - Wawrinka Stanislas over 20 gemova
Drug pao si.Citizen-X je napisao/la:Puk'o sam dvicu na Wawrinku pa bog mu dusa muharry_90 je napisao/la:Djokovic Novak - Wawrinka Stanislas over 20 gemova

Arsenal-Tavriya 1:6

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.