EDIT: Ulaznice za utakmicu FK Olimpic - FK Sarajevo ce se prodavati na stadionu Otoka od 15.00 časova

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
FACE TVesprit24 je napisao/la:jel ovo nema prijenosa?????
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jedino one tadzikistance i mozemo prociRuleHz je napisao/la:Onda odmah ga treba smijenit ako stavi Deju na gol![]()
Al koga god da stavi ja se ni malo ne brinem u 3b, ali ni u osvajanje lige , pa i da izgubimo danas, a nema sanse, mi osvajamo ligu![]()
![]()
Nego, koga bi voljeli vidjeti u 2 predkolu LP, da ga izbusimo![]()
![]()
esprit24 je napisao/la:jel ovo nema prijenosa?????
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma nek nam celo dadne Dinamo ili Partizan da rasturimo BalkanMortemHz je napisao/la:Jedino one tadzikistance i mozemo prociRuleHz je napisao/la:Onda odmah ga treba smijenit ako stavi Deju na gol![]()
Al koga god da stavi ja se ni malo ne brinem u 3b, ali ni u osvajanje lige , pa i da izgubimo danas, a nema sanse, mi osvajamo ligu![]()
![]()
Nego, koga bi voljeli vidjeti u 2 predkolu LP, da ga izbusimo![]()
![]()
Nema sanse burazmalibega je napisao/la:hoce li se moci uci bez karte danas ?!?slab sam s kešom
![]()
![]()
![]()
Za danas? Nemoguce, nema reflektora.Sabinho je napisao/la:Sto je Dino ppmjerio event u 18:30h?
Hoce ako ti kazem jednu tajnu,zakasni malomalibega je napisao/la:hoce li se moci uci bez karte danas ?!?slab sam s kešom
![]()
![]()
![]()
pih... valja mi iza ograde gledatAdiFKS je napisao/la:Nema sanse burazmalibega je napisao/la:hoce li se moci uci bez karte danas ?!?slab sam s kešom
![]()
![]()
![]()
![]()
Za danas? Nemoguce, nema reflektora.Sabinho je napisao/la:Sto je Dino ppmjerio event u 18:30h?
Nece sigurno.uschtipak je napisao/la:A valjda nece Bandovic na gol.
Vala i nije steta...AdiFKS je napisao/la:Steta bi bilo da ne igra Bekic. Nas najbolji igrac u zadnje dvije utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, atomskaNavika, bhfanatic14, Google Adsense [Bot], SarajevoAC, ŠTA_JE i 49 gostiju.