FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
sta je sa ibrom
jel se on oporavio od povrede imal ga u kombinacijama
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ma nema Ibre jos,mislim da nije ni poceo trenirat sa ekipom,trebao bi ovih dana tek.T-MAC je napisao/la:sta je sa ibrom
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Jedan od najboljih košarkaša u NBA ligi Kobe Brajant izjavio je da je oduševljen igrama fudbalera Barselone Lionela Mesija.
"On je najneverovatniji fudbaler koga sam ikad gledao. Iako je već neko vreme najbolji, Mesi nastavlja sa inovacijama na terenu. On može još da napreduje pošto je veoma mlad", ocenio je košarkaš Los Anđeles Lejkersa u izjavi za španske medije.
Brajant je priznao i da se trudi da redovno gleda prenose Barseloninih utakmica.
"Zaista pokušavam da gledam što više njihovih mečeva, naravno, koliko mi dozvoljavaju obaveze. Neverovatno je šta je Mesi uradio prošle nedelje na utakmici protiv Arsenala", podsetio je Brajant na četiri pogotka koja je Argentinac postigao u revanšu četvrtfinala Lige šampiona.
"Mesi je fenomenalan, bori se za svaku loptu. Igra čvršće od bilo koga, lopta mu je 'zalepljena' za kopačku. Veoma je teško čuvati igrača koji neguje takav stil", dodao je američki košarkaš.
Brajant je podsetio da je fudbal zavoleo u detinjstvu, kada je živeo u Milanu, gde je njegov otac nastupao za lokalni košarkaški klub.
"Odrastao sam u Milanu i oduvek sam imao strast za fudbalom. Kasnije sam se trudio da pratim igre svih najvećih asova, kao što je Ronaldinjo dok je igrao u Barseloni", zaključio je Brajant.
Lionel Mesi je u dosadašnjem toku sezone odigrao 44 utakmice i postigao 40 golova u svim takmičenjima.
"On je najneverovatniji fudbaler koga sam ikad gledao. Iako je već neko vreme najbolji, Mesi nastavlja sa inovacijama na terenu. On može još da napreduje pošto je veoma mlad", ocenio je košarkaš Los Anđeles Lejkersa u izjavi za španske medije.
Brajant je priznao i da se trudi da redovno gleda prenose Barseloninih utakmica.
"Zaista pokušavam da gledam što više njihovih mečeva, naravno, koliko mi dozvoljavaju obaveze. Neverovatno je šta je Mesi uradio prošle nedelje na utakmici protiv Arsenala", podsetio je Brajant na četiri pogotka koja je Argentinac postigao u revanšu četvrtfinala Lige šampiona.
"Mesi je fenomenalan, bori se za svaku loptu. Igra čvršće od bilo koga, lopta mu je 'zalepljena' za kopačku. Veoma je teško čuvati igrača koji neguje takav stil", dodao je američki košarkaš.
Brajant je podsetio da je fudbal zavoleo u detinjstvu, kada je živeo u Milanu, gde je njegov otac nastupao za lokalni košarkaški klub.
"Odrastao sam u Milanu i oduvek sam imao strast za fudbalom. Kasnije sam se trudio da pratim igre svih najvećih asova, kao što je Ronaldinjo dok je igrao u Barseloni", zaključio je Brajant.
Lionel Mesi je u dosadašnjem toku sezone odigrao 44 utakmice i postigao 40 golova u svim takmičenjima.
- nidjo_barca
- Kontakt:
Dosta dobro prvo poluvrijeme.Vodimo i to je najbitnije,mada je moglo biti i puno vise.Potpuna dominacija,svi manje-vise dobro igraju,najbolji Messi,Alves i Xavi.Sjajna igra,prelijepo,kao sto se i ocekuje od njih.Bojan opet zabio,u zadnje vrijeme,kad god igra skoro zabije.
Samo nastaviti ovako i ako Bog da zabiti jos jedan gol,da se mirnije udje u zavrsetak utakmice.
Samo nastaviti ovako i ako Bog da zabiti jos jedan gol,da se mirnije udje u zavrsetak utakmice.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
apsolutna dominacija u prvom poluvremenu u svim segmentima igre
da su igraci bili malo prisebniji u zavrsnici mogli smo imati vecu prednost jer ovo 1:0 nije sigurno jer uvijek postoji neka sansa za ove da izjednace
ali opet ocekujem da odma na pocetku drugog poluvremena stisnemo i da povecamo ovu prednost pa da mogu u miru gledati zavrsnicu utakmice
da su igraci bili malo prisebniji u zavrsnici mogli smo imati vecu prednost jer ovo 1:0 nije sigurno jer uvijek postoji neka sansa za ove da izjednace
ali opet ocekujem da odma na pocetku drugog poluvremena stisnemo i da povecamo ovu prednost pa da mogu u miru gledati zavrsnicu utakmice
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Dobra igra dosad. Po onom sto su pokazali, ocekuje se jos koji gol. Zanimljiv sastav, Guardiola se bas poigrava sa nama. To mi se svidja. 

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Bravo momci. Rutinska pobjeda veceras. Ne znam samo sta se oni igraci Deportiva ljute nakon drugog gola Pedra, s ovih 3-0 trebaju da budu vise nego sretni. Da je Barca ubacila u jednu brzinu vise lose bi se proveli. Sada slijedi derbi portiv Espanyola gdje ocekujem tesku utakmicu, ipak je to derbi i nadam se da cemo pokazati koje gazda i uzeti sva tri boda, u sta nemam sumnje.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
sasvim zasluzena pobjeda,jos jedna perfektno odradzena utakmica,nemam nikoga posebno izdvojiti jer su svi odigral sjajno
samo onaj gol perdraaaaa je fenomenalannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
i jos me nesto obradovalo
a to je vecerasnje henrijevo zalaganje,covjek se bas trudio ovih zadnjih 20 min,steta sto nije zabio ali vidi se da e covjek zeljan igrre i ocekujem da zabije protiv onog odvratnog epanjola
samo onaj gol perdraaaaa je fenomenalannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
i jos me nesto obradovalo
a to je vecerasnje henrijevo zalaganje,covjek se bas trudio ovih zadnjih 20 min,steta sto nije zabio ali vidi se da e covjek zeljan igrre i ocekujem da zabije protiv onog odvratnog epanjola
- nidjo_barca
- Kontakt:
Odlicno,jos jedna pobjeda i nova 3 boda to je najvaznije.Dosta dobro smo igrali,potpuna dominacija,75% posjed lopte.Napad i veza dobro,odbrana i nije imala nekog posla s obzirom da Deportivo nije ni prilazio golu uopste.Ovo je mogla biti dosta ubjedljivija pobjeda,ali nije se ni imalo srece,dvije stative,pa i precka,a i golman je branio par zicera.
Rekao bih bez puno umaranja,jak ritam je vec neko vrijeme tu,svaka 3-4 dana igra se utakmica,vec sad u subotu nas ocekuje utakmica,pa opet u utorak LP.Guardiola fino tempira formu igraca.
Uglavnom,ja prezadovoljan i idemo dalje.
Rekao bih bez puno umaranja,jak ritam je vec neko vrijeme tu,svaka 3-4 dana igra se utakmica,vec sad u subotu nas ocekuje utakmica,pa opet u utorak LP.Guardiola fino tempira formu igraca.
Uglavnom,ja prezadovoljan i idemo dalje.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
sta je ovo mesi nije zabio ni jedan veceras...strasno lik je van forme 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Nou Camp-where amazing happens!
Da, da. Rutinska pobjeda. Odlicno, utakmica na nivou. Pedro me iz utakmice u utakmicu odusevljava. I to govori o jacini skole La Masie.
Sad sa lakocom aBd odigrat i gradski derbi, pa na Inter lagano.

Da, da. Rutinska pobjeda. Odlicno, utakmica na nivou. Pedro me iz utakmice u utakmicu odusevljava. I to govori o jacini skole La Masie.

Sad sa lakocom aBd odigrat i gradski derbi, pa na Inter lagano.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Solidno odradjena utakmica, pobijedimo li u subotu Espanjola mislim da smo 99 posto prvaci. Messi je veceras odigrao lagano koliko je potrebno, u nekim situacijama se bas potrudio da postigne gol, mozda bio i sebican, al to se naravno oprasta u ovakvim utakmicama. Protiv Espanjola ce biti teze dosta, neugodni su nam uvijek bili, moramo se tu jos i cuvati malo za Intera, valjda bude spreman i Ibro. Ne znam sta konta Guardiola s Henrijem, ja nekako predosjecam da ce ga ubaciti od pocetka protiv Intera i da ce u zavrsnici sezone stari lisac zaigrati kako treba.
Sto se tice transfera ne prica se nista posebno, na listi zelja je Fabregas i to se zna, kao i Vilja. Mislim da je Realno sad ocekivati da predju ovog ljeta.
Sto se tice transfera ne prica se nista posebno, na listi zelja je Fabregas i to se zna, kao i Vilja. Mislim da je Realno sad ocekivati da predju ovog ljeta.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ufff,da su usle one makazice Alvesa,kakav bi to gol bio.Mada mislim da nije uospte gadjao,ali eto tako je zavrsilo.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
respo je napisao/la:RE-SU
samo da te ispravim sve sto si nabrojao je pocelo prije krojfa
sa rinusom za tvoju informaciju
Ma znam ja ko je izmislio ''totalni nogomet'' nisam ni rekao da je to bio Cruyff, vec da ga je on donio u Barcelonu kao trener i da je to postalo nesto sto je neraskidivo sa Barcom

Najbolji tim ikada - Barcelona fc
[youtube][/youtube]
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- nidjo_barca
- Kontakt:
Joj,jes Pedro dao golcinu,jes da je na prazan gol,al ipak je to sa oko 40tak metara bilo.I jos moram spomenut opet sjajnu asistenciju Xavia za Bojana kod 1-0.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
titula svakim danom blize i blize...nezaustavljivi smo 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Saurman je napisao/la:titula svakim danom blize i blize...nezaustavljivi smo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.