Brate ne mora ni to biti istina.Jer uistinu može se desiti da novi vlasnik/vlasnici,već ovo ljeto ulože 100-150 miliona na pojačanja.A isto tako može se desiti da ne potroše ni 15 miliona.Pričekajmo par mjeseci pa ćemo vidjeti inshAllah.VelaHavle je napisao/la:Morate biti realni. Nema šanse da će se izdvajati 40-50 miliona za nekog igrača. Ako vam bude budžet 50 miliona budite sretni. Treba vama stručnjak ali iskusan koji će znati uklopiti igrače u svoj sistem koji će funkcionisati. Inzagi je smiješan.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Gledajući veceras Seedorfa kako igra, moze se reci i da u penziji je izmislio fudbal za nase levate...kakav gol iz loba
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma i mene je malo strah kako će sve ovo ispasti, nama treba neki luđak koji će davati stotine miliona na pojačanja, a šta očekivati od nekoga ko ni nije težak neke bog zna koje pare, ne znam ni sam. Neko je spominjao da je vlasnik par kompanija i da su u igri velike pare što je dobra vijest, ali pitanje je na koji način i u kojoj mjeri će se upumpavati pare u klub.
Uostalom, vidjet ćemo dok ostvari ono što je naumio i dok se uhoda, pa se možda i budžet poveća. Teško je sad ovako napamet pričati, konačni sud ću dati kada ga vidim na djelu, ali da sam malo skeptičan, jesam.
Da se razumijemo, može se i na ovaj način sklopiti sasvim respektabilan klub, ali ništa više od toga.
Mislim, gledajući iz ove pozicije i situacije u kojoj se nalazimo, nama bi tih 50 miliona budžeta bilo san snova, ali pitanje je kada ćemo ponovo dočekati onaj stari Milan koji je mljeo po Evropi. Doduše, sistematski se klub godinama rušio, trebat će godine i da stane na noge. Ali bude bolje valjda, gore teško da može.
Uostalom, vidjet ćemo dok ostvari ono što je naumio i dok se uhoda, pa se možda i budžet poveća. Teško je sad ovako napamet pričati, konačni sud ću dati kada ga vidim na djelu, ali da sam malo skeptičan, jesam.

Da se razumijemo, može se i na ovaj način sklopiti sasvim respektabilan klub, ali ništa više od toga.

Mislim, gledajući iz ove pozicije i situacije u kojoj se nalazimo, nama bi tih 50 miliona budžeta bilo san snova, ali pitanje je kada ćemo ponovo dočekati onaj stari Milan koji je mljeo po Evropi. Doduše, sistematski se klub godinama rušio, trebat će godine i da stane na noge. Ali bude bolje valjda, gore teško da može.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ali je vjerovatno da će se tako odigratiAgentttB je napisao/la:Brate ne mora ni to biti istina.Jer uistinu može se desiti da novi vlasnik/vlasnici,već ovo ljeto ulože 100-150 miliona na pojačanja.A isto tako može se desiti da ne potroše ni 15 miliona.Pričekajmo par mjeseci pa ćemo vidjeti inshAllah.VelaHavle je napisao/la:Morate biti realni. Nema šanse da će se izdvajati 40-50 miliona za nekog igrača. Ako vam bude budžet 50 miliona budite sretni. Treba vama stručnjak ali iskusan koji će znati uklopiti igrače u svoj sistem koji će funkcionisati. Inzagi je smiješan.

Te kompanije čiji je on predsjednik navodno raspolažu sa 20-ak milijardi.Uostalom u konačnici će ga preuzimanje Milana koštati oko milijardu dolara.A i čitajući naglabanja zadnjih sedmica,moglo bi se zaključiti da će biti ozbiljnih ulaganja,ali opet pričekajmo..
@francobaresi
Lik je bankar i to strasno uspjesan, ne bi on ulazio u Milan da mu se ne isplati, pa nece sve svoje pare ulagati nego dovoditi investitore koji ce ulagati....on je predsjednik koorporacije jako uspjesne na području Azije...
Vidim da vi ovdje priželjkujete velika ulaganja ovog Azijca, samo zanima me kako će se to odraziti na financijski fair play i dali je takvo ulaganje uopšte moguće. 

"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Taj famozni FFP je prepun manjkavosti i može se naći način da se zaobiđe.
@francobaresi
Re: Odg: AC Milan
Trolu ajde malo sjasi s teme i vrati se fake klubuJFH9 je napisao/la:Vidim da vi ovdje priželjkujete velika ulaganja ovog Azijca, samo zanima me kako će se to odraziti na financijski fair play i dali je takvo ulaganje uopšte moguće.
Magistre, kako ti zaključiš da je neki klub fake?meskalin je napisao/la:Trolu ajde malo sjasi s teme i vrati se fake klubuJFH9 je napisao/la:Vidim da vi ovdje priželjkujete velika ulaganja ovog Azijca, samo zanima me kako će se to odraziti na financijski fair play i dali je takvo ulaganje uopšte moguće.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Završim nešto ranije sa poslom, uđem na net i imam šta vidjeti..Italijanski i mnogi evropski mediji bruje o tome da je Milan nikad bliže prodaji. Vodi se veliki rat između Mr.Bee-a i Kineskog konzorcijuma. Jedni i drugi žele većinski paket dionica al' na dva različita načina.
Gospodin Bee, želi kupiti 20% do 30% dionica odmah, te sljedeći dio do kraja godine ili početkom sljedeće, ukupno spreman je izdvojiti 750 miliona eura za većinski paket dionica. Podsjećam on je predsjednik kompanije koja je teška 20-ak milijardi $,to treba uvijek napominjati jer neki se pitaju kako čovjek može dati tolike pare za klub, a lično bogatstvo mu je tek nešto iznad milijardu,pa braćo eto vam odgovora.
Što se tiče Kineza i njihovog konzorcijuma(pet kompanija), oni su teški 70-80 milijardi $, i spremni su odmah iskeširati novac za većinski paket dionica( 65%-75%). Također treba napomenuti da bi oni odmah počeli sa prodajom članskih karti u Kini,godišnje karte naravno i prema njihovim procjenama za samo par mjeseci prodali bi preko 500 000 takvih karti, jer Milan je izuzetno popularan u Kini. Također njihov predvodnik tvrdi da bi Milan u vrlo kratkom roku vratili u sami vrh i da bi konstantno dovodili vrhunske igrače.
To je ukratko što je ispisano zadnjih sedmica o mogućim novim vlasnicima Milana..Pa nadajmo se da će na kraju i biti nešto od ovoga.Jer Berlusconija mi je već preko glave,a vjerujem da taj osjećaj sa mnom djeli još stotinjak miliona navijača/simpatizera ovog kluba.
Gospodin Bee, želi kupiti 20% do 30% dionica odmah, te sljedeći dio do kraja godine ili početkom sljedeće, ukupno spreman je izdvojiti 750 miliona eura za većinski paket dionica. Podsjećam on je predsjednik kompanije koja je teška 20-ak milijardi $,to treba uvijek napominjati jer neki se pitaju kako čovjek može dati tolike pare za klub, a lično bogatstvo mu je tek nešto iznad milijardu,pa braćo eto vam odgovora.
Što se tiče Kineza i njihovog konzorcijuma(pet kompanija), oni su teški 70-80 milijardi $, i spremni su odmah iskeširati novac za većinski paket dionica( 65%-75%). Također treba napomenuti da bi oni odmah počeli sa prodajom članskih karti u Kini,godišnje karte naravno i prema njihovim procjenama za samo par mjeseci prodali bi preko 500 000 takvih karti, jer Milan je izuzetno popularan u Kini. Također njihov predvodnik tvrdi da bi Milan u vrlo kratkom roku vratili u sami vrh i da bi konstantno dovodili vrhunske igrače.
To je ukratko što je ispisano zadnjih sedmica o mogućim novim vlasnicima Milana..Pa nadajmo se da će na kraju i biti nešto od ovoga.Jer Berlusconija mi je već preko glave,a vjerujem da taj osjećaj sa mnom djeli još stotinjak miliona navijača/simpatizera ovog kluba.
@francobaresi
Nadam se da će klub već po završetku ove sumorne sezone otići u dobre ruke. Novo odlaganje neminovne prodaje bi moglo biti kobno za Milan, ali svi se nadamo da će se pregovori što prije finalizirati i da će klub uskoro dobiti novog bogatog vlasnika, koji je spreman odmah uložiti velike svote novca u klub i nastaviti raditi na njegovoj promociji u svijetu.
- muha milanez
- Kontakt:
Navodno se uskoro ocekuje ponuda od Bee-a, spominje se i povratak Maldinija u klub, i to na mjesto direktora. Maldini u klubu
To bi bilo nesto najbolje u zadnjih 10 godina sto se desilo u klubu. Jos se cak govori kako bi Maldini po svojoj zelji kupio nekoliko igraca.. Ehh.. Kad bi se ovaj scenario ostvario, gdje bi nam bio kraj..

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
To mi se vec ne svidja, ako ima istine u tome. Igraci ne trebaju da se kupuju po želji direktora ma ko on bio. Treba dovest pravog trenera i svi transferi trebaju biti isključivo njegova zelja. Naravno, sve u skladu sa sredstvima koja se planiraju izdvojiti za transfere.
Il Club più titolato al mondo!
To sam danas procitao i onda od pojacanja "velikih" xahka, i par slicnih igraca kao radi se o vrsnim igeacima wtf. Ok solidan igrac u rangu šacirija, ali milanu trebaju ozbiljnija imena...muha milanez je napisao/la:Navodno se uskoro ocekuje ponuda od Bee-a, spominje se i povratak Maldinija u klub, i to na mjesto direktora. Maldini u klubuTo bi bilo nesto najbolje u zadnjih 10 godina sto se desilo u klubu. Jos se cak govori kako bi Maldini po svojoj zelji kupio nekoliko igraca.. Ehh.. Kad bi se ovaj scenario ostvario, gdje bi nam bio kraj..
Ne znam zašto, ali imam neki osjećaj da je ovo sve već ranije riješeno i da u pitanju nije ni kinez ni tajlanđanin već neka treća osoba.
Ovaj Bee mi izgleda kao da se bori da dobije makar 25% dok je ostatak kupljen od neke X osobe. Vidjet ćemo...
e yebo im džaka mater, za njega je šaćiri pojam od igrača
... imamo ovakvih likova pun ku.rac po ligi koje bi dobili za male pare, a da ne pričam da ne bi imao ništa protiv ni da se modić lagano priključi ekipi uz još par kolega.
brate, il' dovedi igrača kako bog zapovijeda il' nemoj ništa, kakve džake i pi.čke materine. znači odmah pucaj na darmiana, pastorea i illaramendia (može i paulinho), a što da ne i čičarito ili džekson (oba džeksona, naš ili martinez).

Ovaj Bee mi izgleda kao da se bori da dobije makar 25% dok je ostatak kupljen od neke X osobe. Vidjet ćemo...

e yebo im džaka mater, za njega je šaćiri pojam od igrača

brate, il' dovedi igrača kako bog zapovijeda il' nemoj ništa, kakve džake i pi.čke materine. znači odmah pucaj na darmiana, pastorea i illaramendia (može i paulinho), a što da ne i čičarito ili džekson (oba džeksona, naš ili martinez).

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
http://newsmilan.info/wp-content/upload ... casdsa.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo je navodno Milan Mr T s Maldinijem na mjestu sportskog direktora, mislim da Milan mora ostaviit Celavca u klubu, a Maldiniju dati drugu funkciju
Ovo je navodno Milan Mr T s Maldinijem na mjestu sportskog direktora, mislim da Milan mora ostaviit Celavca u klubu, a Maldiniju dati drugu funkciju
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Sretan ti rodjendan legendo
Koja elegancija i kultura u igranju fudbala

[youtube][/youtube]

Koja elegancija i kultura u igranju fudbala

[youtube][/youtube]
Jbt danas mu punih 33, a propao je prije 4 mozda i vise godina, pogresan potez odlazak u Real da je otišao u drugi klub siguran sam da bi i danas igrao u Evropi...
Kao i vecina brazilaca, rano postanu zvijezde i daleko krace traju na sceni.meskalin je napisao/la:Jbt danas mu punih 33, a propao je prije 4 mozda i vise godina, pogresan potez odlazak u Real da je otišao u drugi klub siguran sam da bi i danas igrao u Evropi...
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.