Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ok,tebi je cudo dobiti Andoru i ne promasiti koji penal u pobjedi protiv Kipra.Consigliere je napisao/la:Dakle, treba nam jos samo 6 bodova?harishp je napisao/la: Ako je cudo pobijediti Wels, Izrael na svom terenu. Onda yebi taj nas odlazak na bilo kakvo prvenstvo.
Neka ga , jos je rano. Ipak je austrijski drugoligas, kao takav nema mjesta u reprezentaciji realno, nego dogodine, kada zaigra u 1. ligi.Principatus je napisao/la: Mogao bi pozvati Prevljaka kao nagradu za dobre utakmice i da ga repka malo pogura, on bi mogao biti jedan od onih koji bi mogli da rijese nas buduci problem sa napadacem.
Pobijediti ekipe protiv kojih smo uzeli samo bod u gostima jeste dobar rezultat. A sta tek reci za tesko gostovanje Kipru, koji nas je mlatnuo na nasem terenu.harishp je napisao/la:Ako je cudo pobijediti Wels, Izrael na svom terenu. Onda yebi taj nas odlazak na bilo kakvo prvenstvo.Consigliere je napisao/la:Mislis ako ne napravi cudo i odvede na na prvenstvo?harixs je napisao/la:dzaba obilazenje ako rezultati izostanu.
Cepi1981 je napisao/la:Mahmutovica mora pozvati i odma ga gurnuti ako ne u prvu postavu onda definitivno mu dati solidnu minutazu tj. nekih 35 min. Ruku na srce momak je trenutno nas #1 napadac odnosno u najboljoj je formi, jos da nije imao onu zadnju povredu ovu sezonu bi bio clan neke od liga petice.
Po cemu je to Mahmutovic-najbolji napadac Ceske Lige talasikagringonjaOnajDrugi je napisao/la:Cepi1981 je napisao/la:Mahmutovica mora pozvati i odma ga gurnuti ako ne u prvu postavu onda definitivno mu dati solidnu minutazu tj. nekih 35 min. Ruku na srce momak je trenutno nas #1 napadac odnosno u najboljoj je formi, jos da nije imao onu zadnju povredu ovu sezonu bi bio clan neke od liga petice.
joj boze dragi, ovaj forum iz dana u dan mi sve vise lici na vaser u Puracicima.......Pape mora Prcica zvati pod hitno; obavezno da dovede Stilica; sad Mahmutovica gurnut odma od pocetka.......boze sacuvaj sta insan nece ovdje sve procitati.......sve neki talenti, a sve TALASIKE, pocevsi od Prcica pa do eto Mahmutovica.......![]()
kuknjava
![]()
![]()
![]()
![]()
damirdamic72 je napisao/la:Po cemu je to Mahmutovic-najbolji napadac Ceske Lige talasikagringonjaOnajDrugi je napisao/la:Cepi1981 je napisao/la:Mahmutovica mora pozvati i odma ga gurnuti ako ne u prvu postavu onda definitivno mu dati solidnu minutazu tj. nekih 35 min. Ruku na srce momak je trenutno nas #1 napadac odnosno u najboljoj je formi, jos da nije imao onu zadnju povredu ovu sezonu bi bio clan neke od liga petice.
joj boze dragi, ovaj forum iz dana u dan mi sve vise lici na vaser u Puracicima.......Pape mora Prcica zvati pod hitno; obavezno da dovede Stilica; sad Mahmutovica gurnut odma od pocetka.......boze sacuvaj sta insan nece ovdje sve procitati.......sve neki talenti, a sve TALASIKE, pocevsi od Prcica pa do eto Mahmutovica.......![]()
kuknjava
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno je u boljoj formi od svih napadaca koje imamao i korisniji je i od Vede koji ne igra i od Djurica
Onaj koji je ovdje prvi digao glas protiv Zla !!!Sheyi je napisao/la:Ko je ono ovdje napisao Meša ako hoće da bude dobar selektor samo neka radi suprotno od onog śto je Sušić radio
Da to je druga austrijska liga.SjeverniVjetar je napisao/la:Neka ga , jos je rano. Ipak je austrijski drugoligas, kao takav nema mjesta u reprezentaciji realno, nego dogodine, kada zaigra u 1. ligi.Principatus je napisao/la: Mogao bi pozvati Prevljaka kao nagradu za dobre utakmice i da ga repka malo pogura, on bi mogao biti jedan od onih koji bi mogli da rijese nas buduci problem sa napadacem.
Nista ondaNeandertalac je napisao/la:Pobijediti ekipe protiv kojih smo uzeli samo bod u gostima jeste dobar rezultat. A sta tek reci za tesko gostovanje Kipru, koji nas je mlatnuo na nasem terenu.harishp je napisao/la:Ako je cudo pobijediti Wels, Izrael na svom terenu. Onda yebi taj nas odlazak na bilo kakvo prvenstvo.Consigliere je napisao/la:
Mislis ako ne napravi cudo i odvede na na prvenstvo?
znas kako kazu "istina je na pola puta"gringonjaOnajDrugi je napisao/la:
ma sta ja znam prijatelju moj, al mi vise dosadilo to dizanje u nebesa neki talenata, a sve propalitet........Prcic, Stilic, Hadzic, Arslanagic, Djuric, Stevanovic, Zahirovic......sve su ih dizali u nebesa, a sve TALASIKA do TALASIKE......eto primjer taj prcic, pa bolje ce odigrat neki momak iz druge Becke Lige, nego on.....a nazivaju ga tolikim talentom....ma bjezi...
Nemoj vise duse ti.harixs je napisao/la:upravu je,nemamo igrace! igrace tipa Stilic i Dzuric mozes nafatat po bosanskim ledinama..isti klinac vazi i za Hadzice, Prcice i Vrsajevice..
mislim da nisi skontao poentu.Sabinho je napisao/la:Nemoj vise duse ti.harixs je napisao/la:upravu je,nemamo igrace! igrace tipa Stilic i Dzuric mozes nafatat po bosanskim ledinama..isti klinac vazi i za Hadzice, Prcice i Vrsajevice..
I San Marinci isprobavaju non stop igrace. Seljaka ni za lijeka. Samo im vazda zehra fali za plasman.damirdamic72 je napisao/la:znas kako kazu "istina je na pola puta"gringonjaOnajDrugi je napisao/la:
ma sta ja znam prijatelju moj, al mi vise dosadilo to dizanje u nebesa neki talenata, a sve propalitet........Prcic, Stilic, Hadzic, Arslanagic, Djuric, Stevanovic, Zahirovic......sve su ih dizali u nebesa, a sve TALASIKA do TALASIKE......eto primjer taj prcic, pa bolje ce odigrat neki momak iz druge Becke Lige, nego on.....a nazivaju ga tolikim talentom....ma bjezi...
sigurno da si u pravu sto se tice precjenjivanja pojedinih igraca i sigurno da neki od istih ne zasluzuju poziv u reprezentaciju ali MORAMO PROBATI- NE MOZEMO KO PAPE SELJAK 12 IGRACA VODATI I KAD NAM SE JEDAN POVRIJEDI PLAKATI I GOVORITI "NEMAM IGRACA"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.