Cetvrto uzastopno polufinale izboreno sto je svakako uspjeh za naklon.
Ekipa je pokazala karakter i snagu da kada najvise trebaju oni su najbolji no pitam se kako na ovakav nacin ili barem slican nacin nisu igrali u prvom mecu.
Mada, ovo je nekako i Pepov stil, u gostima prosjecno a onda kod kuce rapsodija.
Spancu kapa do poda, ponovo je pokazao o kakvom se strategu radi a evo vidimo da je i odlican psiholog s obzirom da je ovoliko ekipu nabrijao.
Mnogi su se potajno nadali ovakvoj utakmici, no pesimizam je u vecini slucajeva preovladavao.
Mora se odati priznanje svim igracima a pogotovo Lewyu i Thiagu koji su po meni bili nekako najbolji.
Muller ipak nije dozvolio da ga se odreknem a vecerasnja partija je samo pokazala da on itekako umije odraditi kvalitetan mec.
Ono radovanje Robbena pa zagrljaj Thiaga i Javija na kraju meca kao i cijepanje Pepovih hlaca su samo dokazi koliko je svima stalo da veceras pobijede i koliko im je bitan ovaj trijumf.
Samopouzdanje ce svakako rasti pogotovo sa povratkom Robbena i Riberya te vjerovatno osiguravanjem titule za vikend.
Pozdrav za edobvb, on je davno rekao da mi ovo bez problema prolazimo ali ga nema jer je u Banovicima pa cu to je potvrditi za njega.
PS: toliko toga imam za napisati s obzirom da sam tokom proteklih 6 dana samo citao forum jer sam bio totalno u knockdownu nakon prve utakmice sa Portom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!