Upravu je Pastrmka 100%, pa bolan vi ste prosle godine extra igrali i jedva vas pobjedila jedna vrhunska Borussija iz M'gladbach rezultatom 2:3.Cernica je napisao/la:Upravo tako. 3-4 kola prije nego sto smo ispali nabi nas Sarajevo mislim 0:3 u vrapcicima. Obuca nam tri gola zavali iako smo imali sanse da ostanemo. Taj poraz kuci nas je fakticki i dotukao ali vidi ovo @sekac niko nije optuživao Sarajevo koje nas je posteno dobilo. Nismo ni kmečali ko pojedine brnjoze iz Tuzle cekajuci druge i misleci da ce drugi igrati za nas ili pustati nam. Nego smo progutali tu knedlu iz grla i u maniru velikih pruzili ruku i nastavili dalje. Mogli smo i prije 15 godina ugasit ovaj naš komšijski klubić da smo pustili Rudaru iz Kaknja nego smo igrali za ceif raje,za sebe i ostavili ih u ligi. Nego sekac ne krivi Velež što je juce 11 spartanaca igralo protiv vasih 11 pica. Tu vam je problem najveci bio. I kakva su odricanja od titule u 18 kolu. Kakav si bola ti navijac. Dolaze vam Široki Željo i konjušari isto kao nama i tu imate veliku šansu. Ja se nadam protiv tih ekipa da cemo odigrati kao juce jer nam i oni svi dolaze. Baci se s avaza ako tako razmišljas
Pozz za druga Exita
Danas ste jaci jos za Leona Benku koji iskreno juce nije imao nikog od saigraca da mu "podvali" loptu.
Ne treba klonuti jer po meni je Sarajevo uz Zelju i Siroki jos uvijek kandidat za prvaka BiH.