FK Velež (opšte diskusije)

salmy

Re: FK Velež (opšte diskusije)

Post Postao/la salmy » 22 mar 2015, 20:03

Cernica je napisao/la:Upravo tako. 3-4 kola prije nego sto smo ispali nabi nas Sarajevo mislim 0:3 u vrapcicima. Obuca nam tri gola zavali iako smo imali sanse da ostanemo. Taj poraz kuci nas je fakticki i dotukao ali vidi ovo @sekac niko nije optuživao Sarajevo koje nas je posteno dobilo. Nismo ni kmečali ko pojedine brnjoze iz Tuzle cekajuci druge i misleci da ce drugi igrati za nas ili pustati nam. Nego smo progutali tu knedlu iz grla i u maniru velikih pruzili ruku i nastavili dalje. Mogli smo i prije 15 godina ugasit ovaj naš komšijski klubić da smo pustili Rudaru iz Kaknja nego smo igrali za ceif raje,za sebe i ostavili ih u ligi. Nego sekac ne krivi Velež što je juce 11 spartanaca igralo protiv vasih 11 pica. Tu vam je problem najveci bio. I kakva su odricanja od titule u 18 kolu. Kakav si bola ti navijac. Dolaze vam Široki Željo i konjušari isto kao nama i tu imate veliku šansu. Ja se nadam protiv tih ekipa da cemo odigrati kao juce jer nam i oni svi dolaze. Baci se s avaza ako tako razmišljas

Pozz za druga Exita :salut:
Upravu je Pastrmka 100%, pa bolan vi ste prosle godine extra igrali i jedva vas pobjedila jedna vrhunska Borussija iz M'gladbach rezultatom 2:3.
Danas ste jaci jos za Leona Benku koji iskreno juce nije imao nikog od saigraca da mu "podvali" loptu.
Ne treba klonuti jer po meni je Sarajevo uz Zelju i Siroki jos uvijek kandidat za prvaka BiH.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 19 apr 2015, 10:19

Čestitke Veležu na jučerašnjem trijumfu , i što su još jednom pokazali kako se bore za svoj grb i dres . I nas su prošle godine dobili i ostali smo bez titule , znači ljudi gledaju samo sebe i svoj klub . E baš se sada zakuhala borba za titulu prvaka BiH . :bih:
Brkica

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 19 apr 2015, 21:09

Choks je napisao/la:Čestitke Veležu na jučerašnjem trijumfu , i što su još jednom pokazali kako se bore za svoj grb i dres . I nas su prošle godine dobili i ostali smo bez titule , znači ljudi gledaju samo sebe i svoj klub . E baš se sada zakuhala borba za titulu prvaka BiH . :bih:
Hvala buraz :thumbup:
Svi veliki BH klubovi treba da vode racuna prije svega o svom renomeu kojeg su neki evo blizu 100 godina stvarali,tako da netreba previse potencirati na fer odnosu Veleza prema BH fudbalu.
Mi evo godinama nemamo rezultat kakav zelimo ali nikada nam nije palo na pamet da se bavimo nekim malverzacijama.Evo ti najbolji primjer kad su ove nase mlade kone trebale ispasti u federalnu ,mi ih ostavimo zato sto smo Rudar Kakanj pobjedili,da smo im bod pustili ovi bi ispali i vjerovatno se tad i raspali jer su bili klub u pokusaju i onako bas cudni,rekao bih smjesni.I dan danas su njihovi tadasnji celnici zahvalni i to cesto spomenu :P
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 19 apr 2015, 21:15

rodjenisa je napisao/la:
Choks je napisao/la:Čestitke Veležu na jučerašnjem trijumfu , i što su još jednom pokazali kako se bore za svoj grb i dres . I nas su prošle godine dobili i ostali smo bez titule , znači ljudi gledaju samo sebe i svoj klub . E baš se sada zakuhala borba za titulu prvaka BiH . :bih:
Hvala buraz :thumbup:
Svi veliki BH klubovi treba da vode racuna prije svega o svom renomeu kojeg su neki evo blizu 100 godina stvarali,tako da netreba previse potencirati na fer odnosu Veleza prema BH fudbalu.
Mi evo godinama nemamo rezultat kakav zelimo ali nikada nam nije palo na pamet da se bavimo nekim malverzacijama.Evo ti najbolji primjer kad su ove nase mlade kone trebale ispasti u federalnu ,mi ih ostavimo zato sto smo Rudar Kakanj pobjedili,da smo im bod pustili ovi bi ispali i vjerovatno se tad i raspali jer su bili klub u pokusaju i onako bas cudni,rekao bih smjesni.I dan danas su njihovi tadasnji celnici zahvalni i to cesto spomenu :P
Brate i da smo pustili Rudaru liga bi se proširila tako da od ispadanja svinja nema ništa.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 apr 2015, 21:18

Iako još uvijek nisam prebolio prošlogodišnji poraz u Vrapčićima, ovo što Velež radi iz sezone u sezonu je nevjerovatno i vraća vjeru u naš fudbal.

Upravo zato je Velež ono što jeste i gdje god dođem ljudi sa sjetom i respektom pričaju o tom klubu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 19 apr 2015, 23:01

Virtu4l je napisao/la:Iako još uvijek nisam prebolio prošlogodišnji poraz u Vrapčićima, ovo što Velež radi iz sezone u sezonu je nevjerovatno i vraća vjeru u naš fudbal.

Upravo zato je Velež ono što jeste i gdje god dođem ljudi sa sjetom i respektom pričaju o tom klubu.
Brato ne osvajamo titule ali smo jos uvijek onaj stari klub iz raje. Nasa ljubav prema Veležu je jaca od mržnje prema drugima. Dokaz ti je prosla godina gdje smo popili gorku pilulu ali opet nismo dali ponos i nismo se posrali na svoje dede i oceve koji su nas odveli na Velezovu tekmu prvi put. Zrinsky bi dao sigurno svakome samo da Velez ne bude prvak i tu je razlika između njih i nas. Oni igraju što mrze Velež a mi igramo što ga volimo. Hvala svim manijacima i hordasima koji shvataju ljubav prema svom klubu a ima vas mnogo koji zivite za pobjedu svog kluba. Ovi brnjaši škutori tu ljubav nikada nece osjetiti i to je njihova najveca kazna. To je razlika između malih i velikih
From father to son

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 19 apr 2015, 23:55

Virtu4l je napisao/la:Iako još uvijek nisam prebolio prošlogodišnji poraz u Vrapčićima, ovo što Velež radi iz sezone u sezonu je nevjerovatno i vraća vjeru u naš fudbal.

Veliki pozdrav :wave: :wave:
#musvdg

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 20 apr 2015, 16:27

Pozdrav Rodjeni.Prije svega moram cestitati momcima u crvenom na pobjedi protiv Sirokog,a jos vise na nevidjenoj borbenosti koju su pokazali,kapa dole momci :clap: :clap: .Ali ono sto bode u oci je katastrofalna posjeta,pa dragi moji mostarci sta se to svama desava.Igman koji je posljedni na tabeli u federalnoj ligi u subotu je skupio vise gledatelja od derbi utakmice u vrapcicima.Zaista mislim nema opravdanog razloga da jedan tako renomiran klub u gradu gdje ima 50 .000 stanovnika nemoze skupiti bar 1000 do 2000 ljudi koji ce bodriti klub,zalud sve dobre igre kada vidite onako sablasno tuzan stadion,probudite se krajnje je vrijeme ;)

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 20 apr 2015, 16:43

konjicanin01 je napisao/la:Pozdrav Rodjeni.Prije svega moram cestitati momcima u crvenom na pobjedi protiv Sirokog,a jos vise na nevidjenoj borbenosti koju su pokazali,kapa dole momci :clap: :clap: .Ali ono sto bode u oci je katastrofalna posjeta,pa dragi moji mostarci sta se to svama desava.Igman koji je posljedni na tabeli u federalnoj ligi u subotu je skupio vise gledatelja od derbi utakmice u vrapcicima.Zaista mislim nema opravdanog razloga da jedan tako renomiran klub u gradu gdje ima 50 .000 stanovnika nemoze skupiti bar 1000 do 2000 ljudi koji ce bodriti klub,zalud sve dobre igre kada vidite onako sablasno tuzan stadion,probudite se krajnje je vrijeme ;)
Potrudit cu se da ti odgovoriim fino. ;)
Nismo imali nikakvih rezultata dugi niz godina,konstanto su se ljudi smjenjivali u upravi u vrhu kluba,uvijek prisutne oscilacije u igri nasih igraca,dovodjenja raznih propalih talenata,suplje price o evropi sve je to razlog te posjete a i jedna od glavnih je ta da Velez trenutno ne moze napraviti neki veliki korak naprijed ove godine na tabeli a ni nazad,jos je tu prenos na televiziji bio ovaj vikend jos sto je kisa padala citav dan sve su to neke stvari koje uticu na to ali isto tako nam i malo fali da napunimo stadion kao sto je bilo u Kupu kad smo ispali,srijeda je bila u 4 sata se utakmica igrala ali stadion je bio pun,normalno to niko ne zeli da primjeti samo ono lose,ali hvala Bogu uzdise se ovaj nas Velez mi navijaci znamo da se dosta radi u klubu zadnjih par godina i da ona 54 boda od prosle godine i peto mjesto nisu s neba pala i da u ovih manje od godine dana pobjedimo neke klubove sa kojima nismo imali nikako dobar omjer zadnjih nekoliko godina kao sto su sarajevo,zeljo,siroki.Ne pravdam ti se nimalo vec samo sam htio da ti objasnim neke stvari. :thumbup: :wave:
Pozdrav
#musvdg

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 20 apr 2015, 19:12

1922VFC1981 je napisao/la:
konjicanin01 je napisao/la:Pozdrav Rodjeni.Prije svega moram cestitati momcima u crvenom na pobjedi protiv Sirokog,a jos vise na nevidjenoj borbenosti koju su pokazali,kapa dole momci :clap: :clap: .Ali ono sto bode u oci je katastrofalna posjeta,pa dragi moji mostarci sta se to svama desava.Igman koji je posljedni na tabeli u federalnoj ligi u subotu je skupio vise gledatelja od derbi utakmice u vrapcicima.Zaista mislim nema opravdanog razloga da jedan tako renomiran klub u gradu gdje ima 50 .000 stanovnika nemoze skupiti bar 1000 do 2000 ljudi koji ce bodriti klub,zalud sve dobre igre kada vidite onako sablasno tuzan stadion,probudite se krajnje je vrijeme ;)
Potrudit cu se da ti odgovoriim fino. ;)
Nismo imali nikakvih rezultata dugi niz godina,konstanto su se ljudi smjenjivali u upravi u vrhu kluba,uvijek prisutne oscilacije u igri nasih igraca,dovodjenja raznih propalih talenata,suplje price o evropi sve je to razlog te posjete a i jedna od glavnih je ta da Velez trenutno ne moze napraviti neki veliki korak naprijed ove godine na tabeli a ni nazad,jos je tu prenos na televiziji bio ovaj vikend jos sto je kisa padala citav dan sve su to neke stvari koje uticu na to ali isto tako nam i malo fali da napunimo stadion kao sto je bilo u Kupu kad smo ispali,srijeda je bila u 4 sata se utakmica igrala ali stadion je bio pun,normalno to niko ne zeli da primjeti samo ono lose,ali hvala Bogu uzdise se ovaj nas Velez mi navijaci znamo da se dosta radi u klubu zadnjih par godina i da ona 54 boda od prosle godine i peto mjesto nisu s neba pala i da u ovih manje od godine dana pobjedimo neke klubove sa kojima nismo imali nikako dobar omjer zadnjih nekoliko godina kao sto su sarajevo,zeljo,siroki.Ne pravdam ti se nimalo vec samo sam htio da ti objasnim neke stvari. :thumbup: :wave:
Pozdrav
eto nek Igman ima rezultate i nek u Konjicu nije padala kisa...Velez se voli i kad gubi i kad vodi... i kad ide i kad ne ide...derbi navijaci...

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 20 apr 2015, 21:54

@pravnik1981
Drug ti imas neki problem sa mnom a? Smiri se malo nisu svi kao sto se ti predstavljas, ja sam bio na utakmici ali govorim za ostale sta je moguci uzrok nedolaska.
#musvdg

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 21 apr 2015, 22:54

Komšije , jedno pitanje :-d
Jel se igra u subotu ili nedjelju?
Ako je u nedjelju rado bih došao sa buteljom vina na sa pastrmkom proslavimo novog istog prvaka? :-)

I samo jako...
I have a dream

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 21 apr 2015, 23:00

westherc je napisao/la:Komšije , jedno pitanje :-d
Ako je u nedjelju rado bih došao sa buteljom vina na sa pastrmkom proslavimo novog istog prvaka? :-)

I samo jako...
Cuj buteljom :urnebes: :urnebes: a odakle si ti šljego grob te yebo evo i google translate zaštopa :urnebes: :urnebes: :rol: iđi vrvi nonomo pajdo kruva vina ti masliN i krvi iz nosa :urnebes: :urnebes: :urnebes: :njanjanja:
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 21 apr 2015, 23:04

Cire bola konama kad ce na primanje :lol:
Vidis da ih je zasvrbilo a neznaju jel Subota il Nedjelja :geek:

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 21 apr 2015, 23:06

rodjenisa je napisao/la:Cire bola konama kad ce na primanje :lol:
Brato mogu im samo rec

MAKAZA VAM ZA VINOVU LOZU POPUSTITE :urnebes: :urnebes: :rol:
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 21 apr 2015, 23:16

Cernica je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:Cire bola konama kad ce na primanje :lol:
Brato mogu im samo rec

MAKAZA VAM ZA VINOVU LOZU POPUSTITE :urnebes: :urnebes: :rol:
Nemoj tako brato,naljutice ti se @krmak

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 21 apr 2015, 23:19

Nece brato evo mu jedan klip koji ce ga oraspolozit
[youtube][/youtube]
Uvatilo u garaži :urnebes: :urnebes: :urnebes:
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 21 apr 2015, 23:26

Cernica je napisao/la:Nece brato evo mu jedan klip koji ce ga oraspolozit
[youtube][/youtube]
:rol: neka malo,treba relaksirati kone pred njihovu utakmicu sezone ,nek nam se malo opuste

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 21 apr 2015, 23:28

rodjenisa je napisao/la:
Cernica je napisao/la:Nece brato evo mu jedan klip koji ce ga oraspolozit
[youtube][/youtube]
:rol: neka malo,treba relaksirati kone pred njihovu utakmicu sezone ,nek nam se malo opuste
Radi ove utakmice i postoje dok je to nama obicna kao protiv Travnika ili Radnika. Neka brato treba ih relaksirat klipovima s njihovog govornog podrucja :urnebes: :urnebes: :thumbup:
From father to son

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 21 apr 2015, 23:29

westherc je napisao/la:Komšije , jedno pitanje :-d

I samo jako...
Igramo u neđelju utakmicu, po žegi i zvizdanu. Ponesi kišobran da te sunce ne bi opalilo, fasovat ćeš sunčanicu.
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 21 apr 2015, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 2sb1996, AvantiBL i 8 gostiju.