Olimpik Sarajevo

miky_hz
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 21 apr 2015, 22:08

lupus je napisao/la:Neprocjenjivo je kada ti igraci na centru uce fatihu skupa sa nama koji smo na balkonu :D

Stari dzamijasi predvodjeni starim hadzijskim parom Regoje-Bogicevic :P

Malo sam pricao sa Kenom cujem da su šefovi opasno nafurani za sutra.Sve ce halaliti samo sutra Sarajeva da sjebu,obecava dobru utakmicu...pa ko koga :salut:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 21 apr 2015, 22:53

Bogičeviću je otac bio musliman. Izvinjavam se zbog off-topic.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 22 apr 2015, 16:09

Olimpic: Hamzić, Merajić, Brković, Muharemović, Smajić, Bogičević, Figueiredo, Gligorov, Handžić, Jusufović, Nukić.
Igra Filip ipak :D Pitanje je ko je na stoperskoj sa Bogijem. Juka mozda? :think:
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 22 apr 2015, 16:33

Cirkus bio, cirkus ostao. I onda kažu ne zna se unaprijed pobjednik.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

gorazdak
Kontakt:

Post Postao/la gorazdak » 22 apr 2015, 16:34

e jbg gubimo

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 22 apr 2015, 17:06

Mislim nije sramota primiti gol, sramota je primiti gol u prvoj minuti. :facepalm:

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 22 apr 2015, 17:20

Pitari sa tribine psuju nasim igracima ako sam dobro cuo. Nek' uzmu to kao veliki motiv danas, i usute ih golovima.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 22 apr 2015, 17:49

Presijeku nam skoro svaki pas. :crazy:

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 22 apr 2015, 18:23

Kako su nas ljudi fino nadigrali. Nasi na petama, samo sto prime loptu i probaju se okrenuti, neki protivnik prodje i pokupi loptu, u napad, nasi prave prekrsaj da zaustave, FKS prema golu puca, Hamzic salje loptu nasim igracima - i ponavljaj proces.
A napadi samo od jednog boka do suprotnog krila preko vise od pola terena, pa sta se desi. Jednostavno ne mozemo igrati otvoreno sa rivalima, onda nismo ni dovoljno defanzivni da izvucemo bod, niti dovoljno ofanzivni da ih nadigramo i izvucemo pobjedu ili bod.

Imamo mi i dalje itekako dobre sanse za Evropui kako kroz ligu tako i kroz kupa, ali je ovo drasticno otezavajuce.
Zadnja izmjena: Mokroguz, dana/u 22 apr 2015, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 22 apr 2015, 18:24

Lijepi strah. Još ako izgube u subotu od Travnik onda će igrati prvenstvo u maju rasterećeno. Slično kao prošle godine.
@podhum To ti je tako nekako.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 22 apr 2015, 18:30

@mokroguz Moraš biti hrabar a ne k'o kukavica u ovakvim mečevima kao što ih je većina nažalost. Fali ovdje pet kvalitetnih, spremnih igrača ako žele ozbiljnu kvalitetnu ekipu. A ovdje čekaš skoro dva mjeseca da veznjaci uđu u formu. A evo i Pereira će se "utopiti" u sivilo veznog reda.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 22 apr 2015, 18:39

Mirza dragi, ako citas ovo, usadi im u glavi da je ovo nova sezona od pocetka u kojoj se igra samo 7 kola, i prvo kolo je protiv Travnika. Nismo mrtvi, daleko od toga, iako ce sad mangupi po medijima i forumima pisati da jesmo i da nam je sve gotovo u ligi, a kadru to uopste ne treba, treba da se dignu iz ovog pepela do subote. Allaha mi, moze se, ako i dalje hoce! Ovo danas nam nista ne mora znaciti.

A sljedeci put, niposto igrati otvoreno u ligi protiv rivala, trazimo samo bod i da ih usporimo, druge ekipe ce taj posao nama odraditi kasnije, a mi ne smijemo fulati tako. Radije dva remija, ili barem jedan remi i jedan poraz, nego dva poraza, svejedno koliko su bili blizu i kako je ko igrao.

@Mancini
Pravo mi je krivo, sve okolnosti, cinjenica da je gol pao u prvoj minuti, Juka se mozda povrijedio, zamalo da Gligorov ne igra, Hugo povrijedjen, zabrinjavajuca igra, i jos od ovoga ako su se umorili plaho e onda..
Uh, ne mogu uopste da razmisljam dalje o ovome, moram provesti koji dan u tisini da razbistrim misli ponovo. :(

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 22 apr 2015, 18:44

Najlakše se vaditi na umor. 20 i kusur godina i umorni. Prije će biti da su loše pripremljeni. A opet većinu boli briga kako će odigrati jer znaju da ih niko neće ružiti. Na kraju će biti Mirza kriv.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 22 apr 2015, 19:01

Donekle i jeste, jer se treba u obzir uzeti da su sve ove manje ekipe koje su remizirali sa Sarajevom ili pobjedili protiv njih, odigrali bunker uz kontre. Mi to i dalje nismo ni probali protiv jednog rivala koliko ja pamtim, znamo li uopste odigrati to? U Evropi ce nam trebati protiv jacih ekipa, tako su oni Kazakstanci i Albanci i jos koji se provukli protiv velikih ekipa, nisu pokusavali na silu ofanzivom jer su vece ekipe bolje u tome i nadigrali bi ih.

Mi ako cemo u Evropu, trebamo znati igrati na dva nacina i prilagoditi prema protivnicima, neki ce biti bunkerasi, konobari, neki ce biti velikani koji niti jedan pas ne promase, i tada moramo znati kako odigrati protiv njih, jer evo ovo danas npr. je ispit za Evropu, nismo je prosli, zamisli onda zakaci nas takva neka ekipa u Evropi, Slovan Bratislava ili slicno, onda nismo u poziciji da kockamo, inace valja trpiti jos jednu godinu i sekirati se hocemo li se kvalifikovati.

Ali cak i nakon toga, smatram da je Mirza pravi trener za nasu ekipu, samo da se hoce nauciti da zatvori protiv rivala, i mi bi bili sljedeci Siroki Brijeg.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 22 apr 2015, 19:08

@lupuse rekao sam ti ja jučer šta će biti, a ti cirkuzaš ovde po temi. Hvala na 6 bodova i ove sezone neka nam je Olimpic vječno u PLBiH da unaprijed upišemo 6 bodova jer ako mogu oni tamo možemo i mi da bude fer. Evropa :wave: ako ste čekali ovolike sezone onda možete čekati i sljedeću. Do naredne tekme sa FKS :wave:
SRETAN BROJ - 1725

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 22 apr 2015, 19:18

Jeli te neko nešto pitao?

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 22 apr 2015, 20:30

pitic je napisao/la:@lupuse rekao sam ti ja jučer šta će biti, a ti cirkuzaš ovde po temi. Hvala na 6 bodova i ove sezone neka nam je Olimpic vječno u PLBiH da unaprijed upišemo 6 bodova jer ako mogu oni tamo možemo i mi da bude fer. Evropa :wave: ako ste čekali ovolike sezone onda možete čekati i sljedeću. Do naredne tekme sa FKS :wave:
Znali smo sta nas ceka i FKS je zasluzeno pobijedio.Regularan gol nam je ponisten i iste stvari nam se desavaju.
Piticu protiv Olimpica moze suditi Burekovic ali cisto sumnjam da ce protiv Sirokog i Zrinjskog neko imati hrabrosti.
Sarajevo ima pojedinacni kvalitet ali timski nisu toliko jaki.Djeno ima dosta posla.

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 22 apr 2015, 20:37

Olimpic je najvece zlo premijer lige!!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 22 apr 2015, 20:42

Kakav je ovo sad kamenjar na temi?

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 22 apr 2015, 20:45

ljutinar je napisao/la:Olimpic je najvece zlo premijer lige!!
**** te Pavelic zvani supak :D

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.