Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Bujrum pred svaku tekmuzgmiky je napisao/la:izgleda sam vam donio sreću, trebao bih ćešće svratitizgmiky je napisao/la:portu ne gine katastrofa večeras, sedmica izvučena u Munchenu, sretni dobitnik Porto![]()
još bar dva do poluvremena![]()
bravo momci
Romario na aparatima, ni prolaz barce ga nece oporavit.kanarinac je napisao/la:romario javi se
ne bi mu zamjerio provociranje kad bi prizno da je bio u krivu i kad ne bi trazio neko opravdanje portuukanarinac je napisao/la:romario javi se
Haman da se vraća sva ona loša sreća iz prvog susreta.thulkazal je napisao/la:A dugo Bayern nije imao ovako visok procenat iskorištenih šansi ... Od 7-8 prilika 5 golova ...
Ima još poluvrijeme ali može i Juve u polufinalu, ma može bilo koS-Y-L-A-R je napisao/la:Nismo ni mi, ali javimo ti se poslije dvomečaGefufna je napisao/la:Po prirodi nisam zlopamtilo i pogana licnost, ali drago mi je zbog ovih nekih vasih navijaca sto cete ispasti i sto ce polufinalni par Juve-Porto biti na 50-50%.
Romariooo je napisao/la:kakva poderochina,kakva igra porta ko da su se potrovali,bayern lakse no ocekivano u polufinalu,milina,bice polufinala extra zanimljiva jos da real i juve prodju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.