Sljedeca stanica je stadion Grbavica! Subota, 17.04. u 19:30!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

odlicno Stole....
hahaha dobar si stole
 originalno nema šta
 originalno nema šta 

Ma pusti ih ba. Idu na titulutm8782 je napisao/la:Citam postove od ovih komsija na nasoj temi i sve se pitam sta to ima pa im smeta kod nas(ovako nas napadaju na sve moguce nacina). Dosao sam do zakljucka, ova LOKOMOTIVA puno tutnja pa komsije i ostali ne mogu da mirno spavaju... jb ga desava se...:D:D:D
 , a siguran sam da od četiri koje kući igraju mogu max dvije dobiti. Loši su skroz. Amar od njihovih truljana ne bi nikog uzeo kad bi se džaba nudili. Evo obezbjedili smo im i 4. mjesto za Evropu i opet imaju nešto protiv nas. I ranije smo ih vodili u Evropu, ali džaba.
 , a siguran sam da od četiri koje kući igraju mogu max dvije dobiti. Loši su skroz. Amar od njihovih truljana ne bi nikog uzeo kad bi se džaba nudili. Evo obezbjedili smo im i 4. mjesto za Evropu i opet imaju nešto protiv nas. I ranije smo ih vodili u Evropu, ali džaba.Cim je delegat iz Bihaca, nema potrebe da brinemoStole iz Bora je napisao/la:

Vozove su postavila dva momka na orgu a ja sam ih samo spojio i napisao kako je bilo a kako je sad ...borcev_navijac je napisao/la:hahaha dobar si stoleoriginalno nema šta
samo da voz u subotu ne naidje na minu pa izleti s tračnica
Inače da iskoristim priliku i čestititam željezničaru na zasluženom prolasku u finale kupa.
evropu smo obezbjedili i mi i vi, a sad se možemo nosati za titule radi prestiža

Ne bih ni znao da mi stari ne radi na željeznici.
  Ne bih ni znao da mi stari ne radi na željeznici. 
 aa brko :
 aa brko :
Sutra mogu samo da slusam radio i pratim rezultat i zivciram se jer koliko vidim prenosa nece biti, a nisam u mogucnosti da dodjem, jbg.samir_tm87 je napisao/la:sutra??