Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

GunnerS
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la GunnerS » 15 apr 2010, 10:43

Jesam li ja rekao da smo sada bolji, ako neko bude 2 a ovaj 3 onda je vjerovatno da je ovaj 2 bolji od ovog 3, a prvi od njih dvojice... :)

Wallcot, Vela i Dudu su slabi za špica i ne mogu igrat tu...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 15 apr 2010, 10:48

majestic24 je napisao/la: nemoj vise Allaha ti. A sto se tice tih ozljeda,pa ni United nije u nista boljoj situaciji. Citave sezoneti nema Hargravesa,pa se ozljedio owen,pa rooney,zatim anderson,pa Owen i Rooney ponovo....sto se tice toga,niste vi nista bili "zakinuti".
nemoj vise Allaha ti. Vasi problemi sa povredama se nemogu mjeriti sa nasim. Nasri,Clichy,Djorou,Almunia, Gallas, Vermi,Gibbs,Cesc,Rosicky,Ramsey,Arshavin,Song,RvP,Bendtner,Vela i Theo. Ovo su sve igraci koji su u toku ove sezone imali povredu zbog koje su odsustvovali barem mjesec dana.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 15 apr 2010, 10:50

CollegeGunner je napisao/la:
majestic24 je napisao/la: nemoj vise Allaha ti. A sto se tice tih ozljeda,pa ni United nije u nista boljoj situaciji. Citave sezoneti nema Hargravesa,pa se ozljedio owen,pa rooney,zatim anderson,pa Owen i Rooney ponovo....sto se tice toga,niste vi nista bili "zakinuti".
nemoj vise Allaha ti. Vasi problemi sa povredama se nemogu mjeriti sa nasim. Nasri,Clichy,Djorou,Almunia, Gallas, Vermi,Gibbs,Cesc,Rosicky,Ramsey,Arshavin,Song,RvP,Bendtner,Vela i Theo. Ovo su sve igraci koji su u toku ove sezone imali povredu zbog koje su odsustvovali barem mjesec dana.
Mah, nemoj im objašnjavat, ne znaju oni to, oni misle da ako im se ozlijedi 3-4 igrača da se odmah svijet urotio protiv njih...

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 15 apr 2010, 10:57

Prvih 12 utakmica bez VDS
Pola sezone bez Vidica i Ferdinanda
Citava sezona bez Harravesa
Pola sezone bez Owena
Pola sezone bez Andersona
6-7 utaakmica bez roneya
pola sezone bez o'shea
pola sezone bez browna
2 mjeseca bez Giggsa

Upravu si Gunners,to su bile samo male 3-4 ozljede
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 15 apr 2010, 11:10

Nasri 2 mjeseca
,Clichy 2-3 mjeseca
,Djorou čitava sezona
,Almunia 1 mjesec
, Gallas, 2 mjeseca do kraja sezone neće više igrat
Vermi vjerovatno do kraja sezone a i prije je bio odsutan možda 2-3 sedmice
,Gibbs čitava sezona
,Cesc, ukupno, 2-3 mjeseca
Rosicky početak sezone, negdje oko 2 mjeseca
,Ramsey nema ga najmanje mjesec a i do kraj sezone
,Arshavin 3-4 sedmice
,Song mjesec
,RvP čitava sezona
,Bendtner 3-4 sedmice
,Vela pola sezone
Theo 2 mjeseca

Samo da podvućem, nisu bili svi povrijeđeni u isto vrijeme al dešavalo se da su ih dosta povrijeđeni u isto vrijeme... Pa ti reci sad kome je gore...

Naravno, ja se ne vadim nit ću se vadit na povrede al poslije ovoga se ne može bolje...

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 15 apr 2010, 11:18

GunnerS je napisao/la:Nasri 2 mjeseca
,Clichy 2-3 mjeseca
,Djorou čitava sezona
,Almunia 1 mjesec
, Gallas, 2 mjeseca do kraja sezone neće više igrat
Vermi vjerovatno do kraja sezone a i prije je bio odsutan možda 2-3 sedmice
,Gibbs čitava sezona
,Cesc, ukupno, 2-3 mjeseca
Rosicky početak sezone, negdje oko 2 mjeseca
,Ramsey nema ga najmanje mjesec a i do kraj sezone
,Arshavin 3-4 sedmice
,Song mjesec
,RvP čitava sezona
,Bendtner 3-4 sedmice
,Vela pola sezone
Theo 2 mjeseca

Samo da podvućem, nisu bili svi povrijeđeni u isto vrijeme al dešavalo se da su ih dosta povrijeđeni u isto vrijeme... Pa ti reci sad kome je gore...

Naravno, ja se ne vadim nit ću se vadit na povrede al poslije ovoga se ne može bolje...

Unitedu je dosta toga bilo u isto vrijeme. VND,Vidic i Ferdinand od pocetka sezone,ando,brown,o'shea i owen se ozljedili poslije bozica,rooney je bio odsutan 2 puta po 2-3 utakmice....

Ma nema se sta vaditi na ozljede,nadati se da ce iduce sezone biti bolje kad je to u pitanju.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 15 apr 2010, 11:20

Opet se ti hvataš sa slamku, mogu ti i ja navest koji su igrači zajedno odustovalipo par puta, al koja korist, možda će mi to donijet titulu ?! Da hoče Bogdo onda bi Arsenal svake godine bio prvak ;)

Iz svega ovog dobrog je nadam se to što Wenger sada mora dovest odbranu i golmana... :) Vjerovatno je jedan napadač došao koji će RVP-u bit u napadu kolega al treba popravit tu odbranu i naravno zamjenut Almuniu...

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 15 apr 2010, 11:25

Nekako nevjerujem da ce se dovesti golman ovo ljeto...
Sto se tice odbrane, ja nemam problema s njom. Clichy i Sagna odlicni, tu je jos i Vermi i sada sve zavisi od toga hoce li Gallas produziti ugovor ili ne. Ukoliko produzi nesto nevjerujem da ce AW pojacati odbranu.
Meni je glavni cilj da se ovg ljeta rijesimo Silvestrea :D
Ukoliko bude neke aktivnosti onda ce doci igraci tipa Zapata,Sakho,Matuidi,Ospina,.... nece biti nekog velikog razbacivanja parama.
P.S. Treba napomenuti da je Campbell jucer odlicno odigrao, pravi lider 8-)
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 15 apr 2010, 11:28

CollegeGunner je napisao/la:Nekako nevjerujem da ce se dovesti golman ovo ljeto...
Sto se tice odbrane, ja nemam problema s njom. Clichy i Sagna odlicni, tu je jos i Vermi i sada sve zavisi od toga hoce li Gallas produziti ugovor ili ne. Ukoliko produzi nesto nevjerujem da ce AW pojacati odbranu.
Meni je glavni cilj da se ovg ljeta rijesimo Silvestrea :D
Ukoliko bude neke aktivnosti onda ce doci igraci tipa Zapata,Sakho,Matuidi,Ospina,.... nece biti nekog velikog razbacivanja parama.
P.S. Treba napomenuti da je Campbell jucer odlicno odigrao, pravi lider 8-)
Heh, nemam ni ja al ima ARsenal. Ako je tebi ova odbrana sa ovim starcima kao zamjenama dobra i sa Gallasom koji svaku iduću sezonu će igrat sve slabije onda ne znam u šta geldaš. Arsenal mora dovest jednog stopera nalik TV-u, npr.Subotića i tek tada bi mogao reć da je odbrana dobra. Ja nisam spominjao krila, nego stopere koji su loši, izuzev TV-a, njemu treba samo malo više iskustva...

A ja se nadam svemu ovome, jer znam kakav je Wenger al znam sigurno kakav je pritisak na njemu i kakav će imat tokom ljeta od strane uprave i navijača, jer dug je post od 5 sezona bez trofeja ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 apr 2010, 12:38

Tako i treba kad debilni trener nije u stanju dovesti prave igrače, čvrste, koji ne plaču prilikom svakog duela.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

emirates boy
Kontakt:

Post Postao/la emirates boy » 15 apr 2010, 12:38

najjadnija utakmica koju sam gledao ove sezone,fuj zgadi mi se fudbal sinoc,oni nasi manekeni ne mogu nista ,totenhem prije 3 dana igrao 120 minuta a mi se odmarali od debakla protib barcelone sedmicu i ljudi nas natrce,izgubiti od najljuceg rivala prakticno bez borbe,ono sto mi jew najvise zao je to sto je ovog derbija bio svjestan samo sol LEGENDA WENGER MU MORA DATI UGOVOR I ZA SLJEDECU SEZONU MORA!!!!!!!!!

VAN PERSI -BEZ RIJECI SAM
MAJSTOR ;)
Oh Aaron Ramsey,
He is a Welshie,
He loves his rugby,
Just like his dad,
He said to Fergie,
'You'll never see me'
Coz I'm an Arsenal lad!

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 15 apr 2010, 13:31

ko je sve igrao nije to toliko ni bilo lose... da je onaj sut isao u desnu ili lijevu stranu pa nije mogao odbraniti ok ali ide po sredini gola i almunia prima i vjerovatno nam on gubi borbu za titulu... sve dalje je bio veliki utjecaj pritiska i derbija pa je malo teze bilo igrati .. sta reci za rvp??? pa nista odlican je bio !!!
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 15 apr 2010, 16:04

Da nam je Van Persi bio na raspolaganju ovih 5 mjeseci arsenal bi se prošetao ligom.U to sam siguran.Gledam onaj sinoć šut kad se okrenuo i gomez mu odbranio,ono bentner ne bi umio ni napravit. :D

damirko
Kontakt:

Post Postao/la damirko » 15 apr 2010, 16:12

ensadek je napisao/la:Da nam je Van Persi bio na raspolaganju ovih 5 mjeseci arsenal bi se prošetao ligom.U to sam siguran.Gledam onaj sinoć šut kad se okrenuo i gomez mu odbranio,ono bentner ne bi umio ni napravit. :D
arsenal je ove godine bio dosta golgeterski raspolozen tako da je van persie igrao mozda drugi igraci nebi postizali ovoliko golova jer bi njega previse forsirali. drago mi je zbog povratka van persia. on mi je jedan od drazih igraca arsenala. samo da ne gledam vise bentnera

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 15 apr 2010, 16:51

Rekao sam, ništa, treba čekat iduću tekmu, nadat se da će City dobit utd i da će Chelsea izgubit i to je to... Al opet, meni su nade za tu titulu vrlo male al me raduje da možemo na drugo mjesto, bar da nismo treći :)

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 15 apr 2010, 18:14

damirko je napisao/la:
ensadek je napisao/la:Da nam je Van Persi bio na raspolaganju ovih 5 mjeseci arsenal bi se prošetao ligom.U to sam siguran.Gledam onaj sinoć šut kad se okrenuo i gomez mu odbranio,ono bentner ne bi umio ni napravit. :D
arsenal je ove godine bio dosta golgeterski raspolozen tako da je van persie igrao mozda drugi igraci nebi postizali ovoliko golova jer bi njega previse forsirali. drago mi je zbog povratka van persia. on mi je jedan od drazih igraca arsenala. samo da ne gledam vise bentnera
pa arsenal ima to neku gresku da im treba puno prilika da daju gol tako da mislim da niko nebi imao manje golova sa igranjem rvp-a mislim cak da bi se golovi povecali jer je bilo jedno vrijeme kada smo igrali bez spica a na pocetku sezone dok je jos rvp igrao arsenal je uvaljivao mnogo golova..
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 15 apr 2010, 20:36

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 15 apr 2010, 21:10

kad je usao Persie, odma se osjetilo u napadu, poceli su ozbiljnije napadati, a kad je bio bendtner, sve je nekako "jadno" islo

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 15 apr 2010, 21:15

QUARESMA 18<<< je napisao/la:kad je usao Persie, odma se osjetilo u napadu, poceli su ozbiljnije napadati, a kad je bio bendtner, sve je nekako "jadno" islo
Tako je čitavu sezonu... :( Al et, hvala Bogu na dobroj, extra, sredini pa smo barem na trećem mjestu...

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 16 apr 2010, 11:16

persie je pokazao da je igracina, ima prejak sut 8-)

p.s. golcina rosea za prvi gol tottenhama 8-) :o
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.