KARAKTERNI SU OVO MOMCI vjerujem u njihmiden je napisao/la:Vjerujem u to MAKSIMALNO.pitic je napisao/la:ISKRENO se nadam da ćemo dobiti sutra

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
KARAKTERNI SU OVO MOMCI vjerujem u njihmiden je napisao/la:Vjerujem u to MAKSIMALNO.pitic je napisao/la:ISKRENO se nadam da ćemo dobiti sutra
Vrhunacpitic je napisao/la:KARAKTERNI SU OVO MOMCI vjerujem u njihmiden je napisao/la:Vjerujem u to MAKSIMALNO.pitic je napisao/la:ISKRENO se nadam da ćemo dobiti sutra
Sam Dženo je rek'o da neki nisu zadovoljni što je on došao.simon je napisao/la:Evo igraci su obecali da ce poginuti za svaki bod, izgleda da njima odgovara da Uscuplic bude trener i eto dobili ste Uscuplica sada sa rijeci prijedzite na djela.
Sutra svi na Otoku !
Samo jedan je recimo nezadovoljanDrustveniParazit je napisao/la:Sam Dženo je rek'o da neki nisu zadovoljni što je on došao.simon je napisao/la:Evo igraci su obecali da ce poginuti za svaki bod, izgleda da njima odgovara da Uscuplic bude trener i eto dobili ste Uscuplica sada sa rijeci prijedzite na djela.
Sutra svi na Otoku !
Vjerujem da se radi o Delacu, on i Uscuplic su imali nekih nesuglasica kada je Matej tek dosao u klubpitic je napisao/la:@simon
Koji![]()
Nabijem ih sve redom na racku, nisam ni ja zadovoljan nicim 'urcem ih spicimsimon je napisao/la:Samo jedan je recimo nezadovoljanDrustveniParazit je napisao/la:Sam Dženo je rek'o da neki nisu zadovoljni što je on došao.simon je napisao/la:Evo igraci su obecali da ce poginuti za svaki bod, izgleda da njima odgovara da Uscuplic bude trener i eto dobili ste Uscuplica sada sa rijeci prijedzite na djela.
Sutra svi na Otoku !
pa sta su radili u Zvorniku,pa protiv Celika, jesu li oni ozbiljni i u cije ime to mogu pojedini govoriti, svoje ili u ime cijelog tima. Jel im to Meho nije bio po volji pa nisu "ginuli" za bodovesimon je napisao/la:Evo igraci su obecali da ce poginuti za svaki bod, izgleda da njima odgovara da Uscuplic bude trener i eto dobili ste Uscuplica sada sa rijeci prijedzite na djela.
Znači sutra Bandović na golu? E baš je faliosimon je napisao/la:Vjerujem da se radi o Delacu, on i Uscuplic su imali nekih nesuglasica kada je Matej tek dosao u klubpitic je napisao/la:@simon
Koji![]()
Oni mogu voliti i ne nekog trenera ali posao im je da igraju i ostave srce na terenu a sve ostalo neka rijesavaju u cetri oka.
Odlicno receno svaka cast.momirpeh je napisao/la:Podrška Dženi,sutra ćemo odigrat odličnu utakmicu i pobijediti kvalitetnu ekipu Olimpika ! Čestitke Upravi kluba na smjeni trenera s kojim nije bilo nikakve igre.Koliko god je bila opravdana smjena Džene jesenas,još više je opravdana smjena Kodre danas ! Sutra ćemo svi biti zadovoljni !
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, juka55, misstianopenaldo, mnon46 i 37 gostiju.