FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
tako nekako. željo je malo stariji i malo bitniji od navijačke grupe, ko god da je vodi u datom trenutku. svi ti likovi su od danas do sutra, a željo ostaje.
Jarane, ne idem ni zbog koga, idem zbog Želje i zbog sebe.
Ako ko od raje bude, dobro je, ne bude i to je njihov izbor.
Ja ću sutra s posla lagano oko 5, nadam se da kad stignem već bude bar 1-0 da se ne patimo previše
Ako ko od raje bude, dobro je, ne bude i to je njihov izbor.
Ja ću sutra s posla lagano oko 5, nadam se da kad stignem već bude bar 1-0 da se ne patimo previše

Naravno da oni nisu razlog da ljudi vole svoj klub,ja samo nisam bio protiv Zrinjskog ove godine, ali isti ti na Jugu likovi su znatno uticali na posjetu u zadnje vrijeme, kao i na međuljudske odnose, isti ti su se pravili mangupi, dokazivali se ali ne znam kome,gazili su sve redom da bi vladali, i sada kao: MANIJACI SADA SMO SVI KO JEDAN, POZIVAJU NA NAVIJANJE... E evo im ku.rac, nek budu vođe onima koji su ih podržavali, meni neće, ima sjever i ćao-zdravoterabajt je napisao/la:Oni koji u nezadovoljni jugom ili nekim likovima nije razlog da se ne prati zeljo. Ima brate sjever ogroman,utakmica jako bitna i cijena ulaznice nije skupa uzimajuci u obzir vaznost. Takode ima jugoistok, jugozapad , sjedi skroz sa strane i gledaj.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
u jeku informacija koje dobijamo na ss.ba i koje samo obuhvacaju period od 2002. (da, fudbal se igrao i prije 2002. dragi portalu!!!). donosim vam detaljniju i tacniju medjusobnu statistiku sa slobodom:
ukupno zvanicnih utakmica: 97 40 20 35 129-113
ukupno zvanicnih prvenstvenih utakmica: 86 36 19 31 120-102
ukupno zvanicnih utakmica kao domacin: 47 29 9 9 82-39
ukupno zvanicnih prvenstvenih utakmica kao domacin: 42 26 8 8 75-33
ukupno zvanicnih utakmica na grbavici: 39 26 7 6 73-30
ukupno prvenstvenih utakmica na grbavici: 34 23 6 5 66-24
ukupno zvanicnih utakmica: 97 40 20 35 129-113
ukupno zvanicnih prvenstvenih utakmica: 86 36 19 31 120-102
ukupno zvanicnih utakmica kao domacin: 47 29 9 9 82-39
ukupno zvanicnih prvenstvenih utakmica kao domacin: 42 26 8 8 75-33
ukupno zvanicnih utakmica na grbavici: 39 26 7 6 73-30
ukupno prvenstvenih utakmica na grbavici: 34 23 6 5 66-24
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Izgleda da Stana ode, al' ko će ga posle povrede pitam se. Spominjala se Turska. Jedino ako se nije šta promjenilo u zadnje vrijeme...katakomba je napisao/la:Možda pred kraj sezone dobije po koji minut. Što se mene tiče, ja bi radije da potpuno ozdravi, pa da u EL/LPblack64 je napisao/la:ljudi moji sta je sa stanom, kad se ocekuje da ce pocet igrat ?dobije po koji minut, i onda iduce sezone da krene standardno
DRUG NEBI TI PUNCA
ko će ga kad niko ne zna kakav je i kakav će biti? najbolje bi za sve bilo da produži dvije i gleda da ode nakon jedne...samo mu memija kvari koncepciju hoće li uopšte igrati ako baš ne zasluži. teško pitanje.
To misliš ti, to mislim ja, ali šta on misli i šta misli njegov menadžer je puno bitnije. Slažem se da bi bilo puno bolje za njega da produži i da odigra polusezonu najmanje, pa onda na zimu da ganja inostranstvo ali vidjećemo. A što se tiče pozicije, moglo bi se ukopiti da igra i Đelmić i Memija, a Boga mi i stanić. Memija na beku a ova dvojica po krilima i Bog da te vidi.
DRUG NEBI TI PUNCA
mačak je u vreći. neće mu biti položaj za traženje novog kluba sjajan, šta god da misli.
Očekujem pobjedu protiv Slobode 

Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
samo pametno i strpljivo. hrabrosti nam ne fali, samo stani na loptu i nastavi kao do sad.
ima li ga vise supersuper je napisao/la:
amelTm je napisao/la:Super- mislis na generalnog sponzora????
51%--------49%
Čekamo ga ko ozebo sunce 

Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
Re: Odg: FK Željezničar
Ali jeste vlastita sigurnost. Od bombe, ubistva pa do medijskog sranja.ChWilla je napisao/la:ja razumijem razočarenje u tribinu, grupu i to. ali to nije izgovor da ne dođeš gledati želju.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Bgm dosta raje tako razmišlja, haj ova sva sranja nego i otoka u isto vrijeme a mediji napuhali, strah raje od kretena nadrodiranih da se slučajno ne nadju u belaju nekomlazar je napisao/la:Ali jeste vlastita sigurnost. Od bombe, ubistva pa do medijskog sranja.ChWilla je napisao/la:ja razumijem razočarenje u tribinu, grupu i to. ali to nije izgovor da ne dođeš gledati želju.

- Neandertalac
- Kontakt:
Svaka cast igracima i strucnom stabu na dosadasnjim igrama i svemu prikazanom, te pogotovu na bodovnom saldu koji je premasio sva ocekivanja. Da ih jos ovi ublehasi iz uprave ne sputavaju, ko zna gdje bi nam bio kraj.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
ako tako gledaš, realno nema mjesta u gradu gdje se nije pucalo, bacalo, bolo u zadnjih nekoliko godina. na samoj utakmici su šanse za takvo nešto još i najmanje zbog policije i zaštitara.
Ne možeš to tako gledati. Nije to isto.
dobro.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Jest pa ima masa raje koja izbjegava takva mjesta da se slučajno ne bi našla u kakvim **** ni kriva ni duzna, tako neki imaju i razmišljanje oko sutrasnje tekme i povratka sa tekmeChWilla je napisao/la:ako tako gledaš, realno nema mjesta u gradu gdje se nije pucalo, bacalo, bolo u zadnjih nekoliko godina. na samoj utakmici su šanse za takvo nešto još i najmanje zbog policije i zaštitara.

Znam i ja da sul male šanse za kakav belaj i to ne na tekminjer ga sigurno neće biti nego na tom povratku sa tekma slučajno, al opet svako je sam sebi najdraži i mogu razumit takvo razmišljanje

objektivno, tih mjesta je toliko da ih možeš izbjegavati sve samo tako da se zatvoriš u špajz. objektivno. ti imaš jedno ubistvo sedmično u gradu gdje uže područje ima oko 400, a šire oko 500 hiljada ljudi. čak i sa ovim sranjem, u ovom gradu se navijači uopšte negativno ne ističu spram ostalog svijeta.
Trenutno korisnika/ca: b00t, elSaik, HordasFks, Lokomotifa, svrakino1921, TheTruth34, zlatandr i 98 gostiju.