Jel' se stid seljacino maloumna?lupus je napisao/la:Bujrum.Nase najjace oruzje je sutra ezan sa djamije u vrijeme ikindije jer ce se srpski divovi pogubiti kontati ce eto turaka![]()
Ma pusti ih njima su već dali minđe i to dva puta ove sezone i zadovolji ih pa ih oni sada objeručke podržavajuMortemHz je napisao/la:Cuj doslje sto se javlja sa druge strane![]()
lupus je napisao/la:Ne bih dao nizasta na svijetu za ovaj strah koji imate od nas.Uzdamo se u gospodara svemira da nam da snage da na njegovom putu kao mali pobijedimo ove divove.Uciti cemo naglas i samo puhnuti prema vama
Pa ne čudi me pošto ti i veliki vam vođa (inače poznati vjernik koji ne dozvoljava da se psuje na tekmama i na treningu ili otkaz) će te biti na ikindiji dok vam klub daje minđe, a i da hoćete doći nema mjesta za vas nemamo se ni mi gdje svi smijestiti. Predlažem vam ako stignete poslije ikindije da se popnete na onaj balkon na olimpijskom bazenu i da odatle gledate tekmu vas četvorica s ovog foruma (ne moram vas nabrajati) i veliki vam vođa. I ponašajte se fino dok tekma bude trajala ipak smo mi domaćini i igrati će se po našim pravilima ili vam je taraba i sa bazenalupus je napisao/la:Bujrum.Nase najjace oruzje je sutra ezan sa djamije u vrijeme ikindije jer ce se srpski divovi pogubiti kontati ce eto turaka![]()
Samo se nemoj sam u sebi ibretiti sutra kada ti kroz glavu bude prolazilo ovakvu posjetu i atmosferu mogu samo divovi napravitiMokroguz je napisao/la:Ponijet cemo hoklice divcicima da mogu iza normalnog naroda vidjeti tekmu.
lupus je napisao/la:Neprocjenjivo je kada ti igraci na centru uce fatihu skupa sa nama koji smo na balkonu
lupus je napisao/la:U redu imena a sastav kolega,sastav![]()
Merajić ipak nije prošlu tekmu igrao. Šivšić umjesto njega igrao.lupus je napisao/la:Gligorova ledja uhvatila.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.