Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Da ja odlucujem bilo bi 50 euro,ali hajd ko me pita 

lupus je napisao/la:....,ali hajd ko me pita

Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Reče jedan šupljator na drugoj temi kako ova ekipa nema nikakvog rezultatskog imperativa u prvenstvu. Rekao bi čovjek da svi ispred imaju najmanje 5-6 bodova prednosti.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 21 apr 2015, 00:43, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ali zato vaš big boss ima za neke druge stvari.Mancini je napisao/la:Nema vam budista toliko novca.

Lupuse jel to imaš fetiš (kao znamo ko) na našu temu pa si se morao javiti da provociraš

SRETAN BROJ - 1725
Prica nije izmisljena a malo nedostajalo da se objavi medijima da to sef nije zabranio.

Svako gleda iz svoga ugla.Nama je cilj evropa a hocemo li uspjeti vidjeti cemo.Neuspjeh nam nece izazvati neke potrese sem nekih pojedinacnih smjena i idemo nanovo.Ima jos osam kola i puno toga da se igra,puno je bodova u igri.Zalba na odluku Saveza je otisla u CASU,sta ako nam se vrate dva bodaMancini je napisao/la:Reče jedan šupljator na drugoj temi kako ova ekipa nema nikakvog rezultatskog imperativa u prvenstva. Rekao bi čovjek da svi ispred imaju najmanje 5-6 bodova prednosti.

To u vezi CASU-a sam te i želio upitati.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Mi samo trebamo svojom stazom ici stabilno, oni ce jedni drugih zaustaviti, a nama je dovoljno da se jedan oklizne, mi ih cekamo ispod k'o ajkule kruzimo.
Neko ce fulati, samo da mi hocemo pobjediti lakse protivnike, remiziramo sa jednim rivalom mozda, ova dva boda ako nam vrate je super, imamo laksi raspored iako kup malo gnjavi ali ne sumnjam u Evropsku avanturu.

Neko ce fulati, samo da mi hocemo pobjediti lakse protivnike, remiziramo sa jednim rivalom mozda, ova dva boda ako nam vrate je super, imamo laksi raspored iako kup malo gnjavi ali ne sumnjam u Evropsku avanturu.

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Bio sam prisutan kada sef Mirzi kaze Mladost je bitnija od FKS jer su bodovi isti.Popusismo dvije bobe ali negdje nam se mozda i vrate.Za ove pri vrhu neko se mora okliznuti a narocito nece biti sve ni fokusirane na prvenstvo.Realno Siroki i FKS do kraja ce se derati a nase je da cekamo.Mokroguz je napisao/la:Mi samo trebamo svojom stazom ici stabilno, oni ce jedni drugih zaustaviti, a nama je dovoljno da se jedan oklizne, mi ih cekamo ispod k'o ajkule kruzimo.![]()
Ako vi izgubite od lose ekipe Sarajeva mislim da nema smisla vise da postojite jer ako sada ne pobjedite necete nikad ..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Stvarno nema smisla.
Ako je to gubiti smisao za postojanje, sta je tek gubiti od Drine, Travnika, Viteza?
Vrijeme za naruciti casu roze limunade u Jonestownu?
Vrijeme za naruciti casu roze limunade u Jonestownu?
S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Nije daleko do isitne, ali s obzirom da su prosli bodove protiv zadnjeplasirane Mladosti sve je moguce.avenija je napisao/la:Ako vi izgubite od lose ekipe Sarajeva mislim da nema smisla vise da postojite jer ako sada ne pobjedite necete nikad ..
Sem toga imaju priliku da se bodovno poravnaju sa Sarajevom i da borbu za europu nastave na dva fronta. Steta sto su prvu utakmicu kupa protiv Zrinjskog prokockali, jer u revansu ce im biti jako tesko.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Sutra direktan prenos utakmica na face tv 

Šta je sa ovim Pereirom? Znam da je Hugo povrijeđen na utakmici protiv Zrinjskog i da Regoje ima tri žuta kartona, ali kakva je povreda Pereire u pitanju?
Mancini ne beri brige.Klupa jaka,medicinski kadar fantastičan I sve je ok,,,,samo da im zabijemo 2 komada I to je to.Mancini je napisao/la:Šta je sa ovim Pereirom? Znam da je Hugo povrijeđen na utakmici protiv Zrinjskog i da Regoje ima tri žuta kartona, ali kakva je povreda Pereire u pitanju?
Najvjerovatnije sutra nam nedostaju Regoje,Hugo i Gligorov.Comor i Imamovic starteri gotovo sigurno.Vraca se Merajic i Lede.
Skidajte gaće kao i onima sa druge strane eto nas sutra na dernek. 

SRETAN BROJ - 1725
Lede i hamzonja dva autogola sutra 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Nemoj ih, skinuti će gaće samo je pitanje na koji načinuNbx je napisao/la:Lede i hamzonja dva autogola sutra

SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.