FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DrustveniParazit
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DrustveniParazit » 21 apr 2015, 14:49

Pitar6785 je napisao/la:Kodro je imo lose rezultate u ovoj polusezoni da dobije odkaz I to je to. Ali meni nije jasno zasto otkaz Danas a ne u petak subota. Ovo je dokaz da nestima u upravi, u strucnom stabu, I igracima. Nit se zna ko kosi niti vodu nosi.

Nema ti plan prije celika, Ako se ne pobjedi ( NPR. SB je odma po zavrsetku utakmice sa velezom reagovo)
Dzeno smjenjen da bi bili primjer da ne zelimo varat savez uefu itd. LAZ
Dzeno covjek jednostavno nije za trenera, svi smo mu sovali sve redom sto igra sa 12 igraca sto smo redali lose rezultate.

I PO MENI NAJVECI PROBLEM NESTRPLJENJE; uprave I navijaca

I slag na tortu su NAVIJACI. Zadnje opomene, udaranje igraca itd.(to navijaci nemaju pravu, I pravi navijaci to nikad nebi uradili) Kako pored svega ovoga igrac moze da igra. Pogotovo Ako se bombe bacaju, u komsiluku momak ubijen. NORMALNO JE DA IH JE STRAH

Kad sve ovo sagledam mi nezasluzujemo titulu...
Nek' dođe u Jajce igrati svaki taj kojeg je strah! Igrat će za iste pare kao i sad ali bez tog pritiska i straha da će ga neko ubiti zbog lošeg rezultata. Sve i jedan su trebali biti svjesni da dolaze u klub u kojem će igrati pod pritiskom jer titula nije osvojena sto godina. Druga stvar je ako igračima koji nisu bili toliko upoznati sa situacijom u klubu i očekivanjima u istom niko nije rekao ništa o tome prije nego što ih je doveo a po meni je to onda jedna velika ogromna greška zbog koje ispaštaju igrači. Svi koji misle u ovom klubu igrati i narednu sezonu nek' malo oru teren, nek' pišaju krv i nek' osvoje tu titulu, bit će im lakše naredne sezone, igrat će pod manjim pritiskom. Igrači svoju sudbinu sami kroje.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 21 apr 2015, 14:51

Drago mi je sto je Dzeno opet tu, on je trenutno jedini koji nam moze donijeti titulu, ni Mourinho nam ne bi pomogao, samo Uscuplic, s njim na klupi sam vjerovao da mozemo iznenaditi i Borusiju u gostima :D
...kod njega nema rotacija, zna se pocetnih 11 i to je to, pa nek se napokon uigraju...a treba priznati da je Sarajevo pod njegovom komandom igralo najljepsi fudbal, uz Varesanovica.
Ja Husrefa (destruktivca) nikada ne bih volio nazad.
Kodro, hvala ti, ali zao mi je, sam si kriv...previse rotacija je ubilo igru, a bogami i tebe...rotacije se prave u pripremnim utakmicama a ne u takmicarskim.

Sutra cemo cjepnuti snaznog Olimpica, a da smo s Kodrom putovali na Otoku cisto sumnjam da bi se to desilo.

Vamos Dzenane.

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 21 apr 2015, 14:54

Gledaj kad sutra na golu bude Bandovic.
Sarajevo ljubavi moja.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 apr 2015, 14:55

sonpenn je napisao/la:Gledaj kad sutra na golu bude Bandovic.
To bi bio kraj za Dzenu. Trebamo ga svi skupa izvizdati ako se to desi.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 21 apr 2015, 14:56

Ma nije lik toliko lud nadam se :crazy:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 21 apr 2015, 14:58

sonpenn je napisao/la:Gledaj kad sutra na golu bude Bandovic.
:lol:
1946

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 21 apr 2015, 14:59

uNbx je napisao/la:Ma nije lik toliko lud nadam se :crazy:
pa ni u onom mandatu nije odmah Dejo na gol stao, par tekmi je Delac branio i onda je uveo Deju i taj vise nije silazio sa gola nazalost
Pyro is not a crime !

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 21 apr 2015, 15:03

Jednog problema smo se riješili, ali najveci je i dalje tu.

Kada sam procitao da je Meho bivši, moram proznati da mi je bilo drago. Vec sam više puta ponovio da je naš najveci problem u svlacionici i treneru to jes Kodri. Uprava vjerovatno pokušava spasiti ono što se može, a ostala je samo titula. Hajmo biti realni, kada bi sutra remizirali sa Olimpikom, a da ne spominjem poraz. Prvi i najveci krivac bi bio Kodro, vjerovatno bi ga lincovali, **** od-do, trjerali i smatrali najvecim krivcem. Meho se definitivno pogubio i ponovio je grešku Jarnija. Vjerovao je igracima, a oni su ga ''otjerali''. Dzeno i kada nije imao dobar rezultat, imao je igru, dok Meho nema ni rezultata ni igre. Definitivno nije taj, koji ce lupiti šakom od stol ili se dreknuti, jer sa njima ne možeš drugacije. Hvala Kodri za derbi i Mihojevica i sretno mu dalje.

Nažalost najveci problem je i dalje tu, a to su pojedini igraci. Sve dok u timu budemo imali igrace, kao što su Bandovic, Okic, Berberovic, Bilbija, Stojcev, Puzigaca, Protic, Baric, Puric mi ne možmo ozbiljno pricati o grupnoj fazi nekog takmicenja. Neki od njih svojim kvalitetom i jesu za ovo Sarajevo, kao što su Bilbija i Stojcev npr. Ali sa svojim razmišljanjem, pristupom i mahalskim ponašanjem nisu nikako.

Dzeno je prošle sezone preuzeo dosta slabiju ekipu i donio nam kup, a umalo i titulu. Zamjeram mu jedino Bandovica na golu, Bilbiju u špicu i nadam se da je vidio gdje je griješio. Sretnu mu sa nama i nama sa njim.
Zadnja izmjena: miden, dana/u 21 apr 2015, 15:04, ukupno mijenjano 1 put.
Das Ist Walter

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 21 apr 2015, 15:04

Sta mislite kojih 11 ce izac sutra na teren? Ja veze nemam... Mogu rec da sam siguran za Leona, Tatka, Radovca i Puzu...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 21 apr 2015, 15:06

uNbx je napisao/la:Sta mislite kojih 11 ce izac sutra na teren? Ja veze nemam... Mogu rec da sam siguran za Leona, Tatka, Radovca i Puzu...
Krste na krilu :D
Pyro is not a crime !

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 21 apr 2015, 15:07

Mislim da je vakat da dzemica jednu pocne na krilu :urnebes:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 apr 2015, 15:11

aleksandar_veliki je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Spahic bi imao platu od nekih 700K eura u Dinamu po ss.ba , sta mislite kolike su sanse da mi njega dovedemo tj. da platimo ovo
Davno napisah, pa da jos jednom ponovim, da se gradivo utvrdi. Najveci problem navijaca Sarajeva su ove stvari. Cuj moze li Sarajevo platiti 700.000 eura nekom igracu. Druze, vas kompletan igracki kadar na godisnjem nivou ne kosta toliko, dakle kompletan igracki kadar ne kossta 700.000 KM, a ne eura. Plate vasih igraca nisu vise nego li su plate u Zrinjskom i Sirokom, pa mogu slobodno reci da su u rangu Zeljinih, pa mozda i manje, iz zlatnog doba ovog kluba. Gojko Cimirot je do januara ima 1200 necega, a nije eura, sada ima malo vise. Mislim da vam je to dovoljno. Pita covjek moze li Sarajevo dati 700.000 necega za jednog igraca. Strasno...
A ne moze preko Tana ici kao sto su trebala 2 pojacanja doci? ne pricaj tako drsko jer si manji od makovog zrna,spusti se malo na zemlju
P.S. pare za Misimovica nisu bile problem da je pristao da igra u nasoj ligi,to ti mislis da bi on imao milju platu kao sto kazes da Cimirot ima? skontaj malo pa se javi opet
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 21 apr 2015, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 21 apr 2015, 15:13

i da ide preko Tana tražile bi se neke realnije i slabije plaćene opcije..

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 21 apr 2015, 15:14

uNbx je napisao/la:Sta mislite kojih 11 ce izac sutra na teren? Ja veze nemam... Mogu rec da sam siguran za Leona, Tatka, Radovca i Puzu...
Nadam se konacno sa dva napadaca.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 21 apr 2015, 15:17

Mislim da ce pocet sa 4 3 3, pa ako ne bude islo, okrenut na 442/4312
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 apr 2015, 15:17

Zastone je napisao/la:i da ide preko Tana tražile bi se neke realnije i slabije plaćene opcije..
Jbg realnost ali ne kontam kako cemo mi pokusati nesto vise u europi kada vec imamo plate ko igraci Sirokog i Zrinjskog a svi znamo koliko su oni bili uspjesni u europi.Treba raditi na kadru i na kvalitetnim pojacanjima,da se iskoriste i usmjere pare malo i na kadar
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

trunks1946
Kontakt:

Post Postao/la trunks1946 » 21 apr 2015, 15:19

slika

Volio bi ovo vidjet sutra, s tim da Stojcev moze na krilo a Krste i Benko napad... :D
orde del male

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 21 apr 2015, 15:22

Hoce li Cimi bit spreman za sutra, nista ne javljaju ili ja nisam upratio??
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 21 apr 2015, 15:22

trunks1946 je napisao/la:slika

Volio bi ovo vidjet sutra, s tim da Stojcev moze na krilo a Krste i Benko napad... :D
Ovakav bih i ja sastav volio jos zamjena Kallasi-Baric i sve je odlicno . Dženi puna podrska kao i prosli put , nas spasioc . Imam neki osjecaj da ce Stojcev i kompanija sutra proigrati . Nemoj Dženo samo stavljati Bandovica u zapisnik ili slucajno na terenu ili staviti Berberovic-Tourea na stopera za dobro tebe i sviju nas :thumbup: :wave:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 21 apr 2015, 15:24

Imam osjećaj da će ovo na dobro izaći. Sutra pobjeđujemo !!! :njanjanja:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""