FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Ouroboros
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ouroboros » 21 apr 2015, 13:07

Od Mehe koji previše rotira do Džene koji uopšte ne rotira. Baš smo kontradiktorni do zla boga. Ne sviđa mi se ova odluka nimalo jer su igrači dobili ono što su htjeli-smjenu kao i x-puta do sada, a sa rezultatima toga smo nažalost upoznati. Volio bih da ovo bude neki pozitivni šok i da ne prorade stara "poznanstva" za startere, ali nažalost ništa me više ne može iznenaditi. Smiju nam se ljudi, opravdano.

Sarajevo22
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo22 » 21 apr 2015, 13:10

Vala od svih vas jedini komentar vrijedan paznje dao je ****.
Samo se.rete ko foka.
Ev smijem se kladit da vas vecina se.re sa istoka sa onim psovkama i lajanjem.
Usput moralo se nesto desit neki "pozitivni sok" da se izazove, jel to na ovaj nacin vidjet cemo al s obzirom da smo svake sezone ovo radili mislim da ovo nije rjesenje.
I prestanite da pljujete po glavama kluba, ne valja vam to, osim ibrake naravno...

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 21 apr 2015, 13:11

Uprava je napravila otprilike ocekivano, sa ovakvom igrom europa bi bas bila upitna, pa iz utakmice u utakmicu sve slabije partije, moralo se necim reagovat, naravno Dzeno je privrmeno/prelazno rjesenje do pronalaska ozbiljnijeg strucnjaka, ma sta to znacilo :mrgreen:
(vjerovatno opet slijedi angazman sa nekim jakim imenom fudbalskim imenom ali nazalost ne i trenerskim, nadam se da grijesim)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Sarajevo22
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo22 » 21 apr 2015, 13:12

@****.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 21 apr 2015, 13:13

Meho = Jarni

Dzenina ekipa je konstantno pravila sanse, bas me boli kakve izjave daje. Meho je trebao ostati do kraja jer je sezona svakako izgubljena. Ne znam, nisam vise pametan

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Sarajevo22
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo22 » 21 apr 2015, 13:14

@pos.kok.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 21 apr 2015, 13:14

e moj THEC[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Ouroboros
Kontakt:

Post Postao/la Ouroboros » 21 apr 2015, 13:16

dr.van nostrand je napisao/la:Uprava je napravila otprilike ocekivano, sa ovakvom igrom europa bi bas bila upitna, pa iz utakmice u utakmicu sve slabije partije, moralo se necim reagovat, naravno Dzeno je privrmeno/prelazno rjesenje do pronalaska ozbiljnijeg strucnjaka, ma sta to znacilo :mrgreen:
(vjerovatno opet slijedi angazman sa nekim jakim imenom fudbalskim imenom ali nazalost ne i trenerskim, nadam se da grijesim)
U tom grmu leži zec. Od svih Ljupko je bio najkonkretniji, a reakcije na njega k'o da smo doveli Arkana sa užom i širom familijom. Ako se ima sredstava u šta ne sumnjam, neka odriješe kesu i dovedu nekoga konkretnog sa većim trenerskim iskustvom i da to iskustvo nije vezano za kantonalne lige. Amin.

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 21 apr 2015, 13:18

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Husref je kao i svaki trener do sada od gospodina, velikana, do da ne pisem cega, koliko se sjecam otpustne nakon ovoga.
Zadnja izmjena: Rikardo, dana/u 21 apr 2015, 13:21, ukupno mijenjano 1 put.

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 21 apr 2015, 13:21

Apsolutno ne vidim razlog da se pojedini clanovi foruma zgrazavaju na ovu odluku.
Igra katastrofa, atmosfera u ekipi katastrofa, raja razocarana katastrofa, taktika katastrofa, rezultati katastrofa. Ako se vec morao poduzeti neki korak onda je to smjena Kodre. Ja sam mu bio halalio i kup i onog iksa protiv Borca pa i Veleza. Ovo ostalo je sve bilo previse.

Jedini koji je je logican izbor sa obzirom da poznaje ekipu, da je istu skoro identicnu vec vodio, da je u klubu 100 godina i samim tim je svjestan pritiska itd, je Dzeno.
Losije igrat necemo sasvim sigurno jer je prosto nemoguce pruziti losije partije od ove patnje koju gledamo u nastavku sezone.
Takođe mislim da Dzeno ne bi preuzeo ekipu da ne misli da moze napraviti nesto. Pa sa losijom ekipom je napravio mnogo, trofej kupa i Playoff EL.

Iskreno, imam neki lijep osjecaj, al vidjet cemo, sa nama se nikad ne zna.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 21 apr 2015, 13:23

Joj mojne meluna vise stavljat na ovu temu :facepalm:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 21 apr 2015, 13:25

kako je Husref vodio sarajevo pravim srcem ni jednog jos trenera nisam vidio da je vako emotivno vodio klub..

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 21 apr 2015, 13:26

Kako se neće čovjek zgroziti sa odlukom kad jučer klub ukine suspenziju igračima a danas otkaz šefu struke, a niko nije odgovoran za te smjene i rezultat, nijedna osoba dakle sem Kodre.. Ali još nešto Dženana vraćaš a prije 5 mjeseci se razišli malo nelogično..

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 21 apr 2015, 13:27

Šteta što je Husref zauzet. :evil: Nema trenera koji će bolje voditi naš tim.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 21 apr 2015, 13:28

Nadam se da ce Dzeno voditi samo do kraja sezone, dosta mi je bilo i njegovih jarana koji su morali da igraju pa je u toku citavog svog rada koristio mozda nekih 13 igraca, pijanice na terenu, pijanica na klupi, neka hvala, odradi sezonu do kraja i idi skoluj se i dalje
Pyro is not a crime !

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 21 apr 2015, 13:30

Zastone je napisao/la:Razočaran sam malo je reći. Jesam bio za otkaz Kodri ali ne i za ovakav rasplet za novog trenera.
Podvučeno je da Dženo nije na duže staze, nema ni licencu. On je samo privremeno rješenje, dok se ne angažuje neki ozbiljan trener sa iskustvom.
U INAT SVIMA 1946

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 21 apr 2015, 13:31

THEC je napisao/la:Nadam se da ce Dzeno voditi samo do kraja sezone, dosta mi je bilo i njegovih jarana koji su morali da igraju pa je u toku citavog svog rada koristio mozda nekih 13 igraca, pijanice na terenu, pijanica na klupi, neka hvala, odradi sezonu do kraja i idi skoluj se i dalje

Jeli Dzeno imao rezultat dok je vodio ekipu :?:

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 21 apr 2015, 13:31

Da se razumijemo, ne treba sad posebno nesto kaljati i vrijedjati Kodru, iskreno imamo dosta igraca u ekipi sa poganim karakterom, tesko ja sa takvim pojedincima uspjeti, u to sam isto ubijeđen.
Meho je kao karakter i prof. za pozeljet, ali i njemu kao i svakom strategu se moralo kad tad otkazati saradnja.
Igra losa, ociti i primjetan nedostatak zelje, volje, htjenja, borbenosti, srcanosti, zalaganja, sve znate sami, sta pricat, i dokle bi to trajalo, nazalost zbog takvih situacija u ekipnim sportovima fasuje najvise trener.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 21 apr 2015, 13:32

Silkoni je napisao/la:
THEC je napisao/la:Nadam se da ce Dzeno voditi samo do kraja sezone, dosta mi je bilo i njegovih jarana koji su morali da igraju pa je u toku citavog svog rada koristio mozda nekih 13 igraca, pijanice na terenu, pijanica na klupi, neka hvala, odradi sezonu do kraja i idi skoluj se i dalje

Jeli Dzeno imao rezultat dok je vodio ekipu :?:
pa ako cemo realno i ona njegova 4 remija zaredom su nas dobro sjebali u prvoj polusezoni a ako se sjecas Meho je dosao na -7 tako da opet govorim Dzeno nije trener za nas i ovaj projekat kao sto realno nije bio ni Meho jer nije imao iskustva ali to je vec uprava kriva, i nadam se da ce sad konacno dovesti nekoga ko ima znanje i iskustvo
Pyro is not a crime !

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 21 apr 2015, 13:35

BoskoAntic je napisao/la:
Zastone je napisao/la:Razočaran sam malo je reći. Jesam bio za otkaz Kodri ali ne i za ovakav rasplet za novog trenera.
Podvučeno je da Dženo nije na duže staze, nema ni licencu. On je samo privremeno rješenje, dok se ne angažuje neki ozbiljan trener sa iskustvom.
Da podvučeno je i? Idemo mjenjati trenere i tražiti da nas sada nekako čarobno Uščuplić izvadi iako nema licensu zbog koje je hajmo reći i dobio otkaz tjst. vraćen na staru poziciju u klubu kao trener juniora. I onda niko ne odgovara ni za Kodru, ni Jarnija pa eto ni Dženana.. Do kad ćemo tako raditi, samo me to zanima..

I moram se samo nadovezati normalno je da se treneri smjenjuju i tako te stvari.Ali ako nismo uspjeli sa trenerima koji nemaju ozbiljnije rezultate u svojoj trenerskoj karijeri zašto se nije ostavio pomoćni trener i odmah sada počelo tražiti neko trenersko ime. Pa nije valjda da će tek na kraju sezone tražiti trenera koji je hajmo reći sa nekim uspijehom..Kad su učinili takve greške neka onda i prevrnu sve da nađu trenera. Iako skoro pa najveći dio snose igrači u to sam uvjeren. Mislio sam eto suspenzijom da se donekle počelo kažnjavati ali eto demant jučer..
Zadnja izmjena: Zastone, dana/u 21 apr 2015, 13:42, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 34 gosta.