FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sad odjednom niko nije bio za smjenu Kodre. Gori smo mi navijaci... Meho me po svemu podsjeca na Jarnija, fino ga slusati ali je igra bila uzas. Vidim neke statistike se postavljaju, pa nije njega smijenio pobjednicki niz nego omjer 4-3-2, od toga su 3 ligaske pobjede u 7 utakmica i to protiv obarske, zvijezde i travnika. Meni je jedino zao sto se Kodro nije pokazao kao pravi trener. Nije rezultatima ni igrom, a Bogami ni izjavama. Cini mi se da se postavljao na stranu igraca, a isti ti igraci su bili protiv njega. Stanje je takvo kakvo je, najvaznije je da iz svega ovoga nesto naucimo.
- ElCartel11
- Kontakt:
tebra mi ga realno nebi mogli placati ni bez te jedne 0MortemHz je napisao/la:Spahic bi imao platu od nekih 700K eura u Dinamu po ss.ba , sta mislite kolike su sanse da mi njega dovedemo tj. da platimo ovo

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Previše para koje se mogu pamtnije potrošiti, iako Spahu gotivim i mislim da nikad nećemo imati kapitena u repki kao što je on bio ne bi volio da ga vidim u Sarajevu.ElCartel11 je napisao/la:tebra mi ga realno nebi mogli placati ni bez te jedne 0MortemHz je napisao/la:Spahic bi imao platu od nekih 700K eura u Dinamu po ss.ba , sta mislite kolike su sanse da mi njega dovedemo tj. da platimo ovo
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- BoskoAntic
- Kontakt:
Desole je napisao/la:Sad odjednom niko nije bio za smjenu Kodre. Gori smo mi navijaci... Meho me po svemu podsjeca na Jarnija, fino ga slusati ali je igra bila uzas. Vidim neke statistike se postavljaju, pa nije njega smijenio pobjednicki niz nego omjer 4-3-2, od toga su 3 ligaske pobjede u 7 utakmica i to protiv obarske, zvijezde i travnika. Meni je jedino zao sto se Kodro nije pokazao kao pravi trener. Nije rezultatima ni igrom, a Bogami ni izjavama. Cini mi se da se postavljao na stranu igraca, a isti ti igraci su bili protiv njega. Stanje je takvo kakvo je, najvaznije je da iz svega ovoga nesto naucimo.

U INAT SVIMA 1946
- BoskoAntic
- Kontakt:
23.KOLO BH TELECOM PREMIJER LIGE BiH
STADION OTOKA
F.K.OLIMPIC - F.K.SARAJEVO
22.04.2015.godine u 16:30 h
Direktan prijenos utakmice samo na FACE HD!
STADION OTOKA
F.K.OLIMPIC - F.K.SARAJEVO
22.04.2015.godine u 16:30 h
Direktan prijenos utakmice samo na FACE HD!
U INAT SVIMA 1946
Ne ide to tako jednostavno..a i zasto bi trazili raskidanje..ne vidim razlog.hilmo je napisao/la:Na silu pokusavamo osvojiti titulu i dok god tako budemo radili nikad je vidjeti necemo. Uprava podlijeze pritisku navijaca jer oni silno zele tu titulu i u tom "podlijeganju" se gube, ali fakat. Sve ove godine pravimo iste greske i dok god to ne promjenimo necemo titule vidjeti. A i nek necemo nismo je ni zasluzili.
Eto vratio se Dzeno, ja ga gotivim i da ima licencu ne bih nikad nikog drugog trazio, ali nema. I opet se vracamo na ono da nas @aco ovdje pere kako klub kao Sarajevo to sebi ne smije dozoliti. A ako cemo realno i ne smije.
Nek nam je Bog na pomoci!
Podrzao sam svakog trenera koji je radio kod nas, ali ako Dzeno na gol vrati Bandovica moju podrsku nece imati, i ako ga cijenim i postujem.
Jedno pitanje za sve vas, sta ako se desi da TA zatrazi raskid sponzorskog ugovora, a Tan povlacenje svoje investicije, jeste li ikad razmisljali o tome?
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- BoskoAntic
- Kontakt:
Baš lupanje gluposti...Kakav raskid, pa kad bi to tako išlo, ne bi niko ni sa kim u poslove ulazio...mma_hz je napisao/la:Ne ide to tako jednostavno..a i zasto bi trazili raskidanje..ne vidim razlog.hilmo je napisao/la:Na silu pokusavamo osvojiti titulu i dok god tako budemo radili nikad je vidjeti necemo. Uprava podlijeze pritisku navijaca jer oni silno zele tu titulu i u tom "podlijeganju" se gube, ali fakat. Sve ove godine pravimo iste greske i dok god to ne promjenimo necemo titule vidjeti. A i nek necemo nismo je ni zasluzili.
Eto vratio se Dzeno, ja ga gotivim i da ima licencu ne bih nikad nikog drugog trazio, ali nema. I opet se vracamo na ono da nas @aco ovdje pere kako klub kao Sarajevo to sebi ne smije dozoliti. A ako cemo realno i ne smije.
Podrzao sam svakog trenera koji je radio kod nas, ali ako Dzeno na gol vrati Bandovica moju podrsku nece imati, i ako ga cijenim i postujem.
Jedno pitanje za sve vas, sta ako se desi da TA zatrazi raskid sponzorskog ugovora, a Tan povlacenje svoje investicije, jeste li ikad razmisljali o tome?

U INAT SVIMA 1946
Ma ko da je Tan dosao ovdje radi titule
njemu je akademija bitna a da mu je toliko bitan prvi tim i uspjesi njegovi izvalio bi 10 miliona eura samo za pojacanja, realno to je za njega nista a mi bi mogli skrojiti ekipu za ulazak barem u EL tako da nema potrebe da se brinemo nece on nigdje, samo se nadam da ce kad tad poslati svoje ljude u klub da ga oni preuzmu i pocnu voditi jer se ovi opasno gube

Pyro is not a crime !
Smirite se raja, na ljeto nas preuzima ančeloti, 100% provjereno 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
ne lazi ljude, Fatih Terim ce nas preuzetiuNbx je napisao/la:Smirite se raja, na ljeto nas preuzima ančeloti, 100% provjereno

Pyro is not a crime !
hilmo je napisao/la:Na silu pokusavamo osvojiti titulu i dok god tako budemo radili nikad je vidjeti necemo. Uprava podlijeze pritisku navijaca jer oni silno zele tu titulu i u tom "podlijeganju" se gube, ali fakat. Sve ove godine pravimo iste greske i dok god to ne promjenimo necemo titule vidjeti. A i nek necemo nismo je ni zasluzili.
Ama jok bolan Hilmo kakva povlacenja investicije to se ne moze desiti pa znaju ti ljudi da mi zivce jedemo i grla gubimo gdje ce nam to uraditi haha moj Hilmo niko to izgleda nit konta nit ga libo taki bitnija je titula na silu i Ibrak svemoguci i Meha amater i akademija koja jos nikog nije izbacila i Dzeno ljakse i ove ublehe iz uprave i BP sto nam mazu oci parama i stadionom i kurcem i palcem **** ja nas vake nakaradne vala sve redom a prvog mene ne moze ovde valjat ama niko ziv nit je ikad i valjo vazda sve popljuj i zaseri takvi smo valjda sta ces
Meni kusta rek'o da ce se potrkat 200m na atletskoj, ko pobijedi, bice pomocni Dzeni, a u evropi sef strucnogTHEC je napisao/la:ne lazi ljude, Fatih Terim ce nas preuzeti

+1 za upravu

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Sto mi mozemo srati nama niko ne odgovara kodro.deno...igraci,uprava itd..de ljudi uzivajte u kafici sutra na tekmu lagano uzivati sa rajom...Nista mi ne mozemo promjeniti,vec samo se nadati boljem sutra i to je to... 

-
- Kontakt:
Uprava radi amaterski.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Hordas Doboj
- Kontakt:
THEC je napisao/la:ne lazi ljude, Fatih Terim ce nas preuzetiuNbx je napisao/la:Smirite se raja, na ljeto nas preuzima ančeloti, 100% provjereno

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Razočaran sam malo je reći. Jesam bio za otkaz Kodri ali ne i za ovakav rasplet za novog trenera.
zato je on rekao da vise nece voditi Borusiju, ha ya ima smisla, Kodri se spremala ostavka sedmicama samo se cekao kad ce Klopp javno reci da odlaziHordas Doboj je napisao/la:THEC je napisao/la:ne lazi ljude, Fatih Terim ce nas preuzetiuNbx je napisao/la:Smirite se raja, na ljeto nas preuzima ančeloti, 100% provjereno

Pyro is not a crime !
Sad malo ozbiljnije, ovo je smijurija sto uprava radi, svaka cast na onome sto se u klubu uradilo sto se tice finansija ali sportski dio tu su totalni amateri, i to je vec svima jasno a ovo skidanje glave Mehi a ostavljanje SD-a koji sigurno ima dosta odgovornosti, pa onda odredjeni igraci koji igraju preko one stvari (nece me sekunde iznenaditi da sad odjenom pi.cke proigraju), svi oni ostase samo je Meho nogu dobio i ispada da je iskljucivo on krivac, sve ovo je za plakati ali bukvalno za plakati a vrhunac ce biti ako titulu osvoje a vise nisam siguran sta da mislim o tome...ako ce ostati isti tim u slucaju titule onda radije da je ne osvajamo pa da se napravi jedna dobra rekonstrukcija jer pojedine pi.cke an terenu ne zasluzuju ni na klupi da budu
Pyro is not a crime !
- Evolution87
- Kontakt:
U najgori trenutak...
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.