Cibona Zagreb

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

wade
Kontakt:

Re: Cibona Zagreb

Post Postao/la wade » 18 mar 2010, 16:59

ne boj se,gledati ces :D
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 19 mar 2010, 00:33

wade je napisao/la:ne boj se,gledati ces :D
a jel to bez cibone :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 19 mar 2010, 18:01

mozda i bez partizana :D :D :D
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 21 mar 2010, 09:54

Čestitke Ciboni na zasluženo osvojenom prvom mjestu regularnog dijela NLB sezone. Neka ovako bude i na kraju
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 22 mar 2010, 23:17

wade je napisao/la:mozda i bez partizana :D :D :D
eh kakvo je to onda finale......neces valjda da gledas hemofarma i struju, mada ja mislim posto se vec igra u vrscu da ce biti zeznuto, vrijeme bi bilo da malo sreca pomazi i vrscane :D :D :D ...a cibosi ce ugazit olimpiju strasno.....

Ostalo je samo ime.....

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 26 mar 2010, 23:21

f4 u zagrebu,to je dobro iz vise razloga...prvi put kosarka se igra u areni,vjerujem da ce biti dobra posjecenost,ali nema tu atmosfere bez juznjackog temperamenta :D
ciboni ako se bb vrati do tad i ako udje u formu,tj.ako nastavi gdje je stao,imat ce cibosi fine sanse za pobjedu,ali ipak partizan je partizan i to se ne smije ni u jednom trenutku zaboravit...valjda ce se i ukazati i neki sponzor :)

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 26 mar 2010, 23:36

wade je napisao/la:f4 u zagrebu,to je dobro iz vise razloga...prvi put kosarka se igra u areni,vjerujem da ce biti dobra posjecenost,ali nema tu atmosfere bez juznjackog temperamenta :D
ciboni ako se bb vrati do tad i ako udje u formu,tj.ako nastavi gdje je stao,imat ce cibosi fine sanse za pobjedu,ali ipak partizan je partizan i to se ne smije ni u jednom trenutku zaboravit...valjda ce se i ukazati i neki sponzor :)
Bit će ne boj se, oporavit će se Bogdanović do tada
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 04 apr 2010, 23:27

bojim se da su cibosi odigrali svoje najbolje tekme vec ove sezone...ne samo zbog poraza od sokova nego zato sto je dvojac gordon - tomas previse umoran...jucer se vidjelo na marku da ga rame strasno boli...bojan se vratio, odigrao je solidno....

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 11 apr 2010, 23:37

evo poslije tekme sa cedevitom sam to pricao, polahko se potvrdjuje, nikada losiji zadar, nocas su bili katastrofalni i cibosi ne mogu da ih dobiju..cibona je bojim se odigrala vecinu najboljih utakmica vec..samo tri pogodjene trojke cibosa cini mi se..plaisted i poluigrac marko car ih unistili.....meni je stvarno draga cibona iz razloga sto su ljudi izvukli 200 posto iz sebe ove godine...maltene peras igra u rotaciji sa sedam ozbiljnih igraca :o :o :o :o :o

Ostalo je samo ime.....

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 12 apr 2010, 10:29

Lagan pad u formi nije dobar sada. nadam se da će se trenutna situacija popraviti na bolje.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 12 apr 2010, 17:05

slazem se s tim da je cibona svoje najbolje utakmice ove sezone vec odigrala i to davno...pa protiv zadra,koji mi je btw drazi,su toliko nemocni bili,da to nisu istine...na gordonu se vidilo da je strajkao,makar dva dana,ali na psihi igraca se to osjeti,previse njegovih promasenih zicera,izgubljenih lopti,tomasa nije bilo nigdje,osim kad ga je peric majstorski blokirao,bb odigrao solidno,nije ga sut isao 2 od 6 trice...andric je bio najzivlji na terenu,ali su mu pet faulova svirali od kojih ruku na srce 2 uopce nisu bila...onda udrih takodjer,koliko sam shvatio imao je neku ozljedu,tako da je i on igrao nesto sitno...kao sto rece bb poslije utakmice,umor je jedini razlog onako slabe igre...
a kod zadra plaisted i car,car mudonja,kad god cibona se primakne on uzme loptu i pogodi preko jadnog udriha tricu...cibona ako misli ozbiljno ucestovati na f4,mora pronaci neka osvjezenja u igri,pojavile su se neke price oko rozicevog moguceg povratka,ali to su samo price...tako da:igraj zadre volim teeeeee :mrgreen:

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 12 apr 2010, 17:13

Bijeljinac je napisao/la:Ce Olimpija da ih dokrajci, ako ne oni, onda Duletovi Parizani sigurno. A sto se tice domace lige, svi danas igraju kosarku :mrgreen: Zadar bi trebao da osvoji prvenstvo, igraju najbolje kad je najpotrebnije.
zadar igra najbolje kad je najpotrebnije??????ako ćemo pošteno cibona je ta ekipa koja igra najbolje kad je potrebno,i to već 20 godina im uvijek otimaju titulu u prvenstvu iako je zadar bar pola puta bio favorit,a čuj u gostim izgubit 6 razlike od zadra nije sramota,pa moraju i oni jednom dobiti,mislim kako će cibona osvojit naslov,jer ljudi imaju neki pobjednički mentalitet za razliku od zadra već godinama,nešto slicno kao što ima dinamo nasprema hajduka u domaćoj ligi...

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 12 apr 2010, 17:19

Ma Cibona će osvojiti prvenstvo, svi njima dolazi a gostovanja nisu teška, ići će na izlete
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 12 apr 2010, 19:43

Bijeljinac je napisao/la:Ce Olimpija da ih dokrajci, ako ne oni, onda Duletovi Parizani sigurno. A sto se tice domace lige, svi danas igraju kosarku :mrgreen: Zadar bi trebao da osvoji prvenstvo, igraju najbolje kad je najpotrebnije.
da je neko drugi izjavio ovo da zadar treba da osvoji a ne ti ja bih te napao strasno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .vjerovatno nisi gledao utakmicu, ali cibosi su izgubili zato sto su bili toliko losi da je to cudo.....cibona ce da bude najbolja kad bude najpotrebnije...sinoc plaisted i car odigrali utakmice karijere...pogotovo plaisted 8 - 10 za dva....andricu svirana dva vrlo diskutabilna faula....i to 4. i 5....tomas ce da bude pravi na F4 u to niko ne treba da sumnja...gordon je strajkao i to se odrazilo na ekipu.....cibosi do kraja ove lige, odnosno do play offa nece vise izgubiti nijednu tekmu.....

Ostalo je samo ime.....

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 12 apr 2010, 21:05

Cibonu je ubio šut za 3 poena(tek 15%) dok je Zadar imao predobar šut u tom segmentu igre. Cibona tempira formu za f4 gdje će sve učiniti da ga osvoji
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 12 apr 2010, 21:14

koliko god meni zadar drazi bio,sinoc je pobijedio samo zato sto je cibona odigrala nenormalno lose...
plaisted i car odigrali kao sto neno rece utakmice zivota,peric,stipcevic,ruzic pa i boisa imaju jos puno rezerve...odlaskom rancica zadar je izgubio puno,steta sto se nikako nije mogao pomirit s jusupom...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 15 apr 2010, 11:12

kako cujem BB ima strasne ponude sa strane....eh ono sto smo ja i wade diskutovali o ciboninoj mladezi, da je ustvari on taj igrac koji treba da postane nosioc.....decko ima sve, unazadilo ga je malo to vani, ali sve dolazi na svoje.....samo da se ne zaleti i prihvati ovu prvu ponudu moze jos bolje da igra...

Ostalo je samo ime.....

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 15 apr 2010, 16:26

tako je neno,nacuo sam i ja nesto o tim ponudama...sad protiv zagreba je dao 18 poena,7 skokova...meni se cini...
eh sad ne znam bi li trebao odmah otici,ili da ostane jos jednu sezonu da postane glavni igrac i to u slucaju ako tomas ode...premda koliko vidim tomic se usrecio odlaskom,onda delas isto tako,ne vidim zasto i on ne bi...bio je vani,vidio je kako to sve funkcionira,mislim da je pred njim jedna velika karijera...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 19 apr 2010, 19:53

wade je napisao/la:tako je neno,nacuo sam i ja nesto o tim ponudama...sad protiv zagreba je dao 18 poena,7 skokova...meni se cini...
eh sad ne znam bi li trebao odmah otici,ili da ostane jos jednu sezonu da postane glavni igrac i to u slucaju ako tomas ode...premda koliko vidim tomic se usrecio odlaskom,onda delas isto tako,ne vidim zasto i on ne bi...bio je vani,vidio je kako to sve funkcionira,mislim da je pred njim jedna velika karijera...
ponude su olimpijakos i efes pilsen.....u danima kako se bude priblizavao F4 napisat cemo nesto vise o okrsaju, posebno sto ocekujemo finale cibosi - partizan....cijene karata su jednostavno presmijesne i u finalu ako Arena ne bude ispunjena kako treba ja ne znam sta onda reci....tomic se vrlo brzo nametnuo kod mesine, delas je otisao u slabiji klub sto je odlicno za njega da poradi na nedostacima....ante je igrac kojeg sam ja jednostavno uvijek uzivao gledajuci, koja elegancija, sve na znanje i tehniku, nista na snagu kao ovi igraci koji igraju izmedju "cetvorke" i "petice"...

Ostalo je samo ime.....

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 19 apr 2010, 19:58

Zadar prvak nema druge :)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Odgovori

Natrag na “Košarka u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.