FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mma_hz » 21 apr 2015, 11:31

MortemHz je napisao/la:Spahic bi imao platu od nekih 700K eura u Dinamu po ss.ba , sta mislite kolike su sanse da mi njega dovedemo tj. da platimo ovo
Nikakve...sigurno da ce izabrati Dinamo..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 21 apr 2015, 11:33

I ova uprava se pogubila. Mrs vise!
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

extra
Kontakt:

Post Postao/la extra » 21 apr 2015, 11:34

Uslov da prihvati ekipu bila je da se skine suspenzija igračima

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 21 apr 2015, 11:38

spahich??e josh mi je samo on treb"o,malo nam je vizionar iz bukavachkih chivchija izgleda

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 21 apr 2015, 11:40

**** je napisao/la:Haha cuj Dzeno smijenjen zbog licence. Mi tj Vi ste ga otjerali i .ebali mu sve mrtvo i zivo. I opet ce isto biti zato pustite suplju,trazila se Mehina glava vec odavno i sta je sad,ne valja ni to. I nije ga Ibrak smijenio nego uprava kompletna. I ibrak je bivsi ubrzo ako ce nekom biti lakse. Hajmo sad po starom .ebat Dzeni sve na kamaru,ja mu dajem jedno 3 kola plafon. Hajmo malo i po upravi oplest pocelo je i to svakako i po Tanu i TA hajmo im krila malo .ebavat i to sam cuo na zadnjoj. Pa normalno da su svi krivi **** mu mater al jel treba klat sve redom nas ce izgleda voda nositi sve dok ne postanemo ko Dinamo Zg klub bez navijaca tek tada ce doci i rezultati. Samo udarajte braco i ne zalite nikog samo redom poserite sve
Svaka cast brate! Nesto slicno sam i ja htio napisati, ali ovo tvoje je sve reklo! Ovaj post treba da bude na vrhu svake stranice foruma...

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 21 apr 2015, 11:43

DrustveniParazit je napisao/la:Dženi se realno osim forsiranja istih igrača i ponašanja prilikom davanja izjava nema šta zamjeriti.
Pa znaš šta kad čovjek razmisli kako je radio Kodro, možda je i to dobro u neku ruku, jer neće ko Kodro mijenjati 20 igrača u tri utakmice. Imat će uigran tim. Naravno ne bih ni ja volio da uvijek budu isti igrači, uz naravno 2-3 promjene u svakoj utakmici, ali samo u slučaju da se ne pokažu u predhodnoj ti zamjenjeni igrači.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 21 apr 2015, 11:48

Daleko najlosije rjesenje u ovoj situaciji i najgora odluka uprave do sada u njihovom mandatu. Pod cijenu da ostanemo bez evrope nije trebalo smjenjivat Kodru do kraja sezone a da nema konkretne alternative. Bez obzira na rezultate mi jednostavno moramo bar jednom istrpit nekog trenera a ne dovijeka mijenjat 2-3 po sezoni a trpit igrace koji su dokazano najkvarljivija roba. Ovo sa Uscuplicem kao prelaznim rjesenjem da nije smijesno bilo bi zalosno. Ako se ne varam to je onaj isti nas Dzeno Uscuplic (nas Inzagi) koji je popljuvan i otjeran jer kobajagi kako je pricao Dino, mo smo veliki klub i necemo da imamo trenera na klupi koji nema licencu.

Jos smo mi nazlost jedan od klubova iz fidzan lige s mahalskim mentalitetom - dzaba sve...

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 21 apr 2015, 11:53

Šokiran viješću, na glas komentarišem "Smijenjen Kodro...", kad će ti moja žena:"Kad prije?!"...sve žena rekla :)

Nadam se da Uprava zna šta radi.

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 21 apr 2015, 11:57

Dok nama tribina govori upravi šta će i kako da radi mi nećemo rezultata vidjeti očima! Sad Dženo opet valja, pod Dženom smo igrali dobro, napadali, izbacivali, nakon njegovih par kiksova kada se Dženi bude spominjala rodbina, to što mu igraju jarani valjat će i Kodro i tako u krug. Ova uprava može sagraditi Allianz arenu i dovesti Fly Emirates da nam na šorcevima stoji ALI ONI O FUDBALU POJMA NEMAJU! Odmah ću napisati da Dženo nije loš momak ali je daleko od kalibra za klupu Sarajeva (pa i kao prelazno rješenje)! On je otjerao ovog Delača i stavljao ublehu između stativa i slao istu ekipu na teren dva mjeseca. Kodrin skor je 11 pobjeda, 2 poraza i 4 remija i odličan je za našu ligu. Sada što mi mislimo da smo Real Madrid je drugi par cipela i pitanje za psihologe..
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 21 apr 2015, 11:58

Zagor je napisao/la:
DrustveniParazit je napisao/la:Dženi se realno osim forsiranja istih igrača i ponašanja prilikom davanja izjava nema šta zamjeriti.
Pa znaš šta kad čovjek razmisli kako je radio Kodro, možda je i to dobro u neku ruku, jer neće ko Kodro mijenjati 20 igrača u tri utakmice. Imat će uigran tim. Naravno ne bih ni ja volio da uvijek budu isti igrači, uz naravno 2-3 promjene u svakoj utakmici, ali samo u slučaju da se ne pokažu u predhodnoj ti zamjenjeni igrači.
Nije nam to davalo Bog zna kakve rezultate dok je Dženo bio na klupi mada mislim da je najveći razlog tome fizička (ne)sprema naših igrača. Jer kakve god pripreme i treninge imaš ako pušiš (a znamo koliko takvih imamo) ne možeš ti igrati svaku utakmicu i da trčiš 90 minuta a to je nama moranje jer igramo protiv bunkera i svi igrači moraju ići i u napad i u odbranu. Al' eto nek' osvoje titulu svima ću sve halaliti jedino Dženi neću ako vidim Bandovića na golu.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 21 apr 2015, 12:00

Sramota više. Još jedan potez kojim pokušavaju da nam zamažu oči i spase guzice. Jako sam razočaran. :|
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 21 apr 2015, 12:01

I sve ovo bi se nekako moglo svariti ako bude pozitivno djelovalo na ekipu, ali AKO BANDOVIC BUDE NA GOLU..... Neeeee to zaista ne mogu podnijeti! Ako bude branio na Otoci, nekoga ce iznijeti sa stadiona! Ili mene murija ili njega hitna! Uglavnom, gadjam ga dok se ne desi nesto od ovo dvoje! Ne moze vise pod kozu...

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 21 apr 2015, 12:02

bordoakapitar je napisao/la:I sve ovo bi se nekako moglo svariti ako bude pozitivno djelovalo na ekipu, ali AKO BANDOVIC BUDE NA GOLU..... Neeeee to zaista ne mogu podnijeti! Ako bude branio na Otoci, nekoga ce iznijeti sa stadiona! Ili mene murija ili njega hitna! Uglavnom, gadjam ga dok se ne desi nesto od ovo dvoje! Ne moze vise pod kozu...

Čisto sumnjam da će se to desiti...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 21 apr 2015, 12:02

Bio sam za smjenu Kodre ali ne da ga zamjeni Uscuplic i njemu slicni ljudi moji..pa nemam ja nista protiv Uscuplica ali dajmo se malo uozbiljiti postati ozbiljan klub jbt sta cemo na ljeto opet izbaciti Uscuplica jer nema licence i tako u godini dana promijeniti 4 trenera??? I jos dovodimo sve trenere polovnjake kao i igrace i onda se pitamo zasto nema rezultata? Siroki pametno dovede Baku trenera sa iskustvom koji zna svoj posao a mi uvjek neke koji se uce na nama, prije u jednom postu sam napisao koji treneru su trenutno brez posla a mi bi si jih mogli finansijski priustiti i od njih svih mi nekako Ciro najvise lezi ne zato sto je iskusan (on je preiskusan :D ) vec zbog toga sto covjek zna podici moral igracima a isto jih zna poslati u pm sto ovim nasim balerinama treba! Ali ne izgleda su se balerine pobrinule da dodje opet neki ''ljevi'' da se mogu zayebavat...jos mi samo fali da Dzeno postavi Bandovica nazad na gol, Berberovica na stopera, Purica na krilo i da ''uzivamo'' u predstavi puj :puke:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 21 apr 2015, 12:03

Vjeruj mi da mi je prvo palo na pamet da ce sutra Bandovic da brani.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

tule85
Kontakt:

Post Postao/la tule85 » 21 apr 2015, 12:08

Sad ce on svog druga Dzemu gurati

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 21 apr 2015, 12:10

Po meni dobar potez Uprave, odnosno JEDINI MOGUĆ u ovom trenutku. Pokušati sa pozitivnim šokom probuditi ekipu i osvojiti titulu :thumbup: Pokušati spasitit što se spasiti da...Dženu kao trenera ne odobravam, ali sad kao privremeno rješenje :thumbup: jer je tesko preko noci dovesti kvalitetnog i provjerenog trenera...
Nadam se da ce se Uprava dobro pozabaviti da dovede na ljeto iskusnog trenera, sa rezultatima iza sebe, kao dugoročno rješenje.

Zbiti redove svi skupa i nek nam je sa srecom, sad se opet imamo cemu nadati :bih:
U INAT SVIMA 1946

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 21 apr 2015, 12:11

Hocemo MATEJA DELACA za kapitena! Uz Vuleta, najpismeniji igrac Sarajeva ikad!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 apr 2015, 12:12

tule85 je napisao/la:Sad ce on svog druga Dzemu gurati

E ako je iko gurao Dzemu onda je to Kodro...te stoper,desno krilo.zadnji vezni...poslao je Radovca na krilo da bi Dzemo igrao u vezi.. :roll: :roll: o cemu ti Bgt..
Delac,Kallasi,Puzigaca,Mihojevic,Tatomirovic,Radovac,Cimirot(ako bude spreman),Duljevic,Krste,Stojcev i Benko..
100 ekipa za Olimpic.. ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 apr 2015, 12:15

Na silu pokusavamo osvojiti titulu i dok god tako budemo radili nikad je vidjeti necemo. Uprava podlijeze pritisku navijaca jer oni silno zele tu titulu i u tom "podlijeganju" se gube, ali fakat. Sve ove godine pravimo iste greske i dok god to ne promjenimo necemo titule vidjeti. A i nek necemo nismo je ni zasluzili.

Eto vratio se Dzeno, ja ga gotivim i da ima licencu ne bih nikad nikog drugog trazio, ali nema. I opet se vracamo na ono da nas @aco ovdje pere kako klub kao Sarajevo to sebi ne smije dozoliti. A ako cemo realno i ne smije.

Nek nam je Bog na pomoci!
Podrzao sam svakog trenera koji je radio kod nas, ali ako Dzeno na gol vrati Bandovica moju podrsku nece imati, i ako ga cijenim i postujem.

Jedno pitanje za sve vas, sta ako se desi da TA zatrazi raskid sponzorskog ugovora, a Tan povlacenje svoje investicije, jeste li ikad razmisljali o tome?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Cuspajz, egocentrik, Galantni, Hajdeee, mosarajvosa83, OsmanhodzicBuco, tajsamja i 62 gosta.