[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Stranke zdravog razumaLBJ MVP je napisao/la:Imaš najbolji avatar na forumu Mr.Šojićharry_90 je napisao/la:Neam blage,al bas sumnjivo bez ijednog faula,ovi setali po terenu,i davali koseveMirza_Hordas je napisao/la:harry_90@ da nije to mozda stela bila
drinkić,al najbolje mi je kad govori Gled to si ju,ali uzeše ga hakleri sad nema evrićiharry_90 je napisao/la:Stranke zdravog razumaLBJ MVP je napisao/la:Imaš najbolji avatar na forumu Mr.Šojićharry_90 je napisao/la: Neam blage,al bas sumnjivo bez ijednog faula,ovi setali po terenu,i davali koseve![]()
[youtube][/youtube]
Hau var ju
ja napiso 2,3x i uvijek ime koje je na 3 mjestu bude najvise %.Željoman je napisao/la:http://www.lovecalculator.be
fazon dobar, napravite link, date trebi, ona napiše tri imena koja joj se svidjaju i ta tri imena dodju vama na mail.
BRUTALNO![]()
![]()
![]()
Kad osvojim vlast ti ćeš gđo.Tomašević opet po svoje ovceharry_90 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ulica majke Majkla Dzeksona![]()
lanci katanci i laserski zraci
![]()
[youtube][/youtube]
dok je mačka na diplomatski hor miševo kolo vode..OPA ĐURĐO! No comment !!!
Ćirko ja sam nju procito,ona je nifomajka.LBJ MVP je napisao/la:Kad osvojim vlast ti ćeš gđo.Tomašević opet po svoje ovceharry_90 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ulica majke Majkla Dzeksona![]()
lanci katanci i laserski zraci
![]()
[youtube][/youtube]
dok je mačka na diplomatski hor miševo kolo vode..OPA ĐURĐO! No comment !!!![]()
![]()
Zovu je lopovska Legenda![]()
Hajd malo pojasni...nisam pratio ovaj njegov dolazak BiH. O cemu je pricao???KONGO je napisao/la:Vidim BiH svrsava zbog gospodina Josipovica. To je samo sminka, kupe sebi potrebne bodove za EU a naivni Bosnjo misli da su istinski saveznik.
Nikad Bosnjo da se opameti, al sta's taki smo
!
Devil je bio na utakmici, čekamo njegov komentar.harry_90 je napisao/la:Navijač Crvene Zvezde u kritičnom stanju
Novi težak incident zbio se u srijedu u srpskom nogometu. Tijekom polufinalne utakmice nacionalnog kupa između Crvene Zvezde i OFK Beograda, jedan navijač zadobio je prostrijelnu ranu. Liječnici se bore za njegov život...
Nesretni navijač stradao je tijekom tučnjave u drugom poluvremenu na sjevernoj tribini, na kojoj se okupljaju najvatreniji navijači Crvene Zvezde.
Mladić je zadobio teške ozljede i prostrijelnu ranu s lijeve strane trbuha. Naša ekipa je odmah mladića reanimirala i prebacila u bolnicu, na operacijskli stol. Ozljede su vitalne, odnosno opasne po život - izjavio je direktor klinike Anklave Slobodan Ivanović za televiziju B92.
Crvena Zvezda je pobijedila 1-0 golom Lekića u 87. minuti. U drugoj polufinalnoj utakmici, danas će se sastati branitelj naslova Partizan i Vojvodina.