Nek mu je sa srecom, svakako. Al ocito da se u zadnje vrijeme malo pogubio.
Sad je razumljivo i ovo ukidanje suspenzije za igrace. Dzeno se vraca, a Dejo ne moze suspendovan na gol.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Šta je tu čudno, kako bi Dženo postavio Deju na gol da je ostao suspendovan. Smiješno do bola, ovo nam nije trebalo.shaman7 je napisao/la:Jedan dan ukinuta suspenzija, sutradan Meho bivši
Deji je ukinuta suspenzijaHordas Doboj je napisao/la:Trpimo mi njega kako je poceo proljetni dio. Onu igru iz Zvornika mu nisam mogao halaliti. Ocekivao sam da ce jos poslije one smijurije od taktike dobiti nogu.
Sad je razumljivo i ovo ukidanje suspenzije za igrace. Dzeno se vraca, a Dejo ne moze suspendovan na gol.![]()
Padaju maske.Ado76 je napisao/la:Deji je ukinuta suspenzijaHordas Doboj je napisao/la:Trpimo mi njega kako je poceo proljetni dio. Onu igru iz Zvornika mu nisam mogao halaliti. Ocekivao sam da ce jos poslije one smijurije od taktike dobiti nogu.
Sad je razumljivo i ovo ukidanje suspenzije za igrace. Dzeno se vraca, a Dejo ne moze suspendovan na gol.![]()
![]()
![]()
Na pogrešnoj temi pišeš a smijenjen je jer nije imao licencu.katakomba je napisao/la:Može li neko reći, zbog čega je Dženo dobio otkaz u Sarajevu. Pošto znam da je vodio vas, meni se čini u EL protiv Atromitosa..
uh,to bi bilo extra.amypitar je napisao/la:Dzeno ce posle kupa uzeti i titulu.Živi bili pa vidjeli.
"Pozitivan šok."hz1987 je napisao/la:cek malo????
uscuplicev ucinak u 7 utakmica na pocetku sezone 3-4-0 (13bodova)
isti ucinak kodre u tih 7 utakmica u drugom dijelu sezone 3-3-1 (12bodova)
sta smo dobili promjenom???