FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

sajo10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la sajo10 » 21 apr 2015, 02:37

Ne kontam sta je problem yebemu misa... Umjesto Dzenisa, Memije i Amira ubaciti tri nova juniora i dati djeci da se igraju hahaha :D :D
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 21 apr 2015, 02:44

Orton je napisao/la: De se prekontaj jos jednom sta si napisao sada :D
Repka igra kvalifikacije za uefino takmicenje u terminu koji nije uefin
Da.
Imaš kalendar UEFA-e i FIFA-e u kojem su zvanični termini odigravanja prijateljskih ili kvalifikacionih utakmica i za utakmice koje se igraju u tom periodu su klubovi dužni da puste igrače, u suprotnom nisu. Ostalih pet grupa je svoje utakmice igralo u zvaničnom terminu, u prošloj pauzi, naša grupa (ne znam zašto) igra u nezvaničnom terminu i terminu koji nije u kalendaru za ovu godinu.
Sam turnir u Grčkoj će biti u UEFA-inom terminu, kvalifikacije naše grupe nisu.

Official or Friendly Matches:
08-16 June
31 August - 08 September
05-13 October
09-17 November

Zvanični termini za naredni period i za te periode je klub dužan pustiti igrače i ti termini se boduju na rang listi. Svaka utakmica mimo tih datuma nije zvanična,klub ne mora pustiti igrače i ona se ne boduje.
Dosta igrača nije bilo u mogućnosti da nam se odazove za ove utakmice, jer ne igramo u UEFA terminu, te im klubovi nisu dopustili da dođu na okupljanje.
Jasno kao dan.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 21 apr 2015, 02:59

Ovo sto si ti podebljo se odnosi na prijateljske utakmice sa Albanijom.One nisu u zvanicnim terminima i zato su pozvani drugi igraci odnosno igraci koje je klub pustio.

Da nije zvanicni termin sigurno se Odovic i Kodro ne bi pojavljivali u medijima povodom toga niti bi portal objavio clanak da bi se klubovi mogli naci u problemu.
Sve je jasno kao dan,samo ti pogresno tumacis tematiku.

Sigurno da bi reprezentacija mogla napraviti izuzetak za Zeljeznicar i Sarajevo ali bi to onda ocekivali i svi ostali klubovi.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 21 apr 2015, 08:21

Opet od osmo u široku raspravu o nečemu što je u ovom momentu potpuno nebitno. Ustvari,ne samo da je nebitno, već je i štetno.
Skreće se pažnja sa najbitnije stvari u ovom momentu,a to je sutrašnja utakmica sa Slobodom.
Da bi se remetile normalne pripreme za predstojecu utakmicu,dovoljno je da se priča o tome,da novinari zovu trenere i igrače i traže izjave...I ova naša priča ovdje ima negativne konotacije.I ovo se čita i komentarise.
Raspisali smo se o nečemu što će se događati 16.05.,skoro mjesec dana.Do tada imamo pet utakmica. Svaka jednako važna. Ustvari nije,najvažnija je ova sutra. I hajmo se tako i ponašati.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 21 apr 2015, 08:50

Ljudi dragi kako nije UEFIN termin kad su kvalifikacije u pitanju. Inače te kvale mladih se igraju uvijek u različitim terminima. Problem je što naš savez nije razmišljao o ovome i nije pravio raspored spram ovoga. Kad se to radilo velika većina igrača U-19 selekcije je igrala za prvi tim, pogotovo što se raspored promijenio zbog vremenskih neprilika već jednom. Uglavnom najbitnije je da djeca nisu otišla na ove tekme sa ALbanijom. Do 16.05. je mjesec i nema potrebe da sad o tome raspravljamo. Vjerujem da će se naći neko rješenje jer je i nama i savezu i pitarima u ciju da djeca igraju obje tekme. Meni je bio problem za sutra jer sam mislio da će se morati odazvati i da ih nećemo imati za SLobodu. Sad sam miran mjesec dana, a do tadda će se, nadam se, sve riješiti.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 21 apr 2015, 08:52

Da je sutra dobiti kao u Tuzli na jesen, bilo bi odlicno. Red je Kokot da ga zabije.. Oda je imao razgovor s Nuspahicem u vezi njegovih igri i to. Sutra svi na Grbavicu.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 21 apr 2015, 08:55

totalno je svejedno ko ga zabija, a kokot doprinosi igri na sve moguće načine i kad ne zabija. jedini naš igrač u ovoj ekipi koji zna i leći i valjati se kad treba :mrgreen:

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 21 apr 2015, 08:59

Minjore je napisao/la:Da je sutra dobiti kao u Tuzli na jesen, bilo bi odlicno. Red je Kokot da ga zabije.. Oda je imao razgovor s Nuspahicem u vezi njegovih igri i to. Sutra svi na Grbavicu.
Bas me zanima ovo oko Nuspahica, sta je na kraju dogovor njih dvojice?
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 21 apr 2015, 09:23

tm8782 je napisao/la:
Minjore je napisao/la:Da je sutra dobiti kao u Tuzli na jesen, bilo bi odlicno. Red je Kokot da ga zabije.. Oda je imao razgovor s Nuspahicem u vezi njegovih igri i to. Sutra svi na Grbavicu.
Bas me zanima ovo oko Nuspahica, sta je na kraju dogovor njih dvojice?
Dogovor je bio vec odavno da ga je Oda sklonio iz ekipe i da ce ovaj otici na kraju sezone. Zbog cega ga je sklonio to ne znam.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 21 apr 2015, 09:27

@arelinho

Hvala.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 21 apr 2015, 09:33

ChWilla je napisao/la:totalno je svejedno ko ga zabija, a kokot doprinosi igri na sve moguće načine i kad ne zabija. jedini naš igrač u ovoj ekipi koji zna i leći i valjati se kad treba :mrgreen:
Ma Koka je budaletina, kao što ti reće na svaki mogući način on doprinosi igri. Od driblinga, pasova, asistencija, golova pa do valjanja, guranja (ovdje je nenadmašen, mislim da izgubljenog duela nema :lol: ), onih bolesnih klizećih startova štoperima, golmanima pa i startovima na loptu kada je ona već izašla sa terena (onda je bolesnik nekako i izvadi te digne publiku na noge svojom borbenošću). Izuzetno zahvalan igrač i zato bi volio da i on počne postizati što više golova jer je to i zaslužio doprinosom igri. Nevjerovatno je koliko slavi naše golove, ko da je svaki za titulu :lol:
Kada ovo spomenem odma mi prođu golovi Đelmića i onaj prvi Beganovića kada ih je u stilu kečera razasuo po podu. Preore teren uzduž i poprijeko ko da je ponikao u našem klubu i zato ga poštujem. Drago mi je što imamo jednog ovakvog igrača u ekipi.

Hoće ono i udariti hinjski, pratio sam ga ja :lol:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 21 apr 2015, 09:36

Zaista dobro proljeće za sve nas, ali na to smo nekako i navikli :D , trebamo samo razmišljati od utakmice do utakmice jer mislim da je to najbolji sistem igranja u našoj ligi.Vezano za naše omladince koji trebaju igrati u reprezentaciji, pustite to, sve će to doći na svoje.
Mi sada samo trebamo da se fokusiramo na Slobodu, jer poslije toga imamo, po meni, nezgodno gostovanje u Gradačac, i mislim kao što je već neko prije mene napisao, da će nam to pokazati jel stvarno jurišamo na prvo mjesto i imamo li snage za to.
Kako god se završila ova sezona, bili bi svi zadovoljni Evropom, trebamo biti ponosni na našu djecu, pa niko u svijetu nije u jednoj sezoni izbacio ovoliko omladinaca, ali mi jesmo i napravili smo jaku podlogu za sljedeću sezonu.
Bajić, Beganović, Memija, Sadiković, Hadžiahmetović :tokralju:

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 21 apr 2015, 09:41

Gledajući ovu omladinu kako igra, mene da se pita ja bi u vatru gurnuo sve iz našeg pogona. To ludo jebote :D
Jel primjetio iko kako Beganović napade onog igrača Viteza nakon faula nad njim? Ko da je 86.o a ne 96.o :lol:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Nydalen
Kontakt:

FK Željezničar

Post Postao/la Nydalen » 21 apr 2015, 09:58

Jel moguce da nam je onakav Bucan potrebniji od Nuspe.
Ili je ovaj drugi neki belaj napravio.

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 21 apr 2015, 10:00

Ajzea je napisao/la:Gledajući ovu omladinu kako igra, mene da se pita ja bi u vatru gurnuo sve iz našeg pogona. To ludo jebote :D
Jel primjetio iko kako Beganović napade onog igrača Viteza nakon faula nad njim? Ko da je 86.o a ne 96.o :lol:
Bit će on strašan igrač, pa bilo je i vrijeme da se i kod nas počnu talenti prepoznavati u 17-18-oj godini, a ne ona priča, potencijal je, a igrač ima 25 godina :D , i onda je normala stvar da klub jača, samom prodajom mladih igrača, kao i time da igrači ostaju par godina u klubu.

Enemy00
Kontakt:

Post Postao/la Enemy00 » 21 apr 2015, 10:04

Nydalen je napisao/la:Jel moguce da nam je onakav Bucan potrebniji od Nuspe.
Ili je ovaj drugi neki belaj napravio.
Ja koliko znam Nuspahic je imao povreda u zadnje vrijeme, i sada je spreman 100%.
Mislim da ce mu Odovic pruziti sansu da se pokaze.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 21 apr 2015, 10:10

Boga mi @arelinho ja sam nacuo da se racuna na njeg. Oda mu je naglasio da ima
brzinu i pamet al da treba znati iskoristiti, tj ukomponovati. Uzelac je vukao takodjer povredu,.par treninga je propustio..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 21 apr 2015, 10:14

Minjore je napisao/la:Boga mi @arelinho ja sam nacuo da se racuna na njeg. Oda mu je naglasio da ima
brzinu i pamet al da treba znati iskoristiti, tj ukomponovati. Uzelac je vukao takodjer povredu,.par treninga je propustio..
Hvala i tebi za info, obradovao si me.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 21 apr 2015, 10:24

Treba momku pružiti šansu, protiv Metalurga je bio najbolji i njegovim izlaskom sve je krenulo naopako. Mlad je još a i imao je tu povredu pa ga treba gurati jer čini mi se da umije. Bolje i on nego Sejo koji svojim ulaskom unervozi naše i njihove igrače, sudije, navijače, igrače na klupi, uprave kluba, one koje na TVu gledaju tekmu, kladioničare, kuhare, konobare, doktore i medicinske sestre :roll:

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 21 apr 2015, 10:35

ljudi moji sta je sa stanom, kad se ocekuje da ce pocet igrat ?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.