@harry et uzivaj mi moramo strepiti

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
kksiroki je napisao/la:Evo pokušao sam nazvat na ovu TV ( na barem 10 različiti brojeva ) i nigdje živa roba oni očito do 3 rade , toliko o mojim nadama za prijenos.
Ako ne bude prijenos,Target krivacTaRgEt_ je napisao/la:kksiroki je napisao/la:Evo pokušao sam nazvat na ovu TV ( na barem 10 različiti brojeva ) i nigdje živa roba oni očito do 3 rade , toliko o mojim nadama za prijenos.
Rade oni ne brini se samo ne javljaju se svakommrsko im ali cuo sam da ce biti prenosa
Valjda nece slagati
Ma nije problem za mene ja svakako tebe imamTaRgEt_ je napisao/la:kksiroki je napisao/la:Evo pokušao sam nazvat na ovu TV ( na barem 10 različiti brojeva ) i nigdje živa roba oni očito do 3 rade , toliko o mojim nadama za prijenos.
Rade oni ne brini se samo ne javljaju se svakommrsko im ali cuo sam da ce biti prenosa
Valjda nece slagati
Ma veceras ce da bude tvrda tekma,naravno uz pobjedu SlobodeBarney Stinson je napisao/la:ja se nesto ne nadam, pripremio sam se da nece biti pa ako bude super...![]()
@harry et uzivaj mi moramo strepiti![]()
kksiroki je napisao/la:Ma nije problem za mene ja svakako tebe imamTaRgEt_ je napisao/la:kksiroki je napisao/la:Evo pokušao sam nazvat na ovu TV ( na barem 10 različiti brojeva ) i nigdje živa roba oni očito do 3 rade , toliko o mojim nadama za prijenos.
Valjda nece slagati
ali šta će drugi ljudi , a Bogami ni tebi neće biti lako najavljujem ti poruke cca. svako 24 sec , jednu po napadu
harry_90 je napisao/la:Eh ako je Ibro glavni u sportskoj redakciji,razocarao me jei reci mu nek otjera onog sportskog voditelja,glavatog,ne znam kako se zove,covjek radi na tv,a muca kad prica
ili ce dati tekmu u reprizi,gdje ce oni maknut BESTSELLER iz programa ccc,valja prodat koju serpu itd
Popricaj sa Ibragom,on to mora rijesit,ovako vazna tekma da se ne prenosiTaRgEt_ je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Eh ako je Ibro glavni u sportskoj redakciji,razocarao me jei reci mu nek otjera onog sportskog voditelja,glavatog,ne znam kako se zove,covjek radi na tv,a muca kad prica
ili ce dati tekmu u reprizi,gdje ce oni maknut BESTSELLER iz programa ccc,valja prodat koju serpu itd
Ma serpe se prodaju ima godina nece niko)) a ne znam popricacu sa Ibrom pa sta bude a taj uzeo mi mjesto trebao sam ja da radim ali
)))))))))) hahhahah
http://www.bhstring.net/tuzlauslikama/t ... p?id=35391Barney Stinson je napisao/la:ima li negdje slika sa utakmice??
Šta ćeš, nismo svi isti.dudlas74 je napisao/la:Neko se zadovoljava titulama, neko takmicenjem u NLB ligi a neko u pariranju sirokom, bosni i igokei.
dudlas74 je napisao/la:Neko se zadovoljava titulama, neko takmicenjem u NLB ligi a neko u pariranju sirokom, bosni i igokei.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.