Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
I glavonja je radio na afirmisanju mladih; Susic, Hadzic, Kvrzic...
Ne samo da su debitovali, nego su isli i na svjetsko, i bili neizostavni clanovi prve postave.
Ne samo da su debitovali, nego su isli i na svjetsko, i bili neizostavni clanovi prve postave.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Cemu ovakav odnos prema nasim mladjim selekcijama? Pizdarije ciste. I kadetska i juniorska redovno igraju elitni krug i imaju u najmanju ruku solidne rezultate. Ma imaju i vise od toga. Radi se puno ozbiljnije zadnjih godina, a niko da to pohvali nego samo ovako podcjenjivanje. Niko nema pravo ocekivat da se BiH nadje na prvenstvu gdje ima samo 8 reprezentacija. Sada su prosirili i mozemo nesto ocekivat u narednim godinama.Iako loši rezultati i još gori renome naših kadetskih i juniorskih reprezentacija odbijaju bosanske momke diljem Europe da zaigraju za Bosnu i Hercegovinu
A gdje su ti "novinari", ili ko je vec ovo napisao, da malo predstavi te momke, da malo prate rad tih ekipa, a ne samo da googlaju gdje ko igra i na osnovu toga zakljuce ko je talenat, a ko nije. Evo vise informacija o mladjim kategorijama mozes procitat od Saje ovdje na forumu nego na svim portalima zajedno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
Prati vecina novinara, one koji placaju.
- Goalgetter
- Kontakt:
Bazdarevic trenutno u Sloveniji gleda utakmicu Domzale - Gorica [Prati Horica i Sisica].

V ekipi Domžal zaradi okrevanja po poškodbi ni Dejana Milića in Zenija Husmanija. Tekma je v znamenju dobrodelnosti. Gledalci morajo namesto nakupa vstopnice za vstop na stadion prinesti dva prehrambena izdelka z daljšim rokom uporabe. Zbrano hrano bo NK Domžale predal organizaciji Anina zvezdica, katere logotip krasi hrbtno stran dresa dvakratnih državnih prvakov. Tekmo sta si ogledala tudi selektorja Slovenije in Bosne in Hercegovine Srečko Katanec in Mehmet Baždarević. Slednji spremlja igro Kenana Horića in Aladina Šišića.

Ljiljane, spominjali smo Gangija (Aladina). Nadam se da će se vratiti dobrim igrama, pa šta Bog da.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Sljedeci konkurs se prijavljujemo za skauteBaDa12 je napisao/la:![]()
Ljiljane, spominjali smo Gangija (Aladina). Nadam se da će se vratiti dobrim igrama, pa šta Bog da.

Nadam se da ce obojica iskoristiti ove prilike

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
ODlično Meša
makar iskazuješ poštovanje potencjalnim igračima reprezentacije svojim posjetama z razliku od Sušića kojem je bilo normalno da svi igraju negdje drugdje ili pak da KOlašinac dođe pješke u Bosnu ali i tad ne bi stigo na vrijeme

I ove sedmice izgleda da se stanje sto se forme igrača tice ništa radikalno ne mjenja. Djuric
Salihovic i Mujdza ništa, Besic i Ibisevic desetak minuta, Prcic dvadeset, Hajrovic nije u konkurenciji za sutrašnji susret.
Bico standardan,Bega isto tako, Medunjanin je danas odigrao svih devedeset.
Salihovic i Mujdza ništa, Besic i Ibisevic desetak minuta, Prcic dvadeset, Hajrovic nije u konkurenciji za sutrašnji susret.
Bico standardan,Bega isto tako, Medunjanin je danas odigrao svih devedeset.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Meša prateći potencijalne reprezentativce proputovao više nego Papke za čitav život. Joj razlike, drastične razlike, što bi rek'o Đuro.
DRUG NEBI TI PUNCA
Zna Mesa da se mora naci prijae svega bek ,jer se na Mujdzu tesko moze racunat..Takodje on zna da ima.dobrih igraca u osrednjim ligama i klubovima,treba to iscwprkat a ne ko Safet cekat da bude najbolji igrac logi.i da na kraju kaze ja sam.ga otkrio(Besic)..a ljudi i novinari na sva vrata pisali..Samo rad Mesa i doci ce rezultat...
- Pametuglavu
- Kontakt:
dazgembo89 je napisao/la:ODlično Mešamakar iskazuješ poštovanje potencjalnim igračima reprezentacije svojim posjetama z razliku od Sušića kojem je bilo normalno da svi igraju negdje drugdje ili pak da KOlašinac dođe pješke u Bosnu ali i tad ne bi stigo na vrijeme
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
-
- Kontakt:
niko nista ne mora ali je logicnije bilo da je pozvao Mahmutovica koji je stariji,iskusniji i koji je po svojoj vokaciji pokretni , brzi napadac za razliku od Djurica koji je dvometras i koji nista nije pokretniji,samostalniji ,brzi ni bolji od Dzeke ni od Ibisevica.Motokultivator je napisao/la:Glavonja ga nije zvao toliko godina (da ne spominjem tekma u Izrealu)... pa cuj Mesa MORAO pozvati Mahmutovica prije DjureMahmutovic je MORAO biti pozvan prije Djura![]()
Naravno i Djurica treba pozvati i PROBATI i sigurno da i on ima mjesta u ovoj ekipi zato sto svaka ozbilnija reprezentacija ima barem 4-5 napadaca na širem spisku
ali ipak mala prednost Mahmutovicu
Selektor bh. reprezentacije Mehmed Baždarević tijekom vikenda sa tribina stadiona u Domžalama posmatrao je odbrambenog fudbalera Kenana Horića.
Kenan Horić za ss.ba.
Kenan Horić za ss.ba.
Bravo Mesa, samo radi.Baždarević me kontaktirao prije nekoliko mjeseci, odnosno pred sami početak drugog dijela prvenstva i to mi je dalo jedan dodatni motiv. Drago mi je što se obratila pažnja na moje igre.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Ko je ono ovdje napisao Meša ako hoće da bude dobar selektor samo neka radi suprotno od onog śto je Sušić radio 

dzaba obilazenje ako rezultati izostanu.
Sve je dzaba ako rezultati izostanu, ali covjek daje sebi i nama najbolje moguce uslove za uspjeh. To je sve sto moze uradit. Na kraju krajeva uvijek treba doza srece sa formom, povredama i samoj utakmici.harixs je napisao/la:dzaba obilazenje ako rezultati izostanu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Consigliere
- Kontakt:
Mislis ako ne napravi cudo i odvede na na prvenstvo?harixs je napisao/la:dzaba obilazenje ako rezultati izostanu.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ako je cudo pobijediti Wels, Izrael na svom terenu. Onda yebi taj nas odlazak na bilo kakvo prvenstvo.Consigliere je napisao/la:Mislis ako ne napravi cudo i odvede na na prvenstvo?harixs je napisao/la:dzaba obilazenje ako rezultati izostanu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Mesa je krenuo iz dubokog minusa, sto nije ista stvar kao krenuti od nule, tako da su ove utakmice daleko teze nego sto bi bile. Nije cudo pobijediti Vels i Izrael na svom terenu, ali je ogroman psiholoski pritisak i sitnica te moze izbaciti iz utakmice, a to automatski znaci i izbacivanje sa plasmana za Euro, jer nemas popravni niti pravo na bilo kakav kiks, a protivniku odgovara sve osim normalne igre. Vidit ces koliko ce biti kradje vremena, izmotavanja, lezanja po terenu, provociranja i mnogih drugih stvari vec protiv izraela. Mesa je preuzeo reprezentaciju u trenutku kad ga moze zaj.ebavati ko god hoce, pa cak i Andora.harishp je napisao/la:Ako je cudo pobijediti Wels, Izrael na svom terenu. Onda yebi taj nas odlazak na bilo kakvo prvenstvo.Consigliere je napisao/la:Mislis ako ne napravi cudo i odvede na na prvenstvo?harixs je napisao/la:dzaba obilazenje ako rezultati izostanu.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- Consigliere
- Kontakt:
Dakle, treba nam jos samo 6 bodova?harishp je napisao/la: Ako je cudo pobijediti Wels, Izrael na svom terenu. Onda yebi taj nas odlazak na bilo kakvo prvenstvo.

Fit Tony: I keep my friends close...
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], invincible1921, legendarnadruga i 19 gostiju.