Pa nakon 17 godina tako vam dodje.Wert je napisao/la:E moj Harise, ako ti je "šampion Francuske" to daj šta daš, onda niđe veze.

Mora da vam je dodijalo kao i Lyonu i Bordou

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Pa nakon 17 godina tako vam dodje.Wert je napisao/la:E moj Harise, ako ti je "šampion Francuske" to daj šta daš, onda niđe veze.
Svarzeneger kojeg grlo boli.marseille_unique je napisao/la:nide veze
harishp je napisao/la:Svarzeneger kojeg grlo boli.marseille_unique je napisao/la:nide veze![]()
Ovo se moze komotno cestitati na tituli.Cisto sumnjam da ste u stanju prosuti ovu sansu.
Jest al' zaboravih napisati,sta to vrijedi kad ce vas u prije proljeca opet ''njaki'' izbaciti iz takmicenja.marseille_unique je napisao/la:harishp je napisao/la:Svarzeneger kojeg grlo boli.marseille_unique je napisao/la:nide veze![]()
Ovo se moze komotno cestitati na tituli.Cisto sumnjam da ste u stanju prosuti ovu sansu.
koga briga za vasa ne logick amisljenja po vama smo mi samo prije mjesewc dana bili u borbi za euro ligu bez ikakae sanse da osvojimo ma ne to bi bilo smak svijeta,
ali ko ce biti pametniji od vas na forumu, kaki ste samo rijecitio generali posliej bitki
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.