Neki dan sam procitao da je citav popis doveden u pitanje, nesto se svadjaju po kojim kriterijima zakljucit ko zaista zivi u BiH, a ko ne.bulbasor je napisao/la:Ljudi i zaboravili za onaj popis, ima li gdje rezultata? Jesu li nam prebrojali krvna zrnca?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- samo_lijevo
- Kontakt:
BaDa12 je napisao/la:@ljevače,
Ne znam kako možeš biti tako siguran, kad nisi upućen. Cazin je i na ranijim popisima imao više stanovnika od mnogih većih općina, i uvijek je bio pri vrhu. Naravno, brojke su bile i veće od ovog popisa, jer je zadnje pravo popisivanje bilo prije nesretnog rata.
Ne znam zašto ne bi imalo logike, tako je kako je. Površina nije pravilo.
Hoces mi reci da je Bihac za 20 godina izgubio 10000 stanovnika a vi to isto dobili ?
Daj molim te nemoj me ubjedjivati u nemoguce stvari.
Ko je spominjao povrsinu ?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- legenda reala
- Kontakt:
BaDa12
Upravu je moj drug ljevak

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Preliminarni su izašli nekad davno, http://www.bhas.ba/obavjestenja/Prelimi ... ti_bos.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;bulbasor je napisao/la:Ljudi i zaboravili za onaj popis, ima li gdje rezultata? Jesu li nam prebrojali krvna zrnca?
Ovo je zadnja infromacija:

Ne, neću.samo_lijevo je napisao/la: Hoces mi reci da je Bihac za 20 godina izgubio 10000 stanovnika a vi to isto dobili ?
Ništa te ne ubjeđujem, pokazujem ti brojke.
Sve sam ti rekla već.legenda reala je napisao/la:BaDa12

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- samo_lijevo
- Kontakt:
To je tako ,nece se promijeniti sto ja govorim da nije tako, ali svi znamo da je to cirkus i da nema veze sa stvarnoscu.Ne, neću.
Blago vama pa ste uspjeli to izgurati, ja vam se divim.
Zašto ne? Rat bio jare, rat... Možda su bihać napustili srbi i hrvati, ne znam koliko ih je bilo, a u cazin došli npr bošnjaci iz rs...samo_lijevo je napisao/la:BaDa12 je napisao/la:@ljevače,
Ne znam kako možeš biti tako siguran, kad nisi upućen. Cazin je i na ranijim popisima imao više stanovnika od mnogih većih općina, i uvijek je bio pri vrhu. Naravno, brojke su bile i veće od ovog popisa, jer je zadnje pravo popisivanje bilo prije nesretnog rata.
Ne znam zašto ne bi imalo logike, tako je kako je. Površina nije pravilo.
Hoces mi reci da je Bihac za 20 godina izgubio 10000 stanovnika a vi to isto dobili ?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Jesu li na tom popisu pitali za seksualnu orijentaciju? Da Legenda vidi koliko ih ima poput njega.
HAHAHA, koji me mod prca i edituje post?
Neces dusmane.
Znamo da je to Rio naravno. 
HAHAHA, koji me mod prca i edituje post?

Hvala ti, mene su popisivali četiri puta, baš je bilo posla.samo_lijevo je napisao/la:Blago vama pa ste uspjeli to izgurati, ja vam se divim.Ne, neću.

Nebitno je šta ti pišeš ili ja, tako je kako je, i ne vidim kako su se greške mogle desiti u desetinama hiljada.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
otvaram.live klađenje.... za koliko će vremena cartman biti u banovićima:
1) par minuta
2) par sati
3) par dana?
1) par minuta
2) par sati
3) par dana?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Samo mu editujte, da vidi kako jeCartman je napisao/la:Jesu li na tom popisu pitali za seksualnu orijentaciju? Da Legenda vidi koliko ih ima poput njega.
HAHAHA, koji me mod prca i edituje post?Neces dusmane.
Znamo da je to Rio naravno.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mirujem ja dok ne odigram SS ligu. Tako da prve dvije opcije trebaju imat visoke kvote.DANTES je napisao/la:otvaram.live klađenje.... za koliko će vremena cartman biti u banovićima:
1) par minuta
2) par sati
3) par dana?

Treca 1,05.
- Pametuglavu
- Kontakt:
Vidm da se ovdje sve i svasta pise pa da se obratim na ovu temu chat je za to pa vjerujem da pratite nogomet zapravo rep.BIH lik mi tvrdi da Mario Vranicic nije celav a tacno se sjecam kad je protiv Irske igrao celavac Vrancic..
Tema Vrancic Damir ili Mario nemojte se sprdati hvala pozdrav.
Pisem sa mobitela pola slova neki slika ne vidim
Zadnja izmjena: Pametuglavu, dana/u 19 apr 2015, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
x
- samo_lijevo
- Kontakt:
NIsu greske, nisam rekao da su greske.BaDa12 je napisao/la: Hvala ti, mene su popisivali četiri puta, baš je bilo posla.![]()
Nebitno je šta ti pišeš ili ja, tako je kako je, i ne vidim kako su se greške mogle desiti u desetinama hiljada.
Mislio sam da si ozbiljnija, no dobro. Ovakve odgovore sam ocekivao od Otela, ali ne i od tebe.
Mislis Bijeljina u Federaciji ? Moze bit, sto da ne.DANTES je napisao/la: Zašto ne? Rat bio jare, rat... Možda su bihać napustili srbi i hrvati, ne znam koliko ih je bilo, a u cazin došli npr bošnjaci iz rs...
jarane jesi obriso mobitel ocat?Pametuglavu je napisao/la:Vidm da se ovdje sve i svasta pise pa da se obratim na ovu temu chat je za to pa vjerujem da pratite nogomet zapravo rep.BIH lik mi tvrdi da Mario Vranicic nije celav a tacno se sjecam kad je protiv Irske igrao celavac Vrancic..
- samo_lijevo
- Kontakt:
Pa da se puno ljudi doselilo u Bijeljinu, to se htio napisati za Cazin. Jesam upravu ?DANTES je napisao/la:@samo lijevo o čemu ti to?
http://pescanik.net/zasto-volim-bosnu/" onclick="window.open(this.href);return false;
odakle da znam... možda jeste... mada dok izađu rezultati popisa sve je to prazna slamasamo_lijevo je napisao/la:Pa da se puno ljudi doselilo u Bijeljinu, to se htio napisati za Cazin. Jesam upravu ?DANTES je napisao/la:@samo lijevo o čemu ti to?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Naravno da sam ozbiljna, ali šta da ja odgovorim na tvoje da smo uspjeli izgurati?samo_lijevo je napisao/la:NIsu greske, nisam rekao da su greske.BaDa12 je napisao/la: Hvala ti, mene su popisivali četiri puta, baš je bilo posla.![]()
Mislio sam da si ozbiljnija, no dobro. Ovakve odgovore sam ocekivao od Otela, ali ne i od tebe.
Kako da ja to protumačim nego da ti mene zezaš i ukazuješ na nekakve nepravilnosti? Matematika je jedina istina, broj kaže sad tako i tako je. Ne razumijem te fakat.
Ovo još nisu zvanični rezultati, i Bog zna hoće li takvi ikad osvanuti. Ali, ja sam ti rekla da je Cazin po broju stanovnika uvijek bio pri vrhu u državi, što je interesantno, imajući u vidu malu površinu; to je jedino što sam ja spomenula u početku kao fakt.
- Pametuglavu
- Kontakt:
nisam sto bi brisao mobitelCartman je napisao/la:jarane jesi obriso mobitel ocat?Pametuglavu je napisao/la:Vidm da se ovdje sve i svasta pise pa da se obratim na ovu temu chat je za to pa vjerujem da pratite nogomet zapravo rep.BIH lik mi tvrdi da Mario Vranicic nije celav a tacno se sjecam kad je protiv Irske igrao celavac Vrancic..
You can take forum away from Ahmo.
x
x
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.