AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Gefufna
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Gefufna » 19 apr 2015, 21:56

I vi ste odron od ekipe. Place mi se kad vidim na sta su spali ovi derbi susreti.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 19 apr 2015, 22:00

Gefufna je napisao/la:I vi ste odron od ekipe. Place mi se kad vidim na sta su spali ovi derbi susreti.
e neka si došao da nas prosvijetliš, mi smo ovdje sve do sada kontali da je ova ekipa toliko jaka da može bez problema uzeti ligu prvaka!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 19 apr 2015, 22:04

Joj patnje od igre, tri dana kad bi igrali ne bi stvorili priliku. Sta li ovaj Pipo pokusava to ni on sam ne moze shvatit.. :oops:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 apr 2015, 22:22

sreca pa covjek ranije napravio prekrsaj povuko igraca , a inace sad b gubili 1-0 ... na prvu mi se ucinilo da je ponisten ljudima cist gol, ali definitivno je povukao prije te situacije igraca i mislim d aje opravdano ponisten gol
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 19 apr 2015, 22:42

Teška utakmica k'o olovo.Apsolutno negledljivo, jedino mi je drago što je Suso nastupio i eto Ginkel se haman ustalio u prvoj postavi, a sve ostalo velika nula.
Majko mila kad uđoše Destro i Cerci, izgubismo i ono malo kuveta što smo imali. To je to, do sljedeće sezone inshAllah ja utakmice Milana ne gledam. Fuj!!
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 apr 2015, 22:53

Pa eto, solidna utakmica iz ugla neutralnog gledaoca, bilo je zara, nabija, par dobrih akcija, samo su golovi falili.

Prvo poluvrijeme solidno, u drugom smo usrali i sefa i stanicu, katastrofalno su odigrali, sageli se i naguzili protivnicima haman. :crazy:
Generalno jeste bila izjednacena utakmica s tim da je Inter zasluzio bolji rezultat jer su bili konkretniji, plus im cist penal nije dosudjen (i ponisteni gol mi je malo dvojben iako ima osnove za to). Al' ajde, neka su i nas malo vile pronosale... :P

i jos jednom, ima da se svi kolektivno sagnemo lopezu i popusimo :tokralju:
odbrana je isto bila ok, pogotovo mexes... ostatak necu komentarisati, kao ni igru. sve je to vec sto puta vidjeno dosad, nema potrebe ponavljat se. :yawn:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 19 apr 2015, 22:55

Joj derbija :tokralju:
Ne daj Boze da ne dodje do promjena na ljeto,ovo moja psiha vise podnosit ne moze. Knjige se daju o ovoj igri pisati,nit imamo kontru,nit znamo akciju napravit,branimo se ko niko,ma nista mi ko fudbalska ekipa ne radimo. :salut:

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 19 apr 2015, 23:03

Galliani gleda svaku utakmicu i još idiot nije uvidio da Milan ne zna uigrane akcije napraviti i da niko nema ideje šta uraditi u napadu. Ovo je bruka, kakve lažne devetke, to su lažni igrači!
Forza Milan!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 19 apr 2015, 23:29

Galliani to the fans after the game: "There isn't much to be said, it's not coincidence that both teams are ninth and tenth." najbolje kazano !!!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 19 apr 2015, 23:35

Mudrac co'ek :kafa: :pinokio:

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 19 apr 2015, 23:36

osim lopeza i meneza,,,,ostali ne vrijede ni dva eura,,,uzasssssss,,,gledao sam samo drugo poluvrijeme,,uzasni shinter vas stiskao,,,samo sreca i neznanje onih debila vas spasilo poraza,,,kad vidim tabelu,,,kontam boze da li je ovo moguce,,,,valjda vam dodju bolja vremena

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 20 apr 2015, 00:01

I ovu Evropu mozemo sanjati jer bjezimo 6 bodova za Fiorentinom koja je jaca od nas, i to sam jos racunao novo potecijalno otvoreno mjesto za Evropu. Znaci, pisi propalo i ove sezone. :zzz:

A ova utakmica je pokazala nase sve nedostatke, pocevsi od toga da ne znaju kontre krunisati golom, nema akcija, nisu u stanju odograti 90 minuta ravnopravno vec uvijek jedno poluvrijeme podbace. Pippo s druge strane karakteristicno iste greske pravi, od same postavke, taktike, izmjene, apsolutno sve pogresno. Kao i citave sezone uostalom.
Mi ni postenog suta na gol nismo imali, ne racunajuci one dvije poluprilike Susa, pa sta vise reci... :facepalm:

i opet da pohvalim lopeza i citavu odbranu, posebno mexesa jer su bar donekle svijetla tacka ove utakmice... ostale neka je stid, ajde sto je pipo promasio sa svim, al' pokazite bar malo volje i zelje za derbi, pa zar vam i to mora neko govoriti i ukazivati? :facepalm:

FORZA MILAN !

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 20 apr 2015, 09:24

Definitivno prestajem pratit Milan sto se tice ove sezone, nemam vise snage ni zivaca da trosim. Mrsko mi i pisat vise, jer nema se sta, sve se isto ponavlja. Tuga tuga :oops:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 20 apr 2015, 10:27

Treniraju tokom čitave sedmice, svaki dan dva treninga, onda dođe match day i igrači se šokiraju kada vide loptu. Niko nema blage veze šta da radi na terenu. Trener nema zamisao koju bi prenio na igrače. Pita li njega neko koji je način igre Milana, kako doći do gola i zabiti, ima li neka uigrana akcija. Ja pratim naše niže lige gdje igraju amateri i u svakoj ekipi ima neki pokretač i jasno možeš vidjeti ko kreira igru i kako žele do gola. U Milanu toga nema, svako siluje loptu koliko želi. Volio bih vidjeti taj njihov trening i šta njima stručnjak objašnjava svaki dan, ako uopšte i objašnjava.
Forza Milan!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 20 apr 2015, 13:10

Ovo je jedino vredno pomena od jucer

slika

I ja sam u dilemi da ih vise ne gledam do kraja sezone :roll:

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 20 apr 2015, 14:02

Navodno mr. Bee dolazi u nedjelju da završi posao. 20% odmah a dodatnih 45% sljedeće godine. Njegov dolazak bi navodno značio i povratak Maldinija u Milan. AMIN!!!
Il Club più titolato al mondo!

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 20 apr 2015, 14:24

Gefufna je napisao/la:I vi ste odron od ekipe. Place mi se kad vidim na sta su spali ovi derbi susreti.
:lol:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 20 apr 2015, 16:04

Ja što sam ove sezone gledao Milan gledao sam :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 20 apr 2015, 23:06

Daj bože da bude hljeba od tog tajlanđanina, samo ću to poželjeti jer je izgleda sve riješeno. Ako ništa, uvijek sam vjerovao da pedofil voli klub i da neće svakoj šuši prepustiti klub, tako da sam s te strane miran. Al' opet ostaje ono ali...
Super što će se vratiti neke osobe u klub, što će doći do promjena u igračkom kadru, ali ako se želi Milan vratiti na stare staze, bit će potrebno zaista mnogo ulagati jer drugačije u modernom fudbalu ne možeš doći rame od rame sa velikanima. Ako će nam biti k'o interovcima, 15-20 miliona za igrača maksimum, yebo ti to, neće se ni jedni ni drugi ni za 100 godina vratiti tamo gdje su bili. Ako ne odvališ bar 40-50 miliona po igraču (pretpostavljam da želimo wc pojačanja), nema od tebe ništa, a kako godine idu, sve će gore i gore biti stanje na tržištu. :yawn:

ja sam već one prošle sezone postao hladan na sve tako da me ovi rezultati ne tangiraju previše, ali volim ih gledati jer se uvijek pošteno nasmijem, počevši od pippa i njegovih ideja pa do igrača i onoga što oni prikazuju na terenu. :urnebes:

ali zato se nadam da ću od iduće sezone biti onaj stari ja... :zzz:

FORZA MILAN !

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 20 apr 2015, 23:13

Morate biti realni. Nema šanse da će se izdvajati 40-50 miliona za nekog igrača. Ako vam bude budžet 50 miliona budite sretni. Treba vama stručnjak ali iskusan koji će znati uklopiti igrače u svoj sistem koji će funkcionisati. Inzagi je smiješan.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.