Valjda od opštine Doboj ?Bosniacum Lilium je napisao/la:Od cegaBelminM23 je napisao/la:Doboj sve manji i manji, već dvije opštine se odvojile.
Ali neka neka.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Valjda od opštine Doboj ?Bosniacum Lilium je napisao/la:Od cegaBelminM23 je napisao/la:Doboj sve manji i manji, već dvije opštine se odvojile.
Ali neka neka.
Vidis da ima surutke.Heller je napisao/la:Evo me, sta je, neb ti ja ovo ni mrtav pio da je napisano kako treba a kamoli nakaradnosamo_lijevo je napisao/la:Gdje mi je @Heller ?
Ja bi sad u secesiju.Bosniacum Lilium je napisao/la:![]()
jos svaka mahala da nam postane nezavisna i dobri smo
Ja već planiram referendum u svojojBosniacum Lilium je napisao/la:![]()
Imamo najjaču i najbolju dijasporu, koja pomaže općini, ali nije tačno da je takva raspodjela. Isto tako, vrlo malo ljudi se seli u Bihać, mada ih dosta tamo radi, što nije ništa loše. Bihać je glavni grad i našeg kantona, naravno da trebamo biti dio toga.samo_lijevo je napisao/la: Ja i ovi iz Cazina, trecina ih u Bihacu, trecina u Njemackoj. Na 17000 domacinstava 70000 stanovnika.
Pa sigurno smo sada negdje teritorijalno manji za 40% nego prije. Odvojila se Opštine Petrovo i Stanari odnedavno (za ovo drugo zna @Golgeter, još boluje za djevojkomBosniacum Lilium je napisao/la:![]()
moraš i ti vidjeti šta je mali Nermin postavio na temi FBBaDa12 je napisao/la:[
@legendo, samo gledaj.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
stid me, ode tema u 3 pmlegenda reala je napisao/la:moraš i ti vidjeti šta je mali Nermin postavio na temi FBBaDa12 je napisao/la:[
@legendo, samo gledaj.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
Opet on i njegove proklete slike.legenda reala je napisao/la:moraš i ti vidjeti šta je mali Nermin postavio na temi FBBaDa12 je napisao/la:[
@legendo, samo gledaj.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
Zasto? Niti sam Talijan, ni papucar.Nerminovic je napisao/la:Nauci se prvo napraviti pastu momciluko pa cemo onda razgovarati
Ma to sam ja onako napisao odnos, ali sustina je cirkus koji je ispao sa popisom. Na kraju ce se pokazati mnoge nelogicnosti, evo kao sto su ove sa brojem stanovnika po opcinama.BaDa12 je napisao/la: Imamo najjaču i najbolju dijasporu, koja pomaže općini, ali nije tačno da je takva raspodjela. Isto tako, vrlo malo ljudi se seli u Bihać, mada ih dosta tamo radi, što nije ništa loše. Bihać je glavni grad i našeg kantona, naravno da trebamo biti dio toga.![]()
Sestre mi mala izgleda puno bolje uživoDex je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GODLIKE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.