AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Nismo se razumjeli.Stvar je u tome da ima nekoliko ekipa koje su igrački jače od Carpija,al' sve to pada u vodu kad ovi ove sezone igraju iznad svih očekivanja. Varaš se ako misliš da Gabriel nema posla na mečevima Serie B.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Pa ok, sve to stoji, ali najjaci i najdominantniji su dva razlicita pojma. Mozda na papiru ima jacih ekipa od njih, ali po svim parametrima je Carpi ubjedljivo vodeca ekipa u ligi.
Ne podcjenjujem momka, nisam ga odgledao ni minute ove sezone da budemo iskreni, ali ono sto zelim reci je da pravi test slijedi tek iduce sezone, u ozbiljnom takmicenju sa ozbiljnim ekipama. Ovo sad zasad uzimam sa rezervom, pa kakvu god statistiku imao iza sebe.
Ne podcjenjujem momka, nisam ga odgledao ni minute ove sezone da budemo iskreni, ali ono sto zelim reci je da pravi test slijedi tek iduce sezone, u ozbiljnom takmicenju sa ozbiljnim ekipama. Ovo sad zasad uzimam sa rezervom, pa kakvu god statistiku imao iza sebe.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ne bi me čudilo da stručnjak ostavi Susa i Cercia na klupi i krene sa Jackom i Hondom na krilima. Ovako sa lažnom devetkom samo olakšava odbrani Intera. Ne znam koji mu je qrac i zašto ne gurne Pazza u špic, on bi itekako namučio balvane u odbrani Intera. Krenuti sa Hondom na krilu u ovakvoj utakmici je čisti idiotizam.
Očekuje se možda Alex umjesto Palette

Očekuje se možda Alex umjesto Palette

Forza Milan!
Koliko ovaj derbi željno očekujem,svjedoči podatak da sam tek prekjučer saznao da igramo protiv Intera.
@francobaresi
Na početku sezone sam gledao,i kako je sezona odmicala sve sam manje imao živaca za njihov smor od igre i konstantno blamiranje.I na kraju sam odlučio da neću gledati utakmice Milana sve dok se nešto drastično ne promjeni,pa makar to sezonama trajalo.
Pa su mi neki govorili "uz klub se mora biti u dobru i zlu,mislim ima tu istine,ali je problem što senilni starci koji upravljaju Milanom,ne rade ništa da izvuku klub iz ovoga.A oni dobro znaju kako to uraditi,kao i svi mi ovdje,kao i svi silni simpatizeri ovog kluba širom svijeta.
Nisam okrenuo leđa Milanu,već je ovo moj mali lični protest protiv lopova na čelu kluba.Naravno,to njima ništa ne znači,al' je meni to svojevrsna satisfakcija.
Pa su mi neki govorili "uz klub se mora biti u dobru i zlu,mislim ima tu istine,ali je problem što senilni starci koji upravljaju Milanom,ne rade ništa da izvuku klub iz ovoga.A oni dobro znaju kako to uraditi,kao i svi mi ovdje,kao i svi silni simpatizeri ovog kluba širom svijeta.
Nisam okrenuo leđa Milanu,već je ovo moj mali lični protest protiv lopova na čelu kluba.Naravno,to njima ništa ne znači,al' je meni to svojevrsna satisfakcija.
@francobaresi
- nextterrain
- Kontakt:
Rijesit ce to talijanski Mourinho u svoju korist 

I ja sam donio sličnu odluku, neka vrsta protesta zbog stanja u klubu. Nisam jedini, vidim da je mnogima dojadilo pratiti ovakav Milan.AgentttB je napisao/la:Na početku sezone sam gledao,i kako je sezona odmicala sve sam manje imao živaca za njihov smor od igre i konstantno blamiranje.I na kraju sam odlučio da neću gledati utakmice Milana sve dok se nešto drastično ne promjeni,pa makar to sezonama trajalo.
Forza Milan!
Baš suprotno.S Pazzinijem bi obrana imala puno manje problema nego što će imat sa lažnom devetkom.Dokazano već masu puta da ova ekipa ima problema s mobilnijim igračima naprijed dok ove nepokretnije puno lakše riješi.Maestro21 je napisao/la:Ne bi me čudilo da stručnjak ostavi Susa i Cercia na klupi i krene sa Jackom i Hondom na krilima. Ovako sa lažnom devetkom samo olakšava odbrani Intera. Ne znam koji mu je qrac i zašto ne gurne Pazza u špic, on bi itekako namučio balvane u odbrani Intera. Krenuti sa Hondom na krilu u ovakvoj utakmici je čisti idiotizam. [/img]
Izbori

Po onome kako Milan odigra sa lažnom devetkom to bude loše. Mislio sam na to kada Pazzo igra na 16 m. onda vrši neki pritisak na štopere. Menez se vraća na sredinu po loptu i niko onda ne ostaje u napadu.SiamoNoi je napisao/la:Baš suprotno.S Pazzinijem bi obrana imala puno manje problema nego što će imat sa lažnom devetkom.Dokazano već masu puta da ova ekipa ima problema s mobilnijim igračima naprijed dok ove nepokretnije puno lakše riješi.Maestro21 je napisao/la:Ne bi me čudilo da stručnjak ostavi Susa i Cercia na klupi i krene sa Jackom i Hondom na krilima. Ovako sa lažnom devetkom samo olakšava odbrani Intera. Ne znam koji mu je qrac i zašto ne gurne Pazza u špic, on bi itekako namučio balvane u odbrani Intera. Krenuti sa Hondom na krilu u ovakvoj utakmici je čisti idiotizam. [/img]
Izbori
Forza Milan!
Mi nikad nismo igrali dobro sa Menezom na lažnoj devetki, nit' imamo veznjake za to nit' su ova trojica naprijed u stanju to odraditi, počevši od istog onog Honde koji je redovno igrač manje na terenu. Ali stvarno se više nemam snage ponavljati, ako se to poslije ovoliko mjeseci nije shvatilo, neće nikad.
ovo će večeras biti takmičenje ko je gori
al' k'o da gledam, imat ćemo inicijativu, dati prvi gol i onda se naravno povući i zijaniti kao svaki put

ovo će večeras biti takmičenje ko je gori

al' k'o da gledam, imat ćemo inicijativu, dati prvi gol i onda se naravno povući i zijaniti kao svaki put

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Nekad bi se sedmicama ranije pricalo o derbiju a vidi sad tuge
Sto je jos zalosnije nas ce Inter veceras pobjediti,mada su i oni ko i mi,losi do bola.
Forza Milan!!

Sto je jos zalosnije nas ce Inter veceras pobjediti,mada su i oni ko i mi,losi do bola.
Forza Milan!!
Meni boga mi totalno svejedno za rezultat, pa ako sam zbog toga los navijac, neka sam. Ako njih briga za klub, sto ne bi i mene bilo?
Bio sam prvu losu sezonu uz njih, drugu, ali trecu necu, neka se yebu.
evo izgleda da ce suso poceti tekmu umjesto honde, za divno cudo

Bio sam prvu losu sezonu uz njih, drugu, ali trecu necu, neka se yebu.
evo izgleda da ce suso poceti tekmu umjesto honde, za divno cudo

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nakon dugo vremena natjeram se da pogledam utakmicu.I samo mogu da reći da bi ovaj Suso u zdravoj sredini,pod vodstvom kvalitetnog trenera, mogao postati vrhunski igrač. Već sada je bolji od Honde i Cercija, i to tvrdim nakon ovih 45 minuta što sam odgledao.
@francobaresi
I ja se pitam, zar je toliko tesko bilo pored ociju slijep biti koliki klocevi su Honda, Muntari, Essien i jos par njih. Zar je toliko tesko bilo i ranije forsirati Ginkela i Susa, makar da se vidi mogu li sta promijeniti u igri. A pokazuju da mogu.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Ako dođe do formiranja novog Milana tokom ljeta, onda su Ginkel i Suso rijetki igrači koji zaslužuju ostati i u tom Milanu.
@francobaresi
- nextterrain
- Kontakt:
za naše standarde, igramo vrlo dobro
nadam se da će ginkel i suso više igrati, dokazuju da mogu i još su mladi te mogu napredovati

nadam se da će ginkel i suso više igrati, dokazuju da mogu i još su mladi te mogu napredovati
Pa hajde, nije ovo lose ako cemo iskreno. Inter prvih petnaestak minuta bolji, poslije smo mi uspostavili inicijativu i solidno odigrali. Naravno, zijanit cemo ovu dobru igru, uci ce vec neka interova frljoka u drugom poluvremenu.
al' po stoti put receno, nas ce ovaj nedostatak uigranosti kostati glave. bude finih prilika za kontru, al' kod nas nit se zna ko trci ni ko vodi akciju, ako dodju do gola, ubace u sesnaeterac... nema kome lopta doci. fali napadac devetka, to je sigurno.
odbrana sa lopezom dobra, od ostatka suso i van ginkel super.
mozda sad ubacit destra/pazzinika umjesto polija i igrati u 4231 formaciji, ali bojim se da se nesto ne poremeti u sredini terena, ona nam je veceras i donijela tu malu prednost.

al' po stoti put receno, nas ce ovaj nedostatak uigranosti kostati glave. bude finih prilika za kontru, al' kod nas nit se zna ko trci ni ko vodi akciju, ako dodju do gola, ubace u sesnaeterac... nema kome lopta doci. fali napadac devetka, to je sigurno.

odbrana sa lopezom dobra, od ostatka suso i van ginkel super.

mozda sad ubacit destra/pazzinika umjesto polija i igrati u 4231 formaciji, ali bojim se da se nesto ne poremeti u sredini terena, ona nam je veceras i donijela tu malu prednost.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- LegendKiller
- Kontakt:
Ova formacija sa lažnim igračima nas uvijek košta. Ko izmisli više te lažne devetke, desetke, lažna krila i bekove. Trenutno mi imamo samo lažne napadače u ekipi. Pod hitno Pipo mora ubaciti Pazinia, izvaditi Polia, Bonaventuru vratiti u vezni red, Menez i Suso po stranama i tako bi ubili inter. Ako ovako ostane, teško da cemo šta konkretnije uraditi.
Po meni najbolji igrač prvog poluvremena Antoneli!
Po meni najbolji igrač prvog poluvremena Antoneli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.